Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 18 cze 2011, 14:40
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 18 cze 2011, 15:12
To zależy jaką rolę ma pełnić.Boczny pomocnik/cofnięty skrzydłowy prócz w/w musi także nieźle odbierać piłkę (np. Coentrao),natomiast skrzydłowy (np. Mata) już niekoniecznie.Ogólnie gra w ekranie taktyki podświetla ci kluczowe atrybuty do danej roliSinik1988 pisze:Na jakie parametry głównie patrzycie przy bocznym pomocniku??
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 20 cze 2011, 3:58

Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 21 cze 2011, 20:31
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 cze 2011, 20:33
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 21 cze 2011, 20:34
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 21 cze 2011, 20:34
toporow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 cze 2011, 20:41
No i wlasnie dlatego Valdes dostaje tyle pilekBarcaQzYN pisze:Bardzo wolnym. Gra płynna. Strategia Kontrola/Ofensywa.
To tez jest dobry pomysl.BarcaQzYN, przede wszystkim ustaw sobie Xaviego jako rozgrywającego.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 21 cze 2011, 20:44
I wziąłeś Barcelonę?BarcaQzYN pisze:Zacząłem nową rozgrywkę bo gra Lechem straciła sens.
Yyy... Jak gram w FM-a, pierwszy raz się z czymś takim zetknąłemBarcaQzYN pisze:Co mam zrobić żeby obrońcy przestali podawać nagminnie do bramkarza. Valdes nabija w meczu po 50-60 podań...
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 21 cze 2011, 20:51
Zawsze zaczynałem w 4 lidze angielskiej i grałem aż zostałem najlepszym klubem na świecie. Znudziło mi się to już. Próbuję odwzorować taktykę Guardioli w FMieI wziąłeś Barcelonę? Tam nie ma co budować, bo wszystko jest. Obejmij sobie jakiś słabszy klub, większa frajda jak coś wygrasz.
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 21 cze 2011, 20:55
Próbowałeś rotacji na lewej flance? Może grają tam, dlatego, że po prostu stawiasz tam najlepszego zawodnika (czytaj MessiBarcaQzYN pisze:Jeszcze jeden drobny problem. Za dużo akcji odbywa się lewą stroną boiska. Nie mogę temu zaradzić, ani ustawianiem rozgrywania prawą stroną, ani poleceniom dla Valdesa by wznawiał grę w kierunku Alvesa.
toporow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 21 cze 2011, 21:00
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 21 cze 2011, 21:08

Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 21 cze 2011, 21:22
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 21 cze 2011, 21:25
Chyba w Amice.BarcaQzYN pisze:No ja w Lechu moim rozgrywającym nabijałem nawet po 100 podań w meczu, a był słabszy niż Xavi...
Arwin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio