Liverpool (zbiorczy) - Strona 538

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 08 lut 2013, 20:48

Daaaamian pisze: Kelly z nowym, długoterminowym kontraktem. Jakiś czas temu mówiło się, że Martin rzekomo nie chce podpisać nowej umowy, ale informacje te okazały się nieprawdziwe. .
Może nie tyle nieprawdziwe co wynikały z przedłużających sie negocjacji. Martin jak przystało na prawdziwie oddanego klubowi wychowanka chciał wyszarpać jak najwięcej papierków z podobieństwem Królowej. Trzyma się chłopak tradycji.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 lut 2013, 20:56

Wyciągasz strasznie daleko idące wnioski, masacra. Nie wiem właściwie na podstawie czego.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 08 lut 2013, 21:02

Negocjacje rozpoczynał razem ze Sterlingiem. Sterlingowi sfinalizowanie umowy zajęło kilka dni. Jak nie wiadomo o co chodzi to z reguły chodzi o... koks i dupy :twisted:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 lut 2013, 21:06

Oj tam kilku dni od razu. Negocjacje ze Sterlingiem nie były wcale takie krótkie. Kelly tak wcześnie zaczynam rozmowy na temat nowego kontraktu? Umknęło mi to. Pierwsze informacje na ten temat widziałem chyba w tym miesiącu, ale pochodziły z Daily Mail, więc je olałem.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 08 lut 2013, 21:10

Pierwsze wzmianki w prasie o negocjacjach kontraktowych Sterlinga i Kelly pojawiły się juz w połowie grudnia.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 09 lut 2013, 0:37

Daaaamian pisze:
red85 pisze:No to tym bardziej powinieneś zasypać nas tutaj przykładami. Nie widzę problemu - strzelaj!
:arrow:
red85 pisze:że jest zdrowo pierdolnięty? ale my to juz wiemy
Post z 12 lutego 2012 roku. Tyle ode mnie. Masz coś jeszcze do dodania?
Oczywiście, że mam. Pochwal się tym avatarem. Chętnie go zobaczymy raz jeszcze. Przedstawiałeś mnie jako usera, który na prawo i lewo rzuca wyzwiskami, a tymczasem wyjąłeś jeden post. Liczyliśmy wszyscy na więcej. Szkoda. Tak w ogóle to szkoda, że tutaj muszę śmiecić, ale jakoś na PW się nie odzywasz, więc to chyba jedyna droga kontaktu :mrgreen:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 lut 2013, 2:11

A co tu ma do rzeczy avatar czy cokolwiek innego? Napisałeś, że nigdy nie posunąłeś się na tym forum do inwektyw, co jak widać mija się z prawdą. Zupełnie mnie nie obchodzi na co "wszyscy" liczyliście. Jeden post w zupełności wystarcza, by udowodnić, że łżesz jak pies. Żeby było zabawniej - teraz nieudolnie próbujesz odwracać kota ogonem pisząc, że rzekomo przedstawiłem Cię jako usera, który na prawo i lewo rzuca wyzwiskami i wspominając o avatarze, który w tej chwili nie ma absolutnie żadnego znaczenia. Jeśli tak Cię przedstawiłem, pokaż mi gdzie. Napisałem jedynie, że kto jak kto, ale akurat Ty w kwestii inwektyw i prób obrażania nie powinieneś zabierać głosu. To ogromna różnica. Myślę, że nawet Ty jesteś w stanie ją dostrzec, o ile się naprawdę mocno postarasz. Pozdrawiam.

Żeby nie zaśmiecać tego tematu dyskusją z Redem:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Steven Gerrard z nagrodą za 100 występów w kadrze...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

...oraz z nagrodą Angielskiej Federacji Piłkarskiej dla najlepszego angielskiego piłkarza w 2012 roku. Drugie miejsce dla Welbecka, trzecie dla Ashleya Cole'a.

Obrazek

Jordan Henderson z nagrodą Angielskiej Federacji Piłkarskiej dla najlepszego angielskiego piłkarza poniżej 21. roku życia w 2012 roku.

Obrazek

Gerrard i Henderson wraz z resztą tryumfatorów.

Anders
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anders » 11 lut 2013, 20:13

Jeszcze co do Carraghera, to oglądając skrót z tamtego meczu, przypomniało mi się, jak Jerzy Dudek mówił po tym pamiętnym finale Ligi Mistrzów z 2005 roku, że Jamie jest chory na punkcie historii Liverpoolu, że to on przed konkursem jedenastek czy przed samym meczem wspominał Dudkowi o Bruce Grobbelaarze, że nikt z ówczesnych zawodników Liverpoolu nie ma porównywalnej wiedzy o historii i dziejach The Reds jak właśnie Carragher. Może jego poziom sportowy nie zawsze był wysoki, wielkim człowiekiem, czy jest, nie mam pojęcia, ale te wybitnie pochlebne komentarze jestem w stanie zrozumieć.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 lut 2013, 20:30

Skład na dzisiejszy mecz:

Reina - Enrique, Agger, Carragher, Johnson - Lucas, Henderson, Gerrard - Shelvey, Suarez, Downing

Sturridge ma kontuzję uda i będzie gotowy na Swansea za tydzień. W jego miejsce Shelvey. Dziwna decyzja, bo na ławce są przecież Coutinho, Borini czy Sterling.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 11 lut 2013, 20:41

Dla mnie decyzja jak najbardziej słuszna. Sterling, podobnie jak Skrtel, cierpi karę za kilka żenująco słabych meczy. W dobrą grę Boriniego to już chyba sam Rodgers przestał wierzyć. Shelvey prezentował się, jak jeszcze wszyscy ww. grali najsolidniej to pierwszy przy nadarzającej sie okazji dostaje szanse.
Miło miec w końcu w pełni racjonalnego trenera po tych dziwacznych decyzjach personalnych Hodgosna i Beniteza.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 lut 2013, 21:50

Żenująco słaby Shelvey, słaby Enrique i przeciętny Henderson. W takiej własnie kolejności ściągałbym ich z boiska. Za Jonjo niech wejdzie ktokolwiek, bo gorzej i tak nie da się zagrać niestety. Najchętniej zobaczyłbym na boisku Sterlinga, z którym mający żółtą kartę Reid mógłby mieć problemy.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 13 lut 2013, 14:51

Obrazek

Skrtel graczem 2012 roku w Słowacji.

Swoją drogą ten Hamsik jak pajac wygląda.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6351
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 13 lut 2013, 14:56

Hansik wygląda jakby było po słowie z Milanem... :mrgreen:

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 13 lut 2013, 16:39

Hamsik wygląda jak idź i nie wracaj przez najbliższe sto lat.
Jak mozna z siebie coś takiego zrobić :badziewie:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 14 lut 2013, 16:55

Reina, Johnson, Skrtel, Carragher, Enrique, Allen, Henderson, Gerrard, Downing, Sterling, Suarez

Rezerwowi: Jones, Coates, Lucas, Borini, Shelvey, Suso, Wisdom.

Miarka się przebrała i Agger wypadł ze składu po popisach w spotkaniu z WBA. Mam nadzieję, że Duńczyk się szybko ogarnie. Na ławkę lądują z kolei Lucas, który bardzo powoli wraca do formy i Shelvey, co akurat mnie cieszy, bo chłopak był niezwykle irytujący w ostatnich miesiącach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”