Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 539

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 maja 2009, 18:38

Mecz widziałem do 30 minuty, więc wiele powiedzieć nie mogę. Szkoda, ze Arszawin nie wykonywał karnego, tylko Bendtner. <zly>
fieldy pisze:Już się pogubiłem ile Arshavin dla nas goli wypracował :lol:
W fantasy ma 6 goli i 8 asyst [ale to w samej Premiership]. :D

Edit:

Aston Villa już nawet nie ma matematycznych szans na dogonienie nas. :wink:

Awatar użytkownika
BERGKAMP
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 02 maja 2009, 18:49

Ja statystyki brałem z epsn soccernet

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 maja 2009, 13:59

Nasze panie właśnie zaczynają finał FA Cup

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

Wygrana 2:1 Pierwsza połowa bardzo fajna, druga słabsza. Ale wygrana zasłużona. Jest Puchar :jupi: :lol:

p.s. Cesc dziś kończy 22 lata. Najlepszego :beer: oby tylko nie szalał za bardzo :P

spalonego nie było :P

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 07 maja 2009, 2:59

It's Arsenal! Arsenal FC! We're by far the greatest team the world has ever seen!

Cóż, nie udało się zdobyć nic w tym sezonie... może zielone koszulki nam przyniosą szczęście :lol:
Poki co - trzeba sie przygotowac na mecz z Chelsea i sie bic o 3 miejsce ;)
Swoją drogą -
Nicklas Bendtner has made the following statement in relation to images of him outside a nightclub yesterday evening:

"I love this club and was so disappointed to lose against Manchester United last night. Reaching a Champions League Final is one of my biggest dreams and getting knocked out was a massive blow.

"However, no matter how disappointed I was, it does not excuse my behaviour later in the evening. I may be young but my actions were a poor error of judgment and something I deeply regret. I want to apologise to the Club and the fans for letting them and myself down.

"I cannot change the past but will learn from my mistakes. Tuesday night is behind me now and I want to use my energy to fully focus on our three remaining games this season, starting with Chelsea on Sunday."
O co chodzi? W ogóle przeoczyłem cały incydent....

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 maja 2009, 3:02

Zdaje się, że oto.... :mrgreen:

Obrazek

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 07 maja 2009, 3:51

hyh. Takie to uroki mlodej druzyny :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 maja 2009, 13:28

No to Nicklas odreagował, jakby grał tak jak on też bym musiał w końcu odreagować :D

Hill-Wood mówi, że nie zwolnią Wengera. Nowy kontrakt będzie, jak boss będzie go chciał.

Dodatkowo mówi, że nigdy kasy nie odmówił na transfery i że latem klubowy skarbiec jest do jego dyspozycji ... skąd my to znamy.

Przekonamy się latem, czy Wenger potrafi wyciągnąć jakiekolwiek wnioski. Stoper i def. pomocnik. Nic wiecej nie oczekuje, choć wydaje mi się, że i tak za dużo :D

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 07 maja 2009, 13:38

Ja bym chciał zobaczyć w Arsenalu Lorika Canę . Dobry grajek , uniwersalny

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 maja 2009, 14:04

fieldy pisze:Przekonamy się latem, czy Wenger potrafi wyciągnąć jakiekolwiek wnioski. Stoper i def. pomocnik. Nic wiecej nie oczekuje, choć wydaje mi się, że i tak za dużo :D
Z całym szacunkiem do Adebayora, ale nie sądzisz, że przydałby się też jakiś solidny napadzior?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 maja 2009, 14:07

Nie, zdrowy Ade i gdy jest w formie, robi potwornie dużą różnicę. Musi jednak mieć pomoc kogoś z .. pomocy, ewentualnie od drugiego napastnika, sam prochu nie wymyśli.

Napastników ci u nas dostatek. Robin, Ade, Nicklas, Vela, Eduardo, Theo.

Problem jest w obronie.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 maja 2009, 14:14

Przyznam, że nie oglądam zbyt wiele pojedynków Arsenalu (jednak w niedzielę mecz z Chelsea uda mi się obejrzeć), ale Walcott bardziej kojarzy mi się z prawym skrzydłem, Eduardo z klubowymi lekarzami, a Bendtner z tutejszymi "pochwałami" w jego kierunku. Zgodzę się co do klasy van Persiego - zresztą on imponował mi swoją grą już w Feyenoordzie (kiedy to było? znów poczułem się staro). O Veli nie wiem zbyt dużo - przyznaję się do tego bez bicia. Aż wstyd, że zapomniałem też o Arszawinie. I myślę, że Rosjanin właśnie pokazał, że pomimo zdolnej młodzieży grającej na Emirates, potrzebny jest drużynie ktoś z większym doświadczeniem. Pytanie tylko kto?

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 07 maja 2009, 14:16

przecież grał i Robin i Theo w meczu z Manchesterem i Ade wypadł potwornie słabo , myśle że przydałby wam się zawodnik bardziej kreatywny (patrz Rooney , Torres , Drogba) , niestety jak już Guru pisał w temacie meczu z Manchesterem każda piłka do Ade = podanie do najbliższego partnera lub strata...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 maja 2009, 14:20

Też zapomniałem o Arshavinie :lol2: to dopiero wstyd :P

Theo gra na skrzydle, ale Wenger od lat powtarza, ze bedzie z niego środkowy napastnik. Z jego szybkością urwanie się obrońcą grającym na spalonego może być kluczowe, jedynie skuteczność musi poprawić. Wielu dziennikarzy związanych z Arsenalem też go widzi własnie w ataku. W ataku gra w kadrze U21.

To, że Eduardo się łamie to jedno, ale faktem jest że jest napastnikiem w naszym zespole. Chyba nie będzie ciągle połamany - a już na pewno Wenger nie będzie ściągał napastnika tylko dlatego, ze Eduardo może się połamać, a Nicklas moze znów nie trafić z 5 metrów. Wenger w nich wierzy. Po co nowy napastnik ?
przecież grał i Robin i Theo w meczu z Manchesterem i Ade wypadł potwornie słabo
co w związku z tym ? To jeden mecz, Robin po kontuzji i na skrzydle, Theo sobie nie pograł, bo Evrę wspierał Roo. Ade był sam w ataku. Sam przeciw najlepszej obronie ...

Ja staram się mimo wszystko po jednym meczu nie przekreślać zawodnika. Jak strzelał w ubiegłym sezonie 30 goli to było dobrze, gdzie znajdziemy tanio innego takiego gracza ?

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 07 maja 2009, 14:32

emdżej pisze:Pytanie tylko kto?
Jeśli chodzi o obronę to tak już wcześniej fieldy pisał z pewnością warto byłoby zapytać o kogoś z dwójki : Lescott i Jagiellka z Evertonu. Grają oboje w tym sezonie naprawdę dobrze szczególnie Lescott i wydatek nawet rzędu kilkunastu milionów nie powinien być odstraszający gdyż za klasę trzeba płacić poza tym jak sprzedawać rywalowi to drożej i to chyba jest oczywiste ;) Jeśli chodzi o pomocnika to może Murphy z Fulham :?: :think: Ponoć nieźle sobie radzi w tym sezonie nie chcę nic szerzej mówić bo mało meczy Londyńczyków widziałem ostatnio ...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 maja 2009, 15:38

Arsh wybrany piłkarzem kwietnia :] Nie ma się co dziwić, w sumie trochę mnie dziwi jedynie 70% głosów na niego, myślałem że bedzie wiecej.

Jakie Arsh miał staty w kwietniu ? Pojęcia nie mam, za dużo liczenia :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”