Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 maja 2009, 16:09
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 maja 2009, 21:44
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 07 maja 2009, 23:15
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 08 maja 2009, 11:21
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 maja 2009, 11:34
Do tego to już doszliśmy kilka stron temuLogan pisze:Co do transferów to oczywiście że do ataku i na boki pomocy czy obrony nikogo nie trzeba. Problemem tego sezonu był środek. I nie ma wątpliwości, że stoper wysokiej klasy to konieczność.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 maja 2009, 11:36
Pysznie, druga w ostatnich miesiącach, po sprowadzeniu Arsha znakomita wiadomość.Logan pisze:Theo podpisał nowy długoterminowy kontrakt
no tak, nawet zaznaczyłem że to moje marzenie, a nie realna ocena sytuacji. nie oszukujmy się, Essie nie przyjdzieDuch pisze:Kiedyś fieldy wspominał, że taki Essien byłby idealny, ale bajek tu raczej pisać nie będziemy.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 08 maja 2009, 12:14
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 08 maja 2009, 12:19
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 08 maja 2009, 12:22
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 maja 2009, 12:23
Z tej trójki tylko Alonso mnie przekonuje, a wątpie żeby Benitez pozwolił mu odejść do zespołu, z którym w przyszłym sezonie Liverpool będzie walczył o czołowe lokaty. Chyba jedynie jakaś wielka oferta ze strony Kanonierów mogłaby go nakłonić do zmiany zdania, a wiadomo, że Wenger takiej kasy na stół nie wyłoży.Killerbean pisze:Moje propozycje to :- Lorik Cana- Raul Albiol ( myślę ze jest do wyciągnięcia z valencii )- Xabi Alonso
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 maja 2009, 12:37
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 08 maja 2009, 12:41
Nie mogę się doczekać tych transferówDuch pisze:Do tego to już doszliśmy kilka stron temuLogan pisze:Co do transferów to oczywiście że do ataku i na boki pomocy czy obrony nikogo nie trzeba. Problemem tego sezonu był środek. I nie ma wątpliwości, że stoper wysokiej klasy to konieczność.
Ja na miejscu Wengera sprzedałbym Silvestre, Gallasa i Senderosa. Zostałby Toure i Djourou. A sprowadziłbym Sakho i jakiegoś doświadczonego od razu do pierwszego składu. To oczywiście nierealne, ale byłby to całkiem fajny scenariusz.Duch pisze: Stoper i jeśli Wenger uzna za konieczne to także dobry defensywny pomocnik.
Arszawin ma świetne satystyki i przebłyskifieldy pisze: Pysznie, druga w ostatnich miesiącach, po sprowadzeniu Arsha znakomita wiadomość.
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 08 maja 2009, 12:42
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 08 maja 2009, 13:25
michal2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 08 maja 2009, 16:31
Dziwne podejscie , tymbardziej ze zarowno do walki w PL o podium jak i do LM potrzebni sa zmiennicy, a jestem pewien ze nic by sie nie stalo gdyby Song czy Denilson zagral te 5 spotkan mniejSenna bylby idealny ale Wenger juz sie niedawno wypowiedzial, ze szkoda mu bylo latem kupic klasowego DMa bo nie chcial zepsuc kariery Denilsonowi i Songowi. Niestety najwazniejszym priorytetem tego klubu nie sa trofea. Tu nie chodzilo o to ze klubu nie bylo stac wydac te 20 czy 15 mln.
boskigonzo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio