Polscy kibice - Strona 55

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 lis 2009, 13:47

Był ktoś z was na Ł3? Słyszał ktoś przemowę gniazdowego? jak można powiedzieć, że nie odda sie czci zmarłemu, bo to byłby dla kibiców policzek i zaintonować jeszcze jeden? Sądzę, że większość nie skumała nawet o co chodzi. Ja stałem na górze, na loży prasowej i zastanawiałem się jak dziś kibice zareagują dopingiem... Ale takiego braku kultury i wychowania nie spodziewałem się. I potem się dziwi, że go zdejmują. Jeszcze powinni go spałować, tak jak kiedyś to robili. Czy Staruchowi dziś nie jest wstyd? Jak jego rodzina się czuje, wiedząc, że ich syn teraz stał się zwyrodnialcem nr 1 w stolicy i pośmiewiskiem całego kraju.

Czemu kibice nie reagowali? Bo albo się bali, albo taka sytuacja była im na rękę. Koleś przegiął, a potem ktoś zaintonował wychodzimy. Ilu wyszło? Garstka, a najlepsze, że część wróciła w przerwie! HAHAHAHA... Napinają sie na legialive, czemu nikt nie pomógł? Kto się napina? Ci co siedzieli w domu, a teraz strugają kozaków. Powiem tak. Kiedyś w latach 90tych na Ł3 było nie do pomyślenia, żeby ochrona tak interweniowała, ale też nie do pomyślenia było to, aby ktoś coś takiego zaśpiewał. Czemu? Bo wtedy kibice mieli honor, a nie jak teraz, są zmanipulowanymi, nie mającymi własnego zdania marionetkami. Wrogowi też trzeba umieć oddać cześć!

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lis 2009, 14:01

smiesza mnie komentarze ludzi, ktorzy w skandowaniu "jeszcze jeden" w takich a nie innych okolicznosciach nie widza nic zlego... przeciez nie ma tam wulgaryzmow, ani skonkretyzowanej osoby :roll: wolnosc slowa :roll:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 lis 2009, 14:20

za legialive
Gdy "gniazdowego" siłą wyprowadzono z trybun, młyn Legii postanowił opuścić stadion.
...nie wracajcie dla dobra Legii, Warszawy i spoleczenstwa.

Nawet nie sadzilem ze mozna byc az tak glupim.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lis 2009, 14:25

Może jeden z drugim z góry mi powie jaki punkt prawa złamał wczoraj Staruch, że został w ten sposób potraktowany?
http://www.legialive.pl/galeria/826/wszystkie

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 lis 2009, 14:31

a prawo ma punkty :lol: ?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lis 2009, 14:34

Bardzo śmieszne. Dalej klaskaj na takie zachowania, uważaj tylko żebyś ty kiedyś nie został zawinięty za nic, a obok inni będę klaskać "stróżom" prawa...
w Powiem Wam ze wole te "festyniarsko-piknikowe" Wyspy gdzie moge pojechac na wyjazd w 10 000, na derby w 7 000, gdzie palant grzecznie zwraca mi uwage zebym nie pil 10 piwa przed meczem zamiast wysylac mnie na izbe, gdzie moge sobie nawet to piwko czesto na stadionie wypic, gdzie za bluzganie na wroga (wiem wiem napinka zza ochrony heh) nie dostajesz mandatu czy zakazu bo ciezko ukarac tysiace osob..gdzie nawet czesto afery sa w starym stylu jak ostatnio MIllwall na West Ham..z tego co obserwuje w Pollsce wiem ze 7 lat temu nie byloby takiej sily ktora by na przyklad usunela Starucha z siedziska na Legii...takze niech nikt nie mowi ze w Polsce robi sie "druga Anglia" bo jest to raczej w wykonaniu ITI druga kibicowska Bialorus...
kibice.net

kibice Liverpoolu za śpiewanie pieśni w której cieszą się z tragedii w Monachium zostali by chyba zamknięci tutaj na 25 lat... :lol: A wilmore z bieniasem by dostali orgazmu z radości.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 lis 2009, 14:41

Benias z duzej litery prosze.

Na twoje glupkowate pytanie dostales adekwatna odpowiedz.

Sluchaj za rzadow Iti antysemicko tez sie spiewalo i co? Zdejmowali gniazdowego? Czy mi sie tylko wydaje ale ty chyba na serio uwazasz ze Staruch nic zlego nie zrobil?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lis 2009, 14:47

Czy mi sie tylko wydaje ale ty chyba na serio uwazasz ze Staruch nic zlego nie zrobil?
Nic takiego nie napisałem. Zapytałem tylko czy złamał prawo że został potraktowany jak bandyta?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 lis 2009, 14:51

W poniedizałek w gazetach przydałoby sie jego zdjecie, a juz napewno w tych najbardziej znanych, żeby wszyscy wiedzieli jaki debil zyje obok nich. Ciekawe czy dzisiaj przy jakims grobie jego rodziny ludzie skandowali jeszcze jeden. :?:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 lis 2009, 14:52

Ciekawe dlaczego na oficjalniej na zdjęciach panowie "ochroniarze" mają zamazane mordy? Dlaczego podczas "akcji" żaden nie miał przypiętego identyfikatora ze zdjęciem?
Jest w tym kraju wolność słowa czy nie? Takich jaj to nawet w Anglii nie ma.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 lis 2009, 14:53

zawsze cos sie znajdzie chocby to

§ 8

Uczestnik imprezy organizowanej na Stadionie ma obowiązek w czasie jej trwania (z wyłączeniem przerwy) przebywać na miejscu zgodnym z oznaczeniem wskazanym na bilecie lub abonamencie oraz stosować się do zarządzeń Policji, służb porządkowych oraz komunikatów ogłaszanych przez spikera.
dalej tez sa paragrafy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lis 2009, 14:55

§ 13
Uczestnikom imprez organizowanych na Stadionie, pod rygorem objęcia zakazem
wchodzenia na stadion /m.in. poprzez unieważnienie karty Klubu Kibica lub identyfikatora/ na
okres do 2 lat zakazuje się :
- wchodzenia na obszary nie przeznaczone dla publiczności tj. płytę boiska,
pomieszczenia służbowe, płoty, maszty, itp. ;

- opuszczania w czasie trwania imprezy /meczu/ miejsca oznaczonego na bilecie lub
abonamencie bez zgody służby porządkowej;
- rzucania jakimikolwiek przedmiotami, szczególnie na płytę boiska lub w innych
uczestników;
- wzniecania ognia, zapalania petard, fajerwerków, itp.
- używania „kominiarek” lub innych przedmiotów utrudniających identyfikację;
- głoszenia i wywieszania haseł /symboli, pieśni/ o treściach obscenicznych, wulgarnych,
obraźliwych, rasistowskich, itp.;

- załatwiania potrzeb fizjologicznych poza toaletami, zaśmiecania Stadionu, niszczenia
jego urządzeń poprzez malowanie, oklejanie, uszkadzanie ;
- uczestniczenia w imprezie osobom wobec których został orzeczony zakaz wstępu na
imprezy masowe zgodnie z przepisami.
- w inny, równie niebezpieczny sposób zakłóca przebieg imprezy masowej
§ 14
Każdorazowy przypadek naruszenia niniejszego regulaminu skutkuje niezwłocznym
usunięciem uczestnika ze Stadionu bez prawa zwrotu za bilet.
Moze skandowanie "jeszcze jeden" nie jest samo w sobie obsceniczne czy obrazliwe ale wsyzscy wiemy jaki to mialo wydzwiek wiec glupa nie udawajmy
http://legia.com/www/pliki/Regulamin%20 ... 202009.pdf
ITI organizuje impeze masowa i ma prawo. obowizazek do stworzenia regulaminu stadionu i imprezy, jak i egzekwowaniu go

Od strony moralnej zachowanie karygodne.... od strony przepisow jak widac, tez jest uzasadnione jego wyprowadzenie... na zdjeciach widac, ze byl na plocie - wiec nie wiem gdzie tu nieuzasadnione cokolwkiek jest
Ostatnio zmieniony 01 lis 2009, 15:02 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lis 2009, 15:01

No pewnie, że zawsze coś się znajdzie. Tobie jak idziesz po mieście tez pewnie zdarzy się wyrzucić czy to fajka czy papierek po gumie itd. Jest paragraf za śmiecenie...

Kończąc. Legia strzeliła sobie ostatniego samobója, teraz iti może wszystko(co już widać w tym temacie) a ludzie będą klaskać. Powoli uda się wymiana ludzi na trybunach. Ciekawy jestem tylko co będzie jak np. tak jak parę lat temu taki Widzew wysypie się z klatki i ruszy na trybuny :lol:

Przyśpiewka skandaliczna, ale jak pisałem w Anglii są dużo gorsze i takich jazd nie ma. To co zrobiono z gościem to jest skandal. To jest państwo policyjne. To nie Anglia to Białoruś.
na zdjeciach widac, ze byl na plocie - wiec nie wiem gdzie tu nieuzasadnione cokolwkiek jest
Daj spokój. Skąd miał prowadzić doping?

Życzę wam panowie żebyście kiedyś dostali zakaz stadionowy za to, że nie siedziecie w tym miejscu na który macie wykupiony bilet... :roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lis 2009, 15:27

Kamil232 pisze:Skąd miał prowadzić doping?
stary ale to mnie juz nie obchodzi... zapytales sie czy zlamal prawo, eweidentnie przedstawilem ci, ze zlamal przepisy regulaminu imprezy masowej od strony formalnej. A teraz odwracasz kota ogonem... Jak ide i wyrzucam cos na chodnik to jestem swiadom tego ze moge zostac ukarany mandatem, jak pije piwo w parku rowneiz, jak rozmawiam przez telefon jadac samochedem rowniez, czy jadac bez zapietych pasow .... a tu widze wielkie zdziwienie
Kamil232 pisze:Przyśpiewka skandaliczna, ale jak pisałem w Anglii są dużo gorsze i takich jazd nie ma. To co zrobiono z gościem to jest skandal. To jest państwo policyjne. To nie Anglia to Białoruś
Przyspiewki z zyczeniami smierci wlasciciela klubu na stadionie?

Byles kiedys na bialorusi?
Kamil232 pisze:Życzę wam panowie żebyście kiedyś dostali zakaz stadionowy za to, że nie siedziecie w tym miejscu na który macie wykupiony bilet...
zasadniczo zasiadam tam gdzie mam wykupiona wejsciowke... czy to jakis mecz ligowy, czy repra...

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lis 2009, 15:31

a tu widze wielkie zdziwienie
Nie bądź smieszny. To niby po co było tam gniazdo postawione?(klub na to zezwoilił) Czemu na innych meczach jak stamtąd prowadził doping nie był zatrzymywany?
Przyspiewki z zyczeniami smierci wlasciciela klubu na stadionie?
Hmmm nie pamiętam którzy kibice śpiewali do Ronaldo, że szkoda że się nie zabił, po jego wypadku w tunelu gdy rozbił Ferrari. Przyśpiewki wychwalające jaki to piękny dzień się zdarzył pod Monachium w 1958 roku. Czyli nie życzące śmierci, ale wyrażające radość ze śmierci.
Byles kiedys na bialorusi?
Fakt złapałeś mnie nie byłe. Przepraszam Białoruś że ją przyrównałem do tego co się stało na Ł3.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”