Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 lis 2009, 13:47
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lis 2009, 14:01
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 lis 2009, 14:20
...nie wracajcie dla dobra Legii, Warszawy i spoleczenstwa.Gdy "gniazdowego" siłą wyprowadzono z trybun, młyn Legii postanowił opuścić stadion.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lis 2009, 14:25
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 lis 2009, 14:31
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lis 2009, 14:34
kibice.netw Powiem Wam ze wole te "festyniarsko-piknikowe" Wyspy gdzie moge pojechac na wyjazd w 10 000, na derby w 7 000, gdzie palant grzecznie zwraca mi uwage zebym nie pil 10 piwa przed meczem zamiast wysylac mnie na izbe, gdzie moge sobie nawet to piwko czesto na stadionie wypic, gdzie za bluzganie na wroga (wiem wiem napinka zza ochrony heh) nie dostajesz mandatu czy zakazu bo ciezko ukarac tysiace osob..gdzie nawet czesto afery sa w starym stylu jak ostatnio MIllwall na West Ham..z tego co obserwuje w Pollsce wiem ze 7 lat temu nie byloby takiej sily ktora by na przyklad usunela Starucha z siedziska na Legii...takze niech nikt nie mowi ze w Polsce robi sie "druga Anglia" bo jest to raczej w wykonaniu ITI druga kibicowska Bialorus...
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 lis 2009, 14:41
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lis 2009, 14:47
Nic takiego nie napisałem. Zapytałem tylko czy złamał prawo że został potraktowany jak bandyta?Czy mi sie tylko wydaje ale ty chyba na serio uwazasz ze Staruch nic zlego nie zrobil?
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 lis 2009, 14:51
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 lis 2009, 14:52
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 lis 2009, 14:53
dalej tez sa paragrafy§ 8
Uczestnik imprezy organizowanej na Stadionie ma obowiązek w czasie jej trwania (z wyłączeniem przerwy) przebywać na miejscu zgodnym z oznaczeniem wskazanym na bilecie lub abonamencie oraz stosować się do zarządzeń Policji, służb porządkowych oraz komunikatów ogłaszanych przez spikera.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lis 2009, 14:55
Moze skandowanie "jeszcze jeden" nie jest samo w sobie obsceniczne czy obrazliwe ale wsyzscy wiemy jaki to mialo wydzwiek wiec glupa nie udawajmy§ 13
Uczestnikom imprez organizowanych na Stadionie, pod rygorem objęcia zakazem
wchodzenia na stadion /m.in. poprzez unieważnienie karty Klubu Kibica lub identyfikatora/ na
okres do 2 lat zakazuje się :
- wchodzenia na obszary nie przeznaczone dla publiczności tj. płytę boiska,
pomieszczenia służbowe, płoty, maszty, itp. ;
- opuszczania w czasie trwania imprezy /meczu/ miejsca oznaczonego na bilecie lub
abonamencie bez zgody służby porządkowej;
- rzucania jakimikolwiek przedmiotami, szczególnie na płytę boiska lub w innych
uczestników;
- wzniecania ognia, zapalania petard, fajerwerków, itp.
- używania „kominiarek” lub innych przedmiotów utrudniających identyfikację;
- głoszenia i wywieszania haseł /symboli, pieśni/ o treściach obscenicznych, wulgarnych,
obraźliwych, rasistowskich, itp.;
- załatwiania potrzeb fizjologicznych poza toaletami, zaśmiecania Stadionu, niszczenia
jego urządzeń poprzez malowanie, oklejanie, uszkadzanie ;
- uczestniczenia w imprezie osobom wobec których został orzeczony zakaz wstępu na
imprezy masowe zgodnie z przepisami.
- w inny, równie niebezpieczny sposób zakłóca przebieg imprezy masowej
§ 14
Każdorazowy przypadek naruszenia niniejszego regulaminu skutkuje niezwłocznym
usunięciem uczestnika ze Stadionu bez prawa zwrotu za bilet.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lis 2009, 15:01
Daj spokój. Skąd miał prowadzić doping?na zdjeciach widac, ze byl na plocie - wiec nie wiem gdzie tu nieuzasadnione cokolwkiek jest
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lis 2009, 15:27
stary ale to mnie juz nie obchodzi... zapytales sie czy zlamal prawo, eweidentnie przedstawilem ci, ze zlamal przepisy regulaminu imprezy masowej od strony formalnej. A teraz odwracasz kota ogonem... Jak ide i wyrzucam cos na chodnik to jestem swiadom tego ze moge zostac ukarany mandatem, jak pije piwo w parku rowneiz, jak rozmawiam przez telefon jadac samochedem rowniez, czy jadac bez zapietych pasow .... a tu widze wielkie zdziwienieKamil232 pisze:Skąd miał prowadzić doping?
Przyspiewki z zyczeniami smierci wlasciciela klubu na stadionie?Kamil232 pisze:Przyśpiewka skandaliczna, ale jak pisałem w Anglii są dużo gorsze i takich jazd nie ma. To co zrobiono z gościem to jest skandal. To jest państwo policyjne. To nie Anglia to Białoruś
zasadniczo zasiadam tam gdzie mam wykupiona wejsciowke... czy to jakis mecz ligowy, czy repra...Kamil232 pisze:Życzę wam panowie żebyście kiedyś dostali zakaz stadionowy za to, że nie siedziecie w tym miejscu na który macie wykupiony bilet...
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lis 2009, 15:31
Nie bądź smieszny. To niby po co było tam gniazdo postawione?(klub na to zezwoilił) Czemu na innych meczach jak stamtąd prowadził doping nie był zatrzymywany?a tu widze wielkie zdziwienie
Hmmm nie pamiętam którzy kibice śpiewali do Ronaldo, że szkoda że się nie zabił, po jego wypadku w tunelu gdy rozbił Ferrari. Przyśpiewki wychwalające jaki to piękny dzień się zdarzył pod Monachium w 1958 roku. Czyli nie życzące śmierci, ale wyrażające radość ze śmierci.Przyspiewki z zyczeniami smierci wlasciciela klubu na stadionie?
Fakt złapałeś mnie nie byłe. Przepraszam Białoruś że ją przyrównałem do tego co się stało na Ł3.Byles kiedys na bialorusi?
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio