Erwin pisze:Załwarzylem że sie nieznasz na pilce i źle obserwujesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lut 2006, 21:00
Erwin pisze:Załwarzylem że sie nieznasz na pilce i źle obserwujesz
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 lut 2006, 21:30
Kozak.kaczy pisze:Wyslalem http://pzpn.pl/kontakt.php takiego maila
Witam !
http://www.sport.wp.pl/kat,1728,wid,818 ... 860355.807
http://sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,12 ... plina.html
JEst jeszzcze full takich stron i opini .
Popatrzcie tylko na komentarze !!!!!!!
Wszystko mowi za siebie !
Co jest do cholery z tym janasem , czy on na boga zakochal sie w Tym Rasiaku co jest wolnym nieskoordynowanym człapiącym badylem.
Przeciez my kibice czujemy sie niekomfortowo z tym faktem powolania .
Zawodnik nie gral przez dlugi czas w klubie . Nawet z lawki nie ogladal , i co !!! To czego my (kibice) obawialismy sie najbardziej , niestety stalo sie faktem .
Dlaczego my mamy cierpiec przez takiego ciecia malinowego!
Nie wspomno juz chociazby o zawodnikach ktorzy mogliby go zastapic !
No przeciez ....
ehh mam nadzieje ze chociaz wy jako PZPN bedziecie wiedziec co sie swieci.
W takiej ciezkiej chwili dla nas , musimy sie zjednoczyc i pokazac nasze zdanie o Drewniaku , i jegfo powolaniu
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lut 2006, 22:46
G.Rasiak pisze:Dlaczego zbanowaliscie mnie:!: ja to Erwin i tak sie mnie nie pozbedziecie gdyż mam neostrade wiec prosze o odpowiedz
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 13 lut 2006, 23:43
fieldy pisze:mentaaaaal - the fresh makerniggaz pisze:"Pozdrawiam mentalnego kalekę"
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lut 2006, 23:56
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 14 lut 2006, 0:04
jaki lansPiwosz pisze:Nie lansujcie się już na takich starców co z chodzikiem zapier... do kibla 50 razy dziennie![]()
jutro ta wiadomość dostaną UJ - owcy, radze nie wychodź z domupiwus pisze:nie tylko te parszywe studenty
piwus pisze:A moze teraz już "sam jestem dziadkiem"
wiempiwus pisze:O Werthers Original tylko mówiłem
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 lut 2006, 0:08
O Werthers Original tylko mówiłemTomachos pisze:piwus pisze:A moze teraz już "sam jestem dziadkiem"a mówiłes swoim dzieciom o antykoncepcji

petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 lut 2006, 23:50
Pisakk pisze:Dla rozładowania napiętej atmosfery porobię pare śmiesznych min![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lut 2006, 0:19
Protectora nie stać było n cięta, szybką riposte - pewnie wręcza sobie kartkę walentynkowąTomachos pisze:P - prawa
r - reka
O - odretwiała
t - teraz
E - ewidentnie
c - czuje że
T- trzeba
o - olać
R - ręczny
z okazji dzisiejszego dnia mam do ciebie jeszcze pytanie:
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 15 lut 2006, 0:38
fieldy pisze:Protectora nie stać było n cięta, szybką riposte - pewnie wręcza sobie kartkę walentynkową
PrOtEcToR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 lut 2006, 12:58
Chlopaki chyba na chwile zapomnieli, ze sa w kingsajzieNiggaz pisze:No dobraŁukasz[ACM] pisze:Nie poglębiajmy tego tematu
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 15 lut 2006, 16:54
po czym piszę:King_of_CKM pisze:Cóz jak ktoś mnie prowokuje swoją glupota to niestety czasami trzeba tego kogos zbeltac,a zreszta właściwie to lubie jak ktoś mnie prowokuje,hehehh![]()
![]()
![]()
![]()
.
Dobrze Piwus ze lubisz pocieszne rzeczy,w kinie jest fajny pocieszny film "Bambi 2",napewno ci sie spodoba(gwarantuje ci,nikt nie ginie![]()
![]()
)
i jak tu nie odpowiedzieć?King_of_CKM pisze:Mój najlepszy kumpel to bez wątpienia "genialne dziecko" tego forum,mój mistrz Zen,człowiek ktory jest w bliskich stosunkach z Chuckiem Norrisem czyli Niggaz,człowiek który z uporem maniaka daje mi ostrzezenia,ale niech wie ze i tak jest moim idolem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 lut 2006, 17:55
Konkurencja nie śpi...onet.pl pisze:Józef Zych laureatem nagrody Srebrne Usta
Laureatem X edycji plebiscytu Radiowej "Trójki" Srebrne Usta za rok 2005 został poseł PSL Józef Zych. Tuż za nim uplasowali się: Andrzej Lepper i Donald Tusk. Wyniki ogłoszono w środę w Warszawie.
Laureatów wybierają słuchacze III Programu Polskiego Radia. Nagradzane są najbardziej zaskakujące, bulwersujące, zabawne i trafne wypowiedzi polskich polityków.
Józef Zych otrzymał 40 proc. głosów słuchaczy. Doceniono go za wypowiedź: "wysoki Sejmie, nie po raz pierwszy staje mi ... Przychodzi mi stawać przed Izbą ...Wysoki Sejmie staje mi w pamięci pan poseł Iwiński".
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 lut 2006, 21:12
Uderzyło mnie wręcz to skomplikowane i wyszukane poczucie humoru*_Zaza_* pisze:Mama mówi do Jasiu a byłeś na Onecie Razz a Jasiu nie Mamo Tylko pilka.pl Krzywy
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 lut 2006, 23:11
To było naprawde mocneZico_FCI pisze:Tomusmc pisze:Według liczb, które jeszcze niedawno ktoś podawał to najlepiej zarabiającym piłkarzem we Włoszech jest Totti, który zarabia 5,8 mln € za sezon więc jak nie masz o czymś pojęcia to nie pisz. Poza tym od dawna jest mówione, że Ibra chce 6 mln przy czym stałby się najlepiej zarabiającym piłkarzem na Półwyspie ApenińskimTle zarabia(cyba bo już mam wątpliwości) (miej więcej) po podpisaniu nowego (już nie tak nowego) kontraktu do 2010 rokuŁukasz[ACM] pisze:Ile Tyle to chyba nawet Szewa nie dostaje
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio