Mowa byla o sprowadzaniu pilkarzy podobnych do niego - mlodych i zdolnych

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 maja 2008, 11:04
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 maja 2008, 11:15
Wiem, nawiązywałem do tego, że nikt nie wspomina o jego odejściu, tak jakby nowa Valencia miała powstać w oparciu o niego i jemu podobnych. Tymczasem wydaje mi się, że obok Villi i Silvy będzie na świeczniku Argentyńczyk teraz.RealFan pisze:Mowa byla o sprowadzaniu pilkarzy podobnych do niego - mlodych i zdolnych Razz
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 maja 2008, 11:23
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 02 maja 2008, 11:37
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 maja 2008, 11:41
Po pierwsze, jaki klub tyle da za takiego piłkarza? Pamiętaj, ma za sobą nienajlepszy sezon.brylancik pisze:Nie wydaje mi się żeby Villę sprzedali za mniej niż 40 milionów
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 02 maja 2008, 12:03
Tottenham oferuje 20:P.brylancik pisze:Nie wydaje mi się żeby Villę sprzedali za mniej niż 40 milionów
Ten ostatnio zażądał rozwiązania kontraktu. Skoro piłkarz tak związany z tym klubem jak Albelda chce odejść w ten sposób to naprawdę źle się dzieje.RealFan pisze:Albeldy.
amolinn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 maja 2008, 12:10
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 02 maja 2008, 12:29
Metal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 02 maja 2008, 12:42
Czy ja wiemMetal pisze:40 mln za Ville to zdecydowanie zbyt wiele,
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 maja 2008, 13:05
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 02 maja 2008, 13:52
Może i tak. Ale faktem jest że wychowanek, który jest symbolem klubu nie zachowuje się w ten sposób. Nie wiem czy Albelda znajdzie jakiś mocny klub w którym będzie mógł grać w pierwszej jedenastce. To już chyba nie ten okres kiedy prawie każdy europejski potentat chciał go mieć w drużynie. jeśli interesuje go odejście z ukochanego klubu na rzecz ławki rezerwowych lub gry w jakimś przeciętnym klubie, to jest to według mnie sytuacja co najmniej dziwna. Dla mnie Albelda był ostatnim człowiekiem który mógłby odejść z tonącego okrętu "Valencia".RealFan pisze:Po prostu zawodnik z ambicjami chce jeszcze cos osiagnac, a nie siedziec w Valencii, ktora do walki o CL moze sie nie wlaczyc przez pare sezonow, jesli sytuacja naprawde jest powazna.
Czy aż 40mln... To sprawa dyskusyjna. Nie chcę znowu wałkować tego tematu. Może któryś z gigantów rzuciłby te 40 mln ale w momencie kiedy Valencia liczyła się w Europie i ciężko byłoby wykupić zawodników. Te 20mln to pewnie zbyt małą kwota ale pewnie wcale nie taka śmieszna dla działaczy Valencii. Prawdopodobnie odejdzie za 25-30mln.MeToYou pisze:to swietny zawodnik, wart tych 40mln bardziej niz obecnie Ronaldinho...
amolinn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 maja 2008, 14:35
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 11 maja 2008, 22:24
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 maja 2008, 17:16
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myarcin » 12 maja 2008, 21:31
lisek_chz pisze:Pff, plotki, plotki, ploteczki. On nie odejdzie
myarcin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl