Nie zgodze sie, mamy szanse na 3. miejsce i dalej w nie wierze i trzeba je wygrac.Sezon dla nas się już skończył, więc jak dla mnie to mogą grać rezerwami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 maja 2009, 16:35
Nie zgodze sie, mamy szanse na 3. miejsce i dalej w nie wierze i trzeba je wygrac.Sezon dla nas się już skończył, więc jak dla mnie to mogą grać rezerwami
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 maja 2009, 16:48
nawet jak wygramy z Chelsea [Arsh nie zagra], to tracimy do nich 3 pkt i mamy gorszy bilans. Oni później grają z Blackburn i Sunderland, a my z United i Stoke ... dla mnie sprawa jest oczywista.Magnum pisze:Nie zgodze sie, mamy szanse na 3. miejsce i dalej w nie wierze i trzeba je wygrac.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 08 maja 2009, 16:52
Oj, mysle ze jednak graliby duzo mniej. Rok temu byl w klubie porzadny dm Flamini i nawet Gilberto nie pogral zbyt wiele.boskigonzo pisze:Dziwne podejscie , tymbardziej ze zarowno do walki w PL o podium jak i do LM potrzebni sa zmiennicy, a jestem pewien ze nic by sie nie stalo gdyby Song czy Denilson zagral te 5 spotkan mniejSenna bylby idealny ale Wenger juz sie niedawno wypowiedzial, ze szkoda mu bylo latem kupic klasowego DMa bo nie chcial zepsuc kariery Denilsonowi i Songowi. Niestety najwazniejszym priorytetem tego klubu nie sa trofea. Tu nie chodzilo o to ze klubu nie bylo stac wydac te 20 czy 15 mln.
michal2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 maja 2009, 18:03
Kto powiedział, że są środki ? Hill-Wood ? No powiedział, ale czy to oznacza że mówi prawdę?michal2 pisze:Ja jako kibic Arsenalu wolalbym by Wenger przejmowal sie losem Arsenalu jako wielkiego klubu a nie spelnial swoje wizje ktore obnizaja poziom druzyny, pomimo ze sa srodki na to by kupic tego 1 czy 2 graczy wiecej.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 08 maja 2009, 18:11
michal2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 maja 2009, 18:21
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 08 maja 2009, 20:03
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 maja 2009, 23:22
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 08 maja 2009, 23:30
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 maja 2009, 23:37