FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 541

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 10 lut 2008, 0:52

Asteniu pisze:Pierwsza zolta dostal za czysciutki wslizg
Pierwsza dostał chyba za faul taktyczny, a druga wślizg prosto w nogi. Zasłużona kartka.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 10 lut 2008, 0:54

Chyba wiem co za jakis czas napisze tu Vianuch :wink:

Gratuluje punktu

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 10 lut 2008, 0:56

Bask pisze:
Asteniu pisze:Pierwsza zolta dostal za czysciutki wslizg
Pierwsza dostał chyba za faul taktyczny, a druga wślizg prosto w nogi. Zasłużona kartka.
Nie moze byc faulu taktycznego , kiedy sie nie fauluje. Druga zolta jak najbardziej zasluzona, choc nie nazwal bym tego "prosto w nogi", bo tak to nie bylo.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 lut 2008, 0:57

Asteniu pisze:P.S Czerwonej dla Keity nie powinno byc. Pierwsza zolta dostal za czysciutki wslizg ( choc do konca tego wslizgiem nazwac nie mozna ).

Czysty czy nie sedzia i tak tego dzisiaj nie odrozniał.
Wynik nic nie daje Barcelonie, wiec uznaje go za porażke. Wszystko było dziwnie poukladane. Nie mozna powiedzieć, że zmiany nic nie dały, bo dały. Poczatkowe ustawienie było do dupy i tyle. Do konca nie wiem jak to wygladało, ale mi sie wydawało, ze Messi rozgrywajacym, Iniesta lewe, Henry środek Giovani prawe skrzydło. Ogolnie to zwyciestwo jutro Realu raczej skupi Barce na LM.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 10 lut 2008, 1:04

Sevilla niech ma pretensje do siebie - po golu cofnęli się nie wiadomo po co, bo cisnęli nas podręcznikowo, oddali środek pola i postanowili polowac na nogi Messiego i frustrowac się odgwizdywaniem fauli przez sędziego, co w końcu zaowocowało czerwem dla Keity. Przy odrobinie szczęścia wywieźlibyśmy 3 punkty z trudnego terenu, ale z jednego też się trzeba dzisiaj cieszyc. Wraca Eto'o i Yaya, będzie Deco więc gra powinna się poprawic. Z Saragossy trzeba już koniecznie wywieźc komplet punktów żeby jeszcze utzrymac się w walce o mistrzostwo.

Valdes jest słaaaaabyyyyyyyy! :lol:

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 10 lut 2008, 1:06

Janio pisze:Sevilla niech ma pretensje do siebie - po golu cofnęli się nie wiadomo po co, bo cisnęli nas podręcznikowo, oddali środek pola i postanowili polowac na nogi Messiego i frustrowac się odgwizdywaniem fauli przez sędziego, co w końcu zaowocowało czerwem dla Keity. Przy odrobinie szczęścia wywieźlibyśmy 3 punkty z trudnego terenu, ale z jednego też się trzeba dzisiaj cieszyc. Wraca Eto'o i Yaya, będzie Deco więc gra powinna się poprawic. Z Saragossy trzeba już koniecznie wywieźc komplet punktów żeby jeszcze utzrymac się w walce o mistrzostwo.

Valdes jest słaaaaabyyyyyyyy! :lol:
Czyli Sevilla powinna sie bardziej cieszyc niz Barcelona ??

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 10 lut 2008, 1:07

Jarzinho pisze:

Czysty czy nie sedzia i tak tego dzisiaj nie odrozniał.
Wynik nic nie daje Barcelonie, wiec uznaje go za porażke. .
Porażkę :shock: :?: Ty się ciesz człowieku że Sevilla wam w pierwszej połowie dupy nie zbiła,bo gdyby nie Valdes to byśie pierwsza połowa skończyła 3-0,wogóle Sevilla zrobiła błąd z cofnięciem się w drugiej połowie.Ogólnie to myślę że Barca powinna się cieszyć niż martwić z tego punktu,ponieważ mając na uwadze ilość kontuzjii w tym zespole i grę w tym meczu jest to korzystny wynik.
P.S 1 -czy ktoś więcej wie o tych "klubowych bolidach formuły 1"co Leszek Orłowski opowiadał :?: jestem ciekaw o co w tym chodzi
P.S 2-cytat meczu"trafi w ten balonik a nie piłkę :lol: :D :smile2:
-Leszek Orłowski

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 lut 2008, 1:14

Vianuch pisze:W klasyfikacji 'pierdoleni farciarze' niezmiennie zajmujecie 1 miejsce.

3 wp // fieldy

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 10 lut 2008, 1:16

Asteniu pisze:Czyli Sevilla powinna sie bardziej cieszyc niz Barcelona ??
IMO biorąc pod uwagę jak mecz się ułożył - gol na 1:1 + czerwo Keity to Sevilla powinna się cieszyc z tego punktu, bo przez ostatni kwadrans nie wychodziła prawie z własnej połowy, a jej gracze raz po raz uskuteczniali akcję pt. 'śmierc i zmartwychwstanie po kilkudziesięciu sekundach gry na czas'.

Żeby była jasnośc - nie twierdzę, że zasłużyliśmy na 3 punkty, albo nawet na punkt, ale w efekcie tego jak sie mecz potoczył mogliśmy wyjechac z kompletem punktów grając w mocno przetrzebionym składzie na terenie na którym np. Real nie zrobił nawet sztycha...

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 10 lut 2008, 1:26

Janio pisze:
IMO biorąc pod uwagę jak mecz się ułożył - gol na 1:1 + czerwo Keity to Sevilla powinna się cieszyc z tego punktu, bo przez ostatni kwadrans nie wychodziła prawie z własnej połowy, a jej gracze raz po raz uskuteczniali akcję pt. 'śmierc i zmartwychwstanie po kilkudziesięciu sekundach gry na czas'.
W tym ostatnim kwadransie to Sevilla byla blizsza strzelenia bramki niz Barcelona.
Janio pisze: Żeby była jasnośc - nie twierdzę, że zasłużyliśmy na 3 punkty, albo nawet na punkt, ale w efekcie tego jak sie mecz potoczył mogliśmy wyjechac z kompletem punktów grając w mocno przetrzebionym składzie na terenie na którym np. Real nie zrobił nawet sztycha...
W efekcie tego jak sie mecz nie potoczyl mogliscie wyjechac z zerem :P

Mi tam ten wynik odpowiada najbardziej.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lut 2008, 1:28

Bask pisze:Pierwsza dostał chyba za faul taktyczny, a druga wślizg prosto w nogi. Zasłużona kartka.
:lol:
Jasne. Taktycznie odebral czysto pilke Gudjohnsenowi. Nalezala sie kartka jak nic.

Sevilla sama jest sobie winna, bo nie wiem co zrobili w drugiej polowie. Chcieli bronic 1:0? Dziwny pomysl. Plus oczywiscie za odwage w marnowaniu setek z Barcelona. Minus dla sedziego za pierwsza zolta kartke i dla Ronaldinho, ktory umiejetnie ukryl swoja obecnosc na placu gry (choc jak juz doszedl do pilki to fajnie rozprowadzal Sevilli kontry).

Brawo dla Barcy, bo mieli i powinni przegrac, a mogli wygrac.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 lut 2008, 1:45

Kubańczyk pisze:Porażkę Ty się ciesz człowieku że Sevilla wam w pierwszej połowie dupy nie zbiła,bo gdyby nie Valdes to byśie pierwsza połowa skończyła 3-0,wogóle Sevilla zrobiła błąd z cofnięciem się w drugiej połowie.Ogólnie to myślę że Barca powinna się cieszyć niż martwić z tego punktu,ponieważ mając na uwadze ilość kontuzjii w tym zespole i grę w tym meczu jest to korzystny wynik.

Ale nie skopała i to jest roznica. Saragossa powinna nastrzelac Realowi ,ale tego nie zrobila, Villarreal dominował przez 45 minut z Realem a przegrał 0-5 czy ile tam było na Madrigal. Jeden punkt na chwile obecna gowno daje i co mam sie z niego cieszyć. Barcelona miala sytuacje na poczatku spotkania i w koncowce. Rzuty wolne z takiej odległosci jakie były w końcowce to jak to mowi Wieszczu "setki". To juz jest taki poziom, ze zawodnicy na tym poziomie to powinni wykorzystać, dzisiaj Ronaldinho tego nie potrafil zrobić.

Nie pamietam żóltka dla Keity to sie nie wypowiem, w kazdym razie pamietam jak sedzia gwizdał faule po czystych wejsciach min. Uli- tak mial takie :lol: gdzie w konsekwencji mogła pasc bramka. Dla mnie sedzia podejmował bardzo dziwne decyzje od autow do fauli.

Asteniu pisze:Mi tam ten wynik odpowiada najbardziej.
A co Atletico zapisało sie do Intertoto :?:

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 10 lut 2008, 1:57

Krzysztof Jarzyna pisze:Jasne. Taktycznie odebral czysto pilke Gudjohnsenowi. Nalezala sie kartka jak nic.
Z tego co pamiętam to była to kontra Barcelony, a Gudi został lekko przytrzymany, więc kartka się należała(faul taktyczny). Nie mam niestety Hala Defniniton, żeby obejrzeć tą sytuację dokładnie. Jestem natomiast pewien, że jak uderzysz do swoich kumpli z jednej stronki(szczególnie do Jezzo) to znajdziesz jeszcze inne sytuacje, które będzie można wpisać do kroniki.

Ten wynik to porażka Barcelony. Oleguer dziś "wymiatał" :lol:
Pracujmy ciężko dalej, a wyniki same przyjdą :]

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lut 2008, 2:06

Ale sie chlopczyku spiales :lol: W jednym zdaniu wyrzuciles wszystkie "argumenty" jakimi mogles mnie porazic. Czuje sie porazony.

I chociaz nie wiem ile bys madrosci mi tu nie wylewal to i tak zahaczenie Gudjohnsena widziales zapewne tylko Ty.

I nie lam sie. Jutro Bilbao wygra, wiec dla Ciebie i tak weekend bedzie na remis :lol:

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 10 lut 2008, 2:07

Bask pisze:
Krzysztof Jarzyna pisze:Jasne. Taktycznie odebral czysto pilke Gudjohnsenowi. Nalezala sie kartka jak nic.
Z tego co pamiętam to była to kontra Barcelony, a Gudi został lekko przytrzymany, więc kartka się należała(faul taktyczny). Nie mam niestety Hala Defniniton, żeby obejrzeć tą sytuację dokładnie. Jestem natomiast pewien, że jak uderzysz do swoich kumpli z jednej stronki(szczególnie do Jezzo) to znajdziesz jeszcze inne sytuacje, które będzie można wpisać do kroniki.
Cos Ci sie niezle pomylio. Nie bylo zadnej kontry i Keita nikogo nie przytrzymywal, tylko czysto odebral pilke ( nie pamietam komu, ale to na 90% byl jakis srodkowy pomocnik Barcelony ).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”