Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sty 2009, 20:55
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 12 sty 2009, 21:09
Z początku jego gra nie wyglądała źle, ale później oglądając jego grę, sposób poruszania się to wydawało się, że ma ołów w dupie. Pamiętam taki mecz, nie wiem z kim, gdzie prawie z tej samej pozycji wystartował do piłki z obrońcą, ten zostawił go kilka metrów za sobą. Dlatego myślę, że dla Ancelottiego lepszy był gość, który potrafił coś zdziałać w grze obronnej.Wilmore pisze:Żart polega na tym, że Gourcuff nie dostał szansy nawet wtedy, kiedy na jego pozycji grał beznadziejny Seedorf i leczący się Kaka. Szanse dostawał jeden z najsłabszych piłkarzy Milanu ostatnich 20 lat - Brocchi, zamiast niezwykle utalentowanego Francuza, który, gdy dostawał szanse, nie prezentował się od Włocha gorzej, a nie popełniał tylu kosztownych dla obrony błędów.
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 sty 2009, 23:29
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 13 sty 2009, 9:52
Gourcuff => gurki => ogórek.Wilmore pisze:Po trzecie - Gourcuff ogórkiem?
świadczy to tylko o tym, że słabo było na treningach, bo nawet bez regularnych spotkań, wchodząc w drugiej połowie człowiek może pozwolić sobie na kilka sprintów.Wilmore pisze:Po pierwsze, atutem Gourcuffa szybkość nie była nigdy. I ciekaw jestem, jak jakikolwiek piłkarz dochodzi do pełnej dyspozycji fizycznej grając co kilka tygodni.
Seedorf u szczyty też nie jest/był a jednak grał (co prawda to raczej ulubieniec Carlo ale to temat na inną rozmowę). Zastanawiające jest to, że gdy Milan miał problemy to Francuz często i tak nie wchodził a przecież jest zawodnikiem ofensywnym, o czymś to świadczy. Dotyczy to też Gilardino.Wilmore pisze:Po drugie, Rui Costa wtedy był u kresu kariery, a Rivaldo był żenujący. Kaka nie miał więc żadnych problemów z wygryzieniem ich.
To Milan, tutaj pewnego miejsca nie ma, nawet Pato miał okresy gdy siedział na ławce ze względu na słabszą formę.Wilmore pisze:Po czwarte - w Bordeaux ma pewien plac, dzięki czemu nawet mając za kolegów Emersona i Brocchiego grałby lepiej.
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 sty 2009, 12:56
Pato siedział dlatego, że w takim wieku jego organizm nie wytrzymałby 100% obciążenia treningowo-meczowego. Tak samo tłumaczył to Ancelotti i w tym temacie należy mu wierzyć.Rezus pisze:To Milan, tutaj pewnego miejsca nie ma, nawet Pato miał okresy gdy siedział na ławce ze względu na słabszą formę.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 sty 2009, 14:32
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 13 sty 2009, 14:43
Mogło dojść do sytuacji, gdyby wpuszczał jednak Francuza to narzekania byłyby jak przy okazji ostatniego meczu z Romą, o za duża ilość piłkarzy usposobionych ofensywnie.Chlopaczek pisze:udowodnic ze tu i tu Carlo powinien atakowac a mimo wszystko wprowadzil Emersona. Jednak generalnie Carlo majac do wyboru obrone wyniku i sposobnosc podwyzszenia go wybiera ta pierwsza opcje. Tutaj mozna miec do niego pretensje ale to nie wiaze sie z zadna niechecia do Yoanna - ten trener po prostu tak ma.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 sty 2009, 15:21
2 defensywnych pomocnikow przy naszej taktyce to jest obowiazek.bo musi ktos charowac za Kake Dinho i Pato..w meczu z Roma to bylo nienaturalne ustawienie spowodowane nie wiem czym.wole Carlo ktory jednak wpuszcza pracusiow(w proporcjonalnej liczbie do potrzeb w ataku) niz takiego Carlo ktory nagle nie wpuszcza zadnegoMogło dojść do sytuacji, gdyby wpuszczał jednak Francuza to narzekania byłyby jak przy okazji ostatniego meczu z Romą, o za duża ilość piłkarzy usposobionych ofensywnie.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 sty 2009, 16:32
Nie czym, a kim. Silvio Berlusconim.mete pisze:w meczu z Roma to bylo nienaturalne ustawienie spowodowane nie wiem czym.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 14 sty 2009, 21:02
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 14 sty 2009, 21:41
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 sty 2009, 22:06
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 14 sty 2009, 22:12
A co on takiego w tym sezonie zrobił że czekasz jak na zbawienie aby odszedłCo do tych newsów to jest z nich jeden pozytyw, to, że chcą ponoć Didę, no zbawcy.
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 14 sty 2009, 22:32
Nie tylko ja, patrz post wyżej twojego. Chodzi głównie o jego zarobki, tak drogiego rezerwowego bramkarza nam nie trzeba. A to, że w Uefa broni to nawet na mnie nie robi specjalnie wrażenia, od czasu gdy przestał być czołówką światową popełnił za dużo błędów żeby kilka spotkań miało zmienić zdanie na jego temat.gilardino11 pisze:A co on takiego w tym sezonie zrobił że czekasz jak na zbawienie aby odszedł
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 14 sty 2009, 22:50
Wydaje mi sie że kontrakt ma do końca następnego sezonu więc trzeba będzie się z nim pomęczyć.Dokładnie ile zarabia Nelson nikt nie wie ale większego problemu to dla Milanu nie powinno robić a dzięki temu uważam że mamy naprawde solidnego zmiennikaNie tylko ja, patrz post wyżej twojego. Chodzi głównie o jego zarobki, tak drogiego rezerwowego bramkarza nam nie trzeba.
mineło sporo czasu, Dida teraz gdy gra jest bardzo pewny w swoich interwencjach i wcale nie ździwie się jak któregoś dnia Carlo zaskoczy i postawi na Dide.Bo po tym jak zestawił pomoc w Niedziele ten człowiek mnie już niczym nie zaskoczyod czasu gdy przestał być czołówką światową popełnił za dużo błędów żeby kilka spotkań miało zmienić zdanie na jego temat.
gilardino11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio