Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 sty 2009, 20:22
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 15 sty 2009, 20:27
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sty 2009, 20:43
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 15 sty 2009, 20:47
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 sty 2009, 20:48
Ja dzisiaj wygrywam 17 baniek i zaden transfer do City nie jest mi potrzebny.fieldy pisze:a ile mu tygodniówki dają ? ostatnio dawali 500 tys i ponoć nie chciał. może 1 mln go przekona ?
to tak jakby Jaś Kowalski co tydzień w totka wygrywał i w dodatku skumulowane z 2 losowań
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sty 2009, 20:53
A co jeśli Kaka nie będzie chciał uczyć dzieciaka angielskiego ?Chlopaczek pisze:Tak na serio to Milan powinien przyjac taka oferte i pewnie przyjmie jezeli jest ona prawdziwa.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 sty 2009, 20:56
Milan powinien przyjac oferte i zostawic pilkarzowi wolna reke. Kaka wtedy sam zdecyduje czy chce odejsc czy zostac. To bedzie tez dla niego dobra proba charakteru.fieldy pisze:Jakby odszedł po sezonie to rozumiem, ale teraz ? Do City walczyć o utrzymanie ?
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sty 2009, 21:02
to będzie hit tego sezonu Robinho i Kaka, czy dwóch najdroższych graczy w Premier League [w tym jeden na świecie] spadną już w pierwszym sezonie do II ligiChlopaczek pisze:Zreszta juz sie pojawiaja informacje ze Brazylijczyk zostal sprzedany.
Zobaczymy ale ciekawe okienko sie zrobilo.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 15 sty 2009, 21:03
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 sty 2009, 21:07
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sty 2009, 21:14
dla mnie zawsze w styczniu raczej nudną wiejeChlopaczek pisze:Nam tez pozostaje tylko czekanie ale jest ekscytujaco jak rzadko kiedy w styczniu co nie?
no tak, tylko że skoro mówi, że chce się zestarzeć w Milanie i kiedyś być kapitanem, tzn. że chce. Nie wiem czemu, ale jemu akurat wierzę. Anelce np. bym nie uwierzyłChlopaczek pisze:Te gadki o byciu kapitanem - coz na to i tak by musial jeszcze dlugo czekac.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 sty 2009, 21:16
Arsenal tez ma chyba bogatego wlasciciela prawda? No ale nie z taka arabska fantazjafieldy pisze:Choć jak idzie o Arsenal to już 1 stycznia było wiadomo, że rewolucji raczej nie będzie
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sty 2009, 21:19
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 sty 2009, 21:29
Tez go dopadl? Ale ma co jesc czy fani Arsenalu przynosza mu kanapki na treningi?fieldy pisze:Jego dotyczy kryzys finansowy, o którym często w styczniu opowiada
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 15 sty 2009, 21:33
Ale też powtarzał jak mantrę słowa, że "nigdy nie wiadomo co przyniesie przyszłość"... i podpisywał nowy lepszy kontrakt. Oczywiście nie mówię, że teraz będzie to samo ale jakoś dziwne mam przeczucie, że zostanie. Chociaż z judaszem to samo było a wiadomo jak się skończyło.fieldy pisze:Z tego co pamiętam nawet jak Real dawał spore sumy, to Kaka stanowczo odmawiał.
Rezus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio