AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 545

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/
Reputacja: 0

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 15 sty 2009, 21:35

fieldy pisze:[Myślę, że Kaka się nie zgodzi na transfer. Chyba nie po to mówi, że chciałby po Maldinim i Ambrosinim zostać kapitanem zespołu, by nagle polecieć za kasą.
Też tak myślałam, ale uświadomił mnie mój przyjaciel, że wcale nie musi być tak jak sobie to tłumaczymy. Może być tak, że przychodzi Galliani do Kaki i mówi: 'Słuchaj Rysiu, dają za Ciebie 150 baniek, zgodziliśmy się.' Kaka myśli 'Kuwa, nie chcą mnie tu' i robi papa. Kaka już kilka razy mówił, że odejdzie tylko, jak Milan już nie będzie go chciał.
Ja mam nadzieję, że jednak Kaka będzie na tyle mądry i nie odejdzie. Chociaż z drugiej strony za taką kasę moglibyśmy kupić piłkarzy na lata (dzięki Tomek za uświadomienie kolejne). Na miejsce Kaki miałby wrócić Gourcuff.
Nie wiem co mam myśleć na ten temat. Ostatnia plota głosi, że 170 baniek dla Milanu i 16 baniek za sezon dla Kaki. Oprócz tego dziennikarze twierdzą, że wcale Kaka nie musi się na to zgodzić, nawet jeśli Milan powie tak.

Za dużo jak dla mnie na jeden dzień :(
Ostatnio zmieniony 15 sty 2009, 21:36 przez Ewa_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 15 sty 2009, 21:35

Oficjalnie: Mattioni w Milanie... tylko Ci co sie podniecają że to jednak nie jest koniec transferów to z tego co pamiętam Galliani opowiadał że może ktoś przyjść jako 24-25 zawodnik do kadry.Jako UZUPEŁNIENIE i wydaje się że ten zawodnik takowym bedzię bo narazie są nie do ruszenia na bokach zambro i jankulovski a w obwodzie jest bardzo dobrze radzący sobie Antonini.

150 milinów Euro :?: Ja bym zaakceptował i niech wtedy ricky pokaże przywiązanie :wink: a jak będzie chciał odejść to z Bogiem nic na siłe a 150 baniek to mega pieniądze w wielkim kryzysie ekonomicznym.

Co do Agerra narazie żadnych oficialnych potwierdzeń więc nie ma co się ciśnieniować.Poczekajmy co łysa pała powie.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 15 sty 2009, 21:38

Na miejscu Milanu bym sie nie zastanawial. Mam jednak watpliwosci czy Kaka sie zgodzi, chyba ze ...

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 sty 2009, 21:39

Ja na miejscu Milanu przeznaczyłbym pieniądze z transferu Kaki na wykupienie i zarobki dla Beckhama. Na 5 sezonów.

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 15 sty 2009, 21:39

gilardino11 pisze:150 milinów Euro :?: Ja bym zaakceptował i niech wtedy ricky pokaże przywiązanie :wink: a jak będzie chciał odejść to z Bogiem nic na siłe a 150 baniek to mega pieniądze w wielkim kryzysie ekonomicznym..
Według Sky Sports News 107 milionów euro dostanie Milan, około 35 milionów euro dostaną różne powiązane z tym transferem osoby, wliczając ponoć samego ojca Kaki. Do czego to dochodzi, że ojciec syna sprzedaje :(

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 sty 2009, 21:41

Ewa moze juz wylacz na dzisiaj komputer bo nie wytrzymasz tego :P

Dla kibicow Kaka jest bezcenny ale klubowy skarbnik moze miec zupelnie inne zdanie na ten temat (nawet jezeli tez jest kibicem Milanu ;)

Babel wychrzaniaj nie chcemy tu ateistow :|

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 15 sty 2009, 21:42

Nie dam rady Chlopaczek...ręce mam związane :P ;)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 15 sty 2009, 21:44

Według Sky Sports News 107 milionów euro dostanie Milan, około 35 milionów euro dostaną różne powiązane z tym transferem osoby, wliczając ponoć samego ojca Kaki. Do czego to dochodzi, że ojciec syna sprzedaje
Ja bym poczekał co powie Łysy.Jak jest z tą ofertą i czy w ogóle takowa wpłyneła.Ja wierze że Ricky bedzie chciał zostać i myśle tego sie trzymajmy :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 sty 2009, 21:47

Ewa_ pisze:Nie dam rady Chlopaczek...ręce mam związane :P ;)
Uhuhu to mi sie podoba :]

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 sty 2009, 21:47

Nie martwcie się, za dwa lata do Was wróci ćwierć Kaki za darmo i to z podkulonym ogonem :lol:

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2894

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 15 sty 2009, 21:47

Za pośrednictwem Milan Channel, klub z Mediolanu zakomunikował, że odebrał oficjalną ofertę z Manchesteru City za Ricardo Kakę.
Kwota jest też podana, 150 mln, ale specjalnie jej nie podałem bo z tym do samego końca nie wiadomo.
Babel pisze:Nie martwcie się, za dwa lata do Was wróci ćwierć Kaki za darmo i to z podkulonym ogonem :lol:
2 Ronaldinho :?: :wink: judasz wrócił ale już leciwy.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 729

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 sty 2009, 10:15

zalozmy ze sprzedajemy Kake teraz i co z tego mamy??przestajemy walczyc o mistrza.nie ma w tej chwili pilkarza ktory moglby z miejsca grac tak jak Kaka(chyba ze jakims cudem udaloby sie Gourcuffa juz teraz namowic do powrotu).nikt teraz o zdrowych zmyslach nie odda nam swojej gwiazdy.albo bedzie cos takiego: "sprzedaliscie Kake za 150 to my za Benzeme/Aguero chcemy tez 150"

duze pieniadze ale dla mnie Kaka jest wazniejszy.przywiazany do Milanu i wychowany przez Milan.trudno teraz znalesc takich pilkarzy.sprzedadza jego to pozniej znow przyjdzie szejk i bedzie chcial Pato i tak dalej.nigdy nie sprzedawalismy gwiazd z wlasnej woli to robmy tak dalej

podobno Galliani wynajal se ochrone bo mu Ultrasi grozili.jak sprzeda Kake to bedzie musial se chyba cala armie wynajac

jeszcze jedno.pamietacie jak zostaly zainwestowane pieniadze ze sprzedazy Szewy??nie wierze ze za zarobiona kase z Kaki bylo by inaczej

EDIT

http://www.acmilan.com/NewsDetail.aspx?idNews=78619

wszystkie gole Kaki w Milanie...jak Szewa odchodzil to tez chyba zliczyli.pierwsza w Seria A z Interem...

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 16 sty 2009, 12:04

Ja to czytalem ze nawet 270 ln , daje City . Tylko ze dla nie to glupota ,takie debile jak ci z City rozwalaja istote futbolu od podstaw , no bo jaki czlowiek na swiecie oze byc wart tyle pieniedzy . To juz jest szczyt glupoty , w Uefa powinni wykluczyc City ze zwiazku i kazac spierdlac do Arabi. :|

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 729

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 sty 2009, 13:05

Ja to czytalem ze nawet 270 ln , daje City . Tylko ze dla nie to glupota ,takie debile jak ci z City rozwalaja istote futbolu od podstaw , no bo jaki czlowiek na swiecie oze byc wart tyle pieniedzy . To juz jest szczyt glupoty , w Uefa powinni wykluczyc City ze zwiazku i kazac spierdlac do Arabi. :|
270 mln to jest laczna kwota transferu czyli okolo 108 dla Milanu 30 dla osob bioracych udzial przy transferze czyli tez dla ojca Kaki oraz reszta to na pensje dla Rickyego.araby niszcza futbol traktuja kluby jak zabawki. nie podoba mi sie to ale coz i tak nigdy nie dorownaja klubom takim jak Milan Barcelona czy Real

po odejsciu Szewy Lysy powiedzial ze juz nigdy nie sprzeda gwiazy Milanu bo nie chce widziec smutnych min kibicow.mam nadzieje ze dotrzyma slowa i pokaze ze pieniadze to nie wszystko

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 16 sty 2009, 13:46

Obrazek
Obrazek

Kto to jest ten koles ??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”