Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 546

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
red85

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 14 mar 2011, 15:06

Ferguson wie najlepiej, ale ja miałbym obawy, zeby desygnować Naniego. Zresztą chyba nie jest tak wszystko ok, bo na treningach zawodnicy rzadko kiedy mają ochraniacze na piszczele.

W każdym razie widok trenującego Naniego to świetna sprawa, bo zaraz po faulu Carraghera byłem przekonany, że Portugalczyka już w tym sezonie nie zobaczymy. Do treningów wrócił również Hargreaves. To chyba ostatnia szansa Anglika na wywalczenie nowego kontraktu. Trzymam kciuki, chociaż nie bardzo wierzę, że się uda.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 15 mar 2011, 19:49

Fuck, Vidica nie ma nawet na ławce. W obronie O'shea, Brown, Smalling i Evra. Poważnie obawiam się o wynik i nasz awans z taką obroną. Nani i Carrick w pierwszym składzie, Valencia na ławce.

Wierzę, że awansujemy ale jestem przygotowany na najgorsze.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 15 mar 2011, 20:00

To będzie zabawa z tą obroną.Kolejny raz w LM w kluczowym meczu nie mamy obrony

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 mar 2011, 21:49

Nani jednak nie kończy kariery, nie przechodzi operacji, nie pauzuje do końca sezonu i nie ma urazu psychicznego. Twardy chłop.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 15 mar 2011, 22:42

Końcówka nieco nerwowa, a tego nie lubię, szkoda że nie wyszliśmy na 0, LAV forma co cieszy, genialny mecz Rooneya, Carrick też bardzo dobrze, obrona dzisiaj nieco nerwowa szczególnie w ostatnich 30 minutach meczu. Gdybym miał wskazać najgorszego z United dzisiaj to z całą pewnością wskazałbym na Scholesa, bardzo nerwowo dziś grał, a liczy się awans.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 15 mar 2011, 22:48

Daamian widze strasznie obrosłeś w piórka po ostatnim meczu. Naprawde tylko życzyć żeby podobna sytuacja spotkała takiego Gerrarda. Może tym razem operacja bedzie potrzebna. Pewnie sie ucieszysz.

Awans wymęczony po średnim meczu. Cieszą dwie bramki Hernandeza oraz postawa Van Der Sara. Bedzie go brakować tej drużynie.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 15 mar 2011, 22:49

Mecz jakich było całkiem sporo w ostatnich latach w Europie. Świetnie, że pomimo kontuzji, które dotknęły nas przed meczem jak i w jego trakcie, jakoś zdołaliśmy przejść dalej. Styl porywający nie był, Marsylia grała całkiem nieźle. Brown trochę niepewnie, Evra i Scholes nie najlepiej, a najgorszy jak dla mnie Giggs. Reszta dobrze albo bardzo dobrze.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 15 mar 2011, 23:04

Ufff. W końcówce cały się telepałem i przegapiłem bramkę Pandeva na 3:2 na sąsiednim monitorze bo bałem się, że Marsylia wdusi na 2:2. Najważniejsze, że jest awans, po tym jak zobaczyłem skład obrony byłem pełny obaw ale na szczęście udało się dowieźć wynik. Hernandez wyrasta nam gościa od ważnych bramek, świetnie, że strzela. Bałem się o Browna i moje obawy się potwierdziły. Zobaczymy co z O'shea i Rafaelem, obrona się nam sypie a wchodzimy w decydującą fazę rozgrywek. Nadal gramy o wszystko ale jeśli chcemy wygrać cokolwiek musimy wejść na wyższy poziom. Zawsze wychodzę z założenia, że jak się chce wygrać LM to trzeba wygrywać ze wszystkimi ale nie obrażę się jak w następnej rundzie dostaniemy Schalke.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 15 mar 2011, 23:17

Gra grą ale mnie już denerwują te kontuzje. Wraca LAV to obrona sie sypie. Mam nadzieje, że chociaż końcówke sezonu zagramy optymalnym składem.

Odnośnie rywali w 1/4 nie liczył bym na Schalke. Nie zdziwi mnie jak trafimy na Chelsea albo Spurs.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 mar 2011, 1:31

Zapytany o to z kim chciałby zmierzyć się w ćwierćfinale, Rooney odpowiedział, że z samą Barceloną.

- Jeśli chcesz wygrać cały turniej, musisz wygrać z każdym. Kogokolwiek nie wylosujemy w następnej rundzie, będziemy w stanie ich pokonać - zakończył napastnik.
Również poproszę, ale wolałbym jednak żeby do tego starcia doszło w półfinale :)

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 16 mar 2011, 19:09

no to chyba po mistrzostwie...

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 16 mar 2011, 20:13

Słowo żenada niestety nie oddaje tego co właśnie mam na myśli ... Od X lat wszyscy trenerzy krytykują sędziów i jasne latały jakieś tam kary, zawieszenia i różne grzywny ale 5 meczy i 30 tysięcy to już jest parodia tego zasranego angielskiego związku piłkarskiego :!: :won:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 mar 2011, 20:16

Z tym, że te pięć meczów są tak naprawdę składanką. 2 mecze wyroku zawieszonego sprzed roku (po meczu Sunderland) i 3 mecze za Atkinsona. A i to nie jestem pewien czy nie dwa mecze za Atkinsona i jeden dodatkowy za używanie apelacji by być na meczu z Arsenalem...

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 16 mar 2011, 23:04

Zajebiście. Nie ma jak przypieprzyć się do Fergusona za krytykę sędziego w spotkaniu, w którym ten ewidentnie dawał dupy i olać to, że sędziowie w Anglii ostatnimi czasy ssą. Brawo FA.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”