FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 549

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 lut 2008, 22:40

Właśnie, że będzie problem. Oczywiście w ścisku też potrafi sobie radzić, ale nie przekłada się to raczej na efektywność. Nie chodzi o to, aby minął trzech piłkarzy i wpadł na czwartego :] W drużynach zorientowanych mniej defensywnie potrafi skorzystać z wolnego miejsca, rozpędzić się i dopiero wtedy jest groźnie bo albo wpadnie w pole karne albo zostanie sfaulowany w jego okolicach.
kon2r pisze:poziom obrońców Celticu nie stoi na najwyższym poziomie
W kupie siła :lol:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 lut 2008, 20:50

Messi jednak rozpocznie mecz, Eto`o na lawce [']. PNA jak widac trwal dla naszych graczy troche dluzej jak powinien. Ronaldinho w pierwszym, mam nadzieje, ze wypadnie dobrze.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 lut 2008, 22:28

Janio pamietasz nasza polemike? Cytujac moleste "wiedzialem ze tak bedzie"
Ogolnie stac nas na wygranie o ile nasza obrona nie bedzie sie gubic a nasi napastnicy zaczna byc skuteczniejsi

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 lut 2008, 22:32

Kur... 2 strzały celne 2 bramki, to zły wynik dla defensywy. Ofensywa także razi skutecznoscia. Barca stworzyła sobie sytuacji na 5 bramek jak nie iwecej, a ma 1. :? Trzeba poprawic gre ofensywy, może Eto'o. Do Ronaldinho i Messiego wiekszych zastrzeżen nie ma, dla Deco dobrze, że polowa trwa 45 minut, bo do 40 minuty grał żałośnie, strata za strata, jeszcze ta głupia kartka. Jednak w 42 i 44 minucie zaliczył 2 celne podania :shock: Argument jak nic za nim, oby sie poprawił.

Ktoś jeszcze ma watpliowsci jakie spotkanie było strzałem w 10 w wykonaniu TVP, gdzie te wasze szlagiery. :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 lut 2008, 22:37

Co sie, co sie dzieje :o przeciez Barca miala tam wygrac z palcem w dupie grajac tak jak w 2polowie z Saragossa :roll:

ciekawe co przyniesie nastepne 45min :think:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 20 lut 2008, 22:39

przeciez Barca miala tam wygrac z palcem w dupie grajac tak jak w 2polowie z Saragossa
No właśnie. A Valdes to jeden z najlepszych bramkarzy świata.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 20 lut 2008, 22:40

czeher pisze:Co sie, co sie dzieje Surprised przeciez Barca miala tam wygrac z palcem w dupie grajac tak jak w 2polowie z Saragossa Rolling Eyes
No właśnie co się dzieje :?: Celtic miał 20 stuprocentowych sytuacji i wygrywa tylko 2:1. Co za fuks Blaugrany. Jak z Saragossa :roll: :roll:

Swoją drogą Valdek daje rade :lol:
Marco_Van_Basten pisze:A Valdes to jeden z najlepszych bramkarzy świata.
:lol2: "Modry" komentarz :lol2:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 lut 2008, 22:42

Bask, chcesz ironizowac to przynajmniej miej swiadomosc z czego, bo cos mi sie wydaje ze z ta Saragossa nie ejstes w temacie :roll: wiec z tym fuksem z Saragossy niczym piernik do wiatraka :roll:

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 20 lut 2008, 22:46

No bo co to za gadanie ze miała wygrać z palcem w dupie? Jak tam nikt nie wygrał bodajże od 3 lat. Wynik jest 2:1.Barcelona jak narazie jest lepsza, tylko nieskuteczna.

Ale fajno. Jak przegrają to temat się ożywi od super napinaczy :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 lut 2008, 22:56

Bask pisze:No bo co to za gadanie ze miała wygrać z palcem w dupie? Jak tam nikt nie wygrał bodajże od 3 lat. Wynik jest 2:1.Barcelona jak narazie jest lepsza, tylko nieskuteczna.

Ale fajno. Jak przegrają to temat się ożywi od super napinaczy
I to potwierdza moja opinie ze za bardzo w temacie nie ejstes, to takie gadanie..... to wiem ze tam nikt nie wygral od 3lat dlatego troche pokory neiktorym sie rpzydalo nawet gdy teraz jest 2:2 czy nawet jak wygracie to spotkanie

:arrow: po spotkaniu z Saragossa
Jarzinho pisze:Z Celticiem nawet z gra z drugiej polowy spokojnie mozna wygrać w Glasgow
PS. na neispodzianki sie zanosi :P oby tak zostalo w Stambule i w Glasgow :D czyli odpowiednio wygrana gosp. i remis --> $ 8)

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 20 lut 2008, 23:35

czeher pisze:o troche pokory neiktorym sie rpzydalo
No może właśnie tak, tylko na pewno nie mi :lol: Ja szanowałem Celtic. Przed meczem myślałem, że będzie remis, a przy jakimś super szczęściu może nawet zespół ze Szkocji wygrać :)

Dinho i Messi dobrze. Henry bardzo ładna bramka, takich w Arsenalu trochę strzelił :) Obrona Celticu do bani. Boruc dobrze.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 lut 2008, 23:38

Bask pisze:PS. na neispodzianki sie zanosi oby tak zostalo w Stambule i w Glasgow czyli odpowiednio wygrana gosp. i remis --> $

Co nie wygrałaby :) Barcelona bez formy, Ronaldinho bez formy, Messi bez formy, Deco słąby, Henry nie skuteczny, a roznica klas conajmniej 3. :lol: Jedyno co moze dziwic to ilosc bramek, mzoe 5 sie zgadza, ale powinno byc po jednej stronie. Barcelona dominowała, przewazała klasa rozgrywania pilki, wykreowanych sytuacji, jakościa podan. [k****] ci Szkoci nie potrafia wybic pilki bedac z nia na lini bocznej. :P Co tu mowic dzisiaj mial miejsce cud- Celtic strzelil 2 bramki.

Ogolnie Puyol po przerwie wziąl sie za tego kolesia co szalal na lewej stronie i skonczyla sie zabawa. Cieszy dobra dyspozycja Ronaldinho, Messiego, Iniesta takze dobrze grał, boczni ofensywnie, Yaya sporo czyscil, Milito dzisiaj przygrywal głowki no i ten minus skutecznosc. Bramka Henryego cudeńko.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 lut 2008, 23:56

Kto ostatnio wygral na Celtic Park w LM? :D

Celtic 2 strzaly i 2 bramki. Milito i Valdes za bardzo sie nie popisali, ale bywa.
Roznica klas byla az nadto widoczna. Tylko Borucowi Celtic moze podziekowac, ze nie przegrali wyzej.

Ogolnie zagralismy dobry mecz. Praktycznie wszyscy zagrali dobrze, Milito troche slabiej jak na niego. Wyroznic nalezy Deco, Henry`ego, Ronaldinho, Eto`o(mimo, ze mial malo czasu) i Messiego, ktory znowu swietnie zagral w meczu LM.

Na Camp Nou nie przewiduje porazki :D

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 21 lut 2008, 0:03

mistyk pisze:Kto ostatnio wygral na Celtic Park w LM?
nie wiem czy to pytanie retoryczne ale z wielka checia udziele odpowiedzi
MY ! :P

co do drugiej bramki to moim zdaniem VV mial poprostu strasznego pecha byl na wykroku i bardzo dobrze do takiej pilki powienien byl wyjsc agresywnie a ten fraciarz Robson ? walnal idealnie pod poprzeczke cud ze nie skonczylo sie 2:4 ? 2:5 naprawde dominacja absolutna zal mi Artura ze przed soba ma takie kolki
dobry mecz R10, Messiego, Henry ladna bramka ale pozatym troche mnie irytowal zajebista zmiane zaliczyl Samu gral swietnie zaliczyl prawie 2 asysty tyle ode mnie
VEB !

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 21 lut 2008, 1:22

Właśnie skończyłem oglądać powtórki i muszę przyznać, że w tym meczu rzeczywiście Barcelona miała ogromną przewagę. Aż dziw bierze, że skończyło się tylko na trzech bramkach (choć z drugiej strony jestem zdziwiony, że Celticowi udało się dwie strzelić :P ). Z tego co widziałem dobre zawody rozegrał dzisiaj Henry- jak za starych czasów w Arsenalu :wink: . Szarżował na lewej flance, kilka razy ładnie ogrywał rywali, a do tego ta bramka...

Aaaa, zapomniałbym, Valdes takimi bramkami na pewno opinii o sobie nie poprawi :wink: .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”