Polscy kibice - Strona 56

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lis 2009, 15:42

Kamil232 pisze:To niby po co było tam gniazdo postawione?
ja tam widze plot, a nie gnizado... poza tym oczywiscie jest to tylko pretekst do usuniecia go... podobno najwikeszy mafiozo poszedl siedziec za podatki.... tak samo masz w tym przypadku... koles przesadzil, a pod wzgledem formalnym mozna argumentowac jego "wyproszenie" faktem, ze byl na plocie co jest pogwalceniem regulaminu.
Kamil232 pisze:Czemu na innych meczach jak stamtąd prowadził doping nie był zatrzymywany?
bo nie przegroczyl granic dobrego smaku wiec przyknieto oko na to? zreszta to napisalem wyzej

widze, ze do niektorych sie trafi..

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 lis 2009, 15:54

Kamil232 pisze:Nic takiego nie napisałem. Zapytałem tylko czy złamał prawo że został potraktowany jak bandyta?
zastanów się nad sobą... Gdy pierwszy raz zaśpiewał "jeszcze jeden" poszły gwizdy i buczenie. Większość wiedziała o co chodzi... To miało ukryty przekaz, a trzeba było słyszeć przemowę S. przed meczem i wiedziałbyś o co chodzi. Najbardziej wkurza to, że mądrych udają Ci co nie byli i nie słyszeli.
Kamil232 pisze: Życzę wam panowie żebyście kiedyś dostali zakaz stadionowy za to, że nie siedziecie w tym miejscu na który macie wykupiony bilet... :roll:
Dorośnij. Szukasz na siłe usprawiedliwienia. Gdzie byli S kumple? Dlaczego wyszło ze stadionu kilkadziesiąt osób, które i tak potem wróciły na mecz? Nie potrafisz zrozumieć, że koleś przegiął pałę i stracił szacunek u kibiców Legii?? Poczytaj, popytaj. Nawet starszyzna hoolsów z Ł3 potępia wczorajszy wybryk!
Kamil232 pisze:Czemu na innych meczach jak stamtąd prowadził doping nie był zatrzymywany?
Przepraszam jakiemu klubowi kibicujesz? Byłeś kiedyś na Ł3? Czytasz jakieś newsy w necie? Chyba nie...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8737
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lis 2009, 16:01

Całe lata komuniści rzucali mu kłody pod nogi, akcje przeciwko niemu, zakaz, zdjęcie zakazu po długich negocjacjach, itp., to się chłopu nie ma co dziwić, adrenalina mu skoczyła, emocje wzięły górę i powiedział trochę za dużo. Oceniać nie będę, niech to robią inni.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lis 2009, 16:07

zastanów się nad sobą... Gdy pierwszy raz zaśpiewał "jeszcze jeden" poszły gwizdy i buczenie. Większość wiedziała o co chodzi... To miało ukryty przekaz, a trzeba było słyszeć przemowę S. przed meczem i wiedziałbyś o co chodzi. Najbardziej wkurza to, że mądrych udają Ci co nie byli i nie słyszeli
Nad czym się mam zastanawiać? Czy wygłoszenie prywatnego przemówienie czy nawoływanie do śpiewania jeszcze jeden to jest złamanie prawa?
Dorośnij. Szukasz na siłe usprawiedliwienia. Gdzie byli S kumple? Dlaczego wyszło ze stadionu kilkadziesiąt osób, które i tak potem wróciły na mecz? Nie potrafisz zrozumieć, że koleś przegiął pałę i stracił szacunek u kibiców Legii?? Poczytaj, popytaj. Nawet starszyzna hoolsów z Ł3 potępia wczorajszy wybryk!
O czym ty do mnie człowieku rozmawiasz? Czy ja pochwalam ten wyczyn?
Przepraszam jakiemu klubowi kibicujesz? Byłeś kiedyś na Ł3? Czytasz jakieś newsy w necie? Chyba nie...
Z tego co sobie przypominam protest był na parę meczów zawieszony i był prowadzony doping, przez tego pana z tego samego miejsca.
poza tym oczywiscie jest to tylko pretekst do usuniecia go... podobno najwikeszy mafiozo poszedl siedziec za podatki.... tak samo masz w tym przypadku... koles przesadzil, a pod wzgledem formalnym mozna argumentowac jego "wyproszenie" faktem, ze byl na plocie co jest pogwalceniem regulaminu.
To, że przesadził tzn. że trzeba go zawinąć jak bandytę do suki i na komendę? :shock:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 lis 2009, 16:14

Kamil232 pisze:Nad czym się mam zastanawiać? Czy wygłoszenie prywatnego przemówienie czy nawoływanie do śpiewania jeszcze jeden to jest złamanie prawa?
a słyszałeś treść przemówienia? już za to powinno sie go wyprowadzić.

ITI tolerowało jak jechano na nich i walono ch i k. Ostrzegano, wysyłano pisma. Ale jak nie uszanowano faktu, że ktoś zmarł to nie dziwię sie reakcji. Wybacz, ale chciałbyć aby ktoś rzucał jakiekolwiek aluzje pod adresem zmarłej bliskiej Ci osoby ? wątpię.
a ochrona to inny temat.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2277
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 01 lis 2009, 16:17

bartbuks pisze:To miało ukryty przekaz
Czyli za ukryty przekaz można wylecieć ze stadionu ?Nikt tu jeszcze nie odpowiedział na pytanie Kamila, gdzie ten koleś złamał prawo intonując ''jeszcze jeden'' ? Widziałeś kiedyś taką sytuację kiedy to sąd dokonuje oceny opierając się na ''' ukrytym przekazie'' ?

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 lis 2009, 16:20

EnJoy's pisze:Nikt tu jeszcze nie odpowiedział na pytanie Kamila, gdzie ten koleś złamał prawo intonując ''jeszcze jeden'' ?
Przekroczył granicę dobrego smaku! i za to powinien wylecieć!Napisałem - interwencja ochrony to zupełnie inna bajka, mi chodzi głównie o to, że przegiął pałę totalnie! Byłeś? Słyszałeś??

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2277
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 01 lis 2009, 16:25

bartbuks pisze:Przekroczył granicę dobrego smaku!
Ok zgodzę się, ale proszę Cię napisz mi gdzie masz na to paragraf ?Zawsze ludzie tacy jak Wilmore, Bienias wypierdoliliby ze stadionu za byle co [ co może i jest nie zgodne z prawem ], a teraz gdy coś jest nie zgodne z jakąś kulturą, a nie ma podłoża prawnego to również jest złe bo tak mowi Wilmore i Bienias.
bartbuks pisze:Byłeś? Słyszałeś??
Nie byłem, ale czytałem.Odnoszę się do śpiewania ''jeszcze jeden'' , gdzie tutaj złamano prawo ?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lis 2009, 16:26

ITI tolerowało jak jechano na nich i walono ch i k.
Oczywiście bez przyczyny :lol:
Ale jak nie uszanowano faktu, że ktoś zmarł to nie dziwię sie reakcji. Wybacz, ale chciałbyć aby ktoś rzucał jakiekolwiek aluzje pod adresem zmarłej bliskiej Ci osoby ? wątpię.
I to jest powód że chłopaka zawinięto jak jakiegoś psa, pospolitego bandytę na oczach tysięcy ludzi i na komendę gdzie pewnie jeszcze zaliczył wpier***

Aha i poczytałem co nieco. Kibice Legii wspomagali wczoraj Pogoń w sile 600 w Płocku to raz, dwa olewają mecze u siebie bo nie chcą za byle gówno dostawać kary. Więc tam byli jego koledzy. Nie jestem z Warszawy większość informacji czerpie z neta i z tego co można zobaczyć na fotkach to na trybunach mało widać osób z ekipy mocnych wrażen. Więc jasna sprawa główny skład był w Płocku, pewnie duża ilość ma zakazy albo wyj*** na mecze u siebie(za byle gówno nie chcą iść do paki) w młynie brak tych osób stąd też ochrona mogła zrobić to co zrobiła z młynowym. Jestem przekonany, że gdyby Ci ludzie byli na trybunach to z tych ochroniarzy by zostały buty, nawet jeśli ktoś krytycznie ocenia to co powiedział Staruch.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 lis 2009, 16:30

Kamil232 pisze:Aha i poczytałem co nieco. Kibice Legii wspomagali wczoraj Pogoń w sile 600 w Płocku to raz, dwa olewają mecze u siebie bo nie chcą za byle gówno dostawać kary.
Mecz w Płocku był w piątek, to jest pierwsza sprawa, a druga to taka, że Pogoń była wczoraj na meczu. Ochrona nie chciała ich wpuścić, ale klub interweniował i zezwolono gościom ze Szczecina na wejście na stadion. Więc nie pisz mi, że zostali na after party w Płocku...
Kamil232 pisze:Jestem przekonany, że gdyby Ci ludzie byli na trybunach to z tych ochroniarzy by zostały buty, nawet jeśli ktoś krytycznie ocenia to co powiedział Staruch.
Kamil232 pisze:Aha i poczytałem co nieco.
Czytaj ze zrozumieniem...

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lis 2009, 16:36

Czytaj ze zrozumieniem...
Pytałeś gdzie jego kumple, sugerując, że stracił u wszystkich szacunek i nikt go nie chciał bronić. Ciężko mi to uwierzyć, nawet jeśli starszyzna jak to mówisz potępia ten wybryk, to najpierw by się zajęła ochroniarzami a potem dopiero mu powiedziała co o tym myśli. Jestem pewien, żeby tak chłopaka na pastwę ochroniarzy nie zostawili. Wniosek stąd jeden, że ich na stadionie nie było.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 lis 2009, 16:41

Kamil232 pisze:Wniosek stąd jeden, że ich na stadionie nie było.
Wiesz czemu? Bo mają w d... jebaną wojenkę Starucha z ITI. To już jest nudne i żenujące, mogliby sobie dać spokój, więc dlatego prawdziwi kibice nie przychodzą na stadion! A wczoraj własnie wyszło, że S. i jego bracia to mit! Więc proszę Cię, nie staraj się go bronić, gdyż ja nie bronię ochrony i ITI. Zrozum, że koleś zachował się poniżej jakiejkolwiek krytyki. Rynsztok, dno...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8737
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lis 2009, 16:44

bartbuks pisze:Zrozum, że koleś zachował się poniżej jakiejkolwiek krytyki. Rynsztok, dno...
Dodam jeszcze, że tak samo zachowali się "kibice" Wisły, niech no przypomną co takiego śpiewali w Kielcach.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lis 2009, 16:46

No na ten temat już dyskutować nie mogę, bo nie mam pojęcia o tym co się wewnątrz kibiców dzieje.
Ja zwracam uwagę tylko na to jak go bezprawnie! potraktowano. O samym czynie już pisałem.
Ostatnio zmieniony 01 lis 2009, 16:55 przez Kamil232, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 lis 2009, 16:52

Kamil232 pisze:Ja zwracam uwagę tylko na to jak go bezprawnie! potraktowano. O samym czynie już pisałem.
Wiesz mamy XXI wiek i nie powinno się tak działać, lecz uwierz, że w po cichu niektórzy mówili, że jeszcze powinni go dla przykładu spałować na płycie boiska...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”