Manchester United (zbiorczy) - Strona 56

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 30 maja 2005, 21:46

dino marino pisze:wielki klub... wspaniala historia... genialni pilkarze... Alex Ferguson...
wiele mozna powiedziec o ManU, ael slowa nie wyraza wielkosci tego klubu, trzeba zobaczyc jego pilkarzy w akcji, trofea, poznac historie....
dobrze ze sa takie kluby jak ManU, Inter, Barca, to one nadaja niepowtarzalnosc tej wspanialej dyscyplinie sportowej :P
Dokladnie. Zgadzam sie z Toba. Wlasnie datego szcunkiem darze Man Utd za ta niekupiona wielkosc. Mam tylko nadzieje, ze teraz Glazer nie przerobi MU na druga Chelsea.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 30 maja 2005, 23:24

futbolowa pisze:Ruud do Barcy? Nie wierzę, niemożliwe.
Do Interu? Też nie.
Do PSV? Całkiem prawdopodobne. Zresztą gdybym miała wybrać Ruudowi inny klub niż ManU, byłby to właśnie PSV :roll:

Liczę na to, iż teraz, lub za rok Ruud odejdzie z ManU...
Chciałabyś odejścia Ruuda z Old Trafford?? Ja juz sam nie wiem co o nim myśleć. Czy strzeli kilkanaście bramek i pokaże się z dobrej strony w przyszłym sezonie czy może warto go sprzedać za sporą kasę?!

Rzeczywiście, lubię PSV i naprawdę zbierają mocną paczkę. Wiadomo, ze odchodzi van Bommel i Vogel. Mogą odejść równiez utalentowani Lee, Gomes, czy JvoH. Sorry za off-topic.

Mam cichą nadzieję, że przyjdzie na OT Roman Weidenfeller :D . BVB kupiła dwóch bramkarzay, sprzedała Varmuuza. A sprowadzony z Nec Nijmegeen Henteenar nie jestem przeciez słabym bramkarzem.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2167
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 31 maja 2005, 12:05

[quote="Manumef"Chciałabyś odejścia Ruuda z Old Trafford??[/quote]
Tak, ale o tym już było ;)
Wiadomo, że jedną szansę mógłby jeszcze dostać, bo w minionym sezonie dręczyły go kontuzje, co świadczyć może o jego słabej grze...
Ja jednak nadal jestem za tym, by sprowadzić kogoś nowego do United :roll:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 31 maja 2005, 13:48

Ruud van Nistelrooy zawsze był ikoną MU - najlepszy strzelec (do czasu :P ), symbol, motor napędowy drużyny... Co prawda z sezonu na sezon jego siła słabła, ale kibice nadal go kochali. Niemniej jednak ta miłość słabła wraz z jego słabszymi występami. A teraz po miłości nie zostało prawie nic - kochają go tylko ci, którzy albo wierzą w jego wielki powrót, albo ci, którzy są tak naiwni, i ufają, iż on teraz ma był pomocnikiem. :)

Odejście Holendra do innego klubu zapewne byłoby czymś w porównaniu z opuszczeniem Camp Nou przed sezonem przez Patricka Kluiverta. Smutek z jednej strony, z drugiej jednak pewna radość - odchodzi człowiek, który był pewnym ciężarem. Nie spełniał bowiem pokładanych w nim nadzieji, nie strzelał goli i musiał zadowolić się rolą rezerwowego. 27-latek musiał usiąść na ławce, a w jego miejsce wszedł Rooney - ambitny nastolatek, z pomysłem na grę.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 31 maja 2005, 15:49

Ruud van Nistelrooy musi zostać w ManU. On jest symbol ManU tak jak Bergkamp Arsenalu. Zobaczycie w przyszłym sezonie, jeśli nie trafi się MU:) jakaś kontuzja będzie strzelał tak jak kiedyś, a nawet lepiej. W końcu jest królem strzelców LM, to coś świadczy. Pozatym wkracza On w wiek najlepszy dla snajpera. Aczkolwiek fajnie będzie mieć Eto :wink: .

POZDRO!!!!!

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 31 maja 2005, 17:19

Radekutd - czy mógłbyś jakkolwiek uargumentować swą wypowiedź? Mówię 'jakkolwiek', bowiem ostatnio Twoje wypowiedzi nie miały żadnych argumentów - ten musi zostać, bo tak, ten nie, bo nie... :?

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 31 maja 2005, 17:47

W zasadzie ja równiez bym go sprzedał za niemałe pieniądze. Jakieś 20 mln - 30 mln. Tak mi się zdaje, że tyle jest wart.
Za niego mógłby przyjść Eddie Johnson - czarnoskóry napastnik, który gra w reprezentacji USA. Ma 20 lat i wraz z Rooney'em mogliby stworzyć niezły duet napastników. Młodzi - gniewni :wink: Kosztowałby na pewno o wiele mniej niż Torres, a byc może lepiej by się zaaklimatyzował?!
Ricardo Oliveira, Julio Baptista czy może Nihat Kavehci, moim zdaniem któryś z nich byłby mocnym wzmocnieniem. Jednak sprawą priorytetową jest sprowadzenie bramkarz i def. pomocnika!

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2167
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 31 maja 2005, 18:13

radekutd pisze:Ruud van Nistelrooy musi zostać w ManU. On jest symbol ManU tak jak Bergkamp Arsenalu. Zobaczycie w przyszłym sezonie, jeśli nie trafi się MU:) jakaś kontuzja będzie strzelał tak jak kiedyś, a nawet lepiej. W końcu jest królem strzelców LM, to coś świadczy.
Chłopcze, symbolem ManU, porównywalnym do Bergkampa może być ktoś taki jak Giggs, czy Keano a nie Ruud, który gra w United od jakichś czterech lat.
Ja wiem, że jest bardzo kojarzony z United, ale na pewno na miano symbolu jeszcze chyba nie zasłużył, choć nie przeczę, że wiele dla drużyny zrobił ;)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 31 maja 2005, 18:25

futbolowa pisze:
radekutd pisze:Ruud van Nistelrooy musi zostać w ManU. On jest symbol ManU tak jak Bergkamp Arsenalu. Zobaczycie w przyszłym sezonie, jeśli nie trafi się MU:) jakaś kontuzja będzie strzelał tak jak kiedyś, a nawet lepiej. W końcu jest królem strzelców LM, to coś świadczy.
Chłopcze, symbolem ManU, porównywalnym do Bergkampa może być ktoś taki jak Giggs, czy Keano a nie Ruud, który gra w United od jakichś czterech lat.
Ja wiem, że jest bardzo kojarzony z United, ale na pewno na miano symbolu jeszcze chyba nie zasłużył, choć nie przeczę, że wiele dla drużyny zrobił ;)
Dokładnie i znowu się zgadzam. Widać prawdziwa fanka ManU :wink:
Cóz tu dodać, jedynie tyle, że Radekutd po raz kolejny nie ma racji. Ruuda uważa za nie wiadomo kogo. Legendą można nazwać np. Maldiniego w Milanie, Dennisa w Arsenalu, Giggsa, Cantone, Scholesa i Keano w MU no i jeszcze może Shearera w Newcastle. Taki Ruud to jest tylko jeden z ludzi, którzy robią co do nich należy, a że ma szereg fanów to zasługa tego, że gra jak najlepiej potrafi.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 31 maja 2005, 18:43

Tak trzech "wielkich fanów" ManU uważa, że Ruud nie jest symbolem i tak ma być.....Hahaha!!!! :evil: :evil: :evil: Miałem okazje być w Manchesterze i na OT. W Museum i Tour Center i jakoś najwięcej plakatów, reklam, koszulek było z Ruudem. I to chyba o czymś świadczy. To, że jakiś trzech fanów na forum tak sądzi, nie musi mieć pokrycie w rzeczywistości.

POZDRO!!!!!!

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 31 maja 2005, 18:48

Otoz to :!: Wedlug mnie jest pewna różnica między symbolem, a legendą. Jak sam mowisz najwiecej plakatow, reaklam jest z udzialem Ruuuuuuda (nie moge potwierdzic, bo nie mialam okazji byc w Manchesterze) a to swiadczy tylko o tym, ze jest on medialna wizytowka klubu, a nie prawdziwa legenda.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 31 maja 2005, 19:22

radekutd pisze:Tak trzech "wielkich fanów" ManU uważa, że Ruud nie jest symbolem i tak ma być.....Hahaha!!!! :evil: :evil: :evil: Miałem okazje być w Manchesterze i na OT. W Museum i Tour Center i jakoś najwięcej plakatów, reklam, koszulek było z Ruudem. I to chyba o czymś świadczy. To, że jakiś trzech fanów na forum tak sądzi, nie musi mieć pokrycie w rzeczywistości.

POZDRO!!!!!!
Raczej dwóch, bowiem ja nie jestem fanką Manchesteru... ;) Nie wiem, skąd Ci to do głowy przyszło. :?

Poza tym uważasz, iż RvN jest symbolem MU - ale jakiego? Wielkiego, świętującego tryumfy w Premiership, czy tego, który z ledwością kwalifikuje się do LM, a jedyną pociechą jest jego tytuł króla strzelców?

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 31 maja 2005, 19:40

Anka pisze:
Raczej dwóch, bowiem ja nie jestem fanką Manchesteru... ;) Nie wiem, skąd Ci to do głowy przyszło. :?
Polska: Polonia Bytom
Hiszpania: FC Barcelona
Anglia: Manchester United
Włochy: Juventus Turyn
Skad w takim razie taki post :lol: powiem tylko, ze pochodzi on z tematu ulubione kluby z róznych lig

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 maja 2005, 19:55

radekutd pisze:Tak trzech "wielkich fanów" ManU uważa, że Ruud nie jest symbolem i tak ma być.....Hahaha!!!! :evil: :evil: :evil: Miałem okazje być w Manchesterze i na OT. W Museum i Tour Center i jakoś najwięcej plakatów, reklam, koszulek było z Ruudem. I to chyba o czymś świadczy. To, że jakiś trzech fanów na forum tak sądzi, nie musi mieć pokrycie w rzeczywistości.

POZDRO!!!!!!

W madrycie jest pełno plakatów Beckhama i wcale to nie oznacz, że Becks będzie kiedykolwiek legendą (ikoną, symbolem, etc.)
Takim symbolem w Realu jest Raul Gonzalez Blanco i może jeszcze Hierro, A koszulek Ruuda jest najwięcej pewnie dlatego, że się dobrze sprzedają, że kochają go najmłodsi kibice (którzy chcieliby strzelać tyle bramek) i pewnie dlatego, że trochę tych goli dla ManU zdobył :wink:
Nie można jednak powiedzieć, że jest (lub będzie - chyba, że do końca kariery tam będzie grał :D )
Bo nie wydaje mi się aby można go było postawić w jednym rzędzie z np. G.Best'em :wink:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 31 maja 2005, 20:07

POZDRO!!!!!!
Naprawdę zazdroszczę Ci tego, iż byłeś na OT. a niestety nie miałem takiej okazji... a szkoda. Że jestes fanem ManU to jeszcze jestem w stanie uwierzyć, ale w to, że kibicujesz Czerwonym Diabłom od 1994 to jest raczej nie możliwe, geyż miałbyś jedynie 5 lat i pewnie nie wiedziałeś co to piłka, taqk jak mój młodszy brat. Gratuluję bujnej wyobraźni. Robienie sobie wrogów na forum jeszcze nikomu nie wyszło na forum.
P.S. Nie chciałem nikogo pouczać :!: :wink:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”