! - Strona 56

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 23 cze 2005, 11:34

Na tym forum widziałem juz kilka dziwnych, ale dla mnie fjanych tematów, więc ten też się zalicza, a pamiętacie może te:

1. Najgłupszy moderator /Moim zdaniem jest to Becks bo daje WP za nic
2. Podaruj dzieciom słońce /I tutaj fotografie piłkarzy i ten komentarz: "WP za założenie bzdurnego tematu" :lol:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 cze 2005, 11:54

Bunch WP i tym samym ban, a zakochany1 także dostaje bana. Temat zamykam//Tomusmc

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 27 cze 2005, 15:09

Widzialem ostatnio filmik o podobnej tematyce w internecie ... , straszne barbazynstwo :/ ,niewiem jak mozna zrobic cos takiego tym zwierzetom, przeciez to straszne !! !! !! Trzeba byc na dodatek chorym psychicznie zeby cos takiego nagrywac !! Naprawde nie wiem jak oni sa w stanie robic taie rzeczy ... s******** j******** ..........................................

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 27 cze 2005, 16:22

Najbardziej mnie denerwuje cos takiego ze zamiast wziac uspic te zwierzeta albo no juz napewno lepiej jak urzna im najpeirw glowe siekiera niz na zywca obdzierac ze skory. Jak sie patrzy na takie zwierzeta cale zakrwawione, z obcietnymi kończynami to az wstyd ze nalezymy do takiej samej rasy co Ci barbazyncy. Czy jednak na pewno oni sa ludzi tak jak my ?? Powatpiewam ...

POZDRO

bedzio3
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Jak poderwać dziewczynę (jest taki temat ale calkiem inny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bedzio3 » 27 cze 2005, 23:42

No więc jestem sobie małym gównierzem zapewne w porównaniu do waszego wieku mam sobie 12 lat. Mieszkam w małym miasteczku i spodobała mi sie jedna dziewczyna z klasy. Nie jest najładniesza ale jest spoko. Ale jest jeden proglem ja jestem jak huragan 5 stopnia a dziewczyna cicha i spokojna. więc co miałbym zrobić żeby coś tam zaiskrzyło (nie piszcie że jestem za młody). dodam że nie jestem brzydki bo z klasy liczącej 13 dziewczyn buja sie we mnie około 4 tych co wiem (:D) Ale niestety z mojego wywiadu wynika że ta dziewczyna nie :(. HELP ME :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 cze 2005, 23:46

Jest dokładnie taki sam :roll:.

Design
Junior
Junior

Sprzedam trzy design

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Design » 28 cze 2005, 19:04

Zrobiłęm dwa designy pilkarskie:
-AC Milan
•Wstawione w html
•plik .psd
•Link: http://img150.echo.cx/img150/6183/design9hb.gif
•cena: 30 zł

-Liga Włoska
•plik .psd
•Link: http://img150.echo.cx/img150/1910/index7gk.jpg
•cena: 20 zł

A ten design zrobił mój brat:
-Wisły Kraków
•plik .psd
•Link: http://img150.echo.cx/img150/7733/index4eo.gif
•cena: 20 zł

Tez moge zrobic design na zlecenie za 30 zł plik .psd
Tez moge wstawin do htmlu od 10-20 zł

Robie takze loga za 10 zł button i banner za 5 zł

chetnych prosze o kontakt na gadu-gadu pod numerem 5282190
albo na e-mail vander90@o2.pl albo w tym temacie

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 cze 2005, 19:07

iwa111
Trampkarz
Trampkarz

Dariusz Szpakowski i Włodzimierz Szaranowicz komentatorami w

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iwa111 » 29 cze 2005, 12:46

Dariusz Szpakowski i Włodzimierz Szaranowicz komentatorami w
FIFA 06 !!!

Electronic Arts Polska zdradza pierwsze szczegóły odnośnie gry FIFA 06. Premiera najnowszej odsłony najpopularniejszej na świecie serii gier piłkarskich odbędzie się w październiku tego roku. Produkt będzie dostępny w wersji na komputery osobiste oraz na wszystkie najważniejsze konsole do gier, również te następnej generacji. Co najważniejsze, tegoroczna FIFA zostanie wydana w profesjonalnej polskiej wersji językowej, w wersjach na PC i konsolę PLAYSTATION 2.

Polska wersja językowa FIFA 06 stać będzie na najwyższym światowym poziomie. W roli komentatorów piłkarskich wystąpią doskonale znani Dariusz Szpakowski i Włodzimierz Szaranowicz! Współpraca z najsłynniejszymi polskimi komentatorami sportowymi oznacza, że nowa FIFA 06 wkroczyła w zupełnie nowy, fascynujący rozdział swojej historii. Polski komentarz sprawi, że rozgrywka będzie niezwykle pasjonująca, wszyscy będziemy mieli okazję poczuć się jak na prawdziwym meczu piłki nożnej.

„Praca nad polską wersją FIFA 06 to nie był typowy komentarz jak podczas meczu. Było to szczególne wyzwanie, trzeba było mocno uruchamiać wyobraźnie. Musiałem szukać w pokładach pamięci sytuacji, które miały miejsce na boisku, sytuacji które w swojej pracy przeżyłem i komentowałem. Jednym z najzabawniejszych lecz jednocześnie najboleśniejszych dla mojego gardła było nagrywanie dźwięków z mocnym podkładem emocjonalnym – okrzyków: gol, bramka, wspaniałe zagranie! Chyba przez całą moja karierę nie nakrzyczałem się tyle razy, ile podczas jednego dnia nagrań....” – tak swoją pracy przy lokalizowaniu FIFA 06 wspomina Dariusz Szpakowski.

W ciągu ostatnich 10 lat, seria FIFA firmy Electronic Arts sprzedała się w nakładzie przekraczającym ponad 50 milionów egzemplarzy, zdobywając tym samym miano najpopularniejszej gry sportowej na świecie. Nieustannie kontynuowane zaangażowanie EA we wspieranie wszelkich platform do interaktywnej rozrywki, a także dbałość o autentyzm rozgrywki, zaowocowały tym razem partnerskimi układami z ponad 19. ligami, 50. drużynami narodowymi oraz postaciami 15,000 zawodników, którzy pojawią się w tej najlepiej licencjonowanej grze wideo.

FIFA 06 niewątpliwie zdefiniuje na nowo gatunek interaktywnych gier piłkarskich. W tym roku fani mogą spodziewać się niespotykanie innowacyjnych i ekscytujących cech rozgrywki w wersji na każdą platformę. To będą najbardziej rozbudowane i autentyczne zmagania piłkarskie. Najwyższy czas przygotować się do rozgrywki!

ZRÓDŁO: WP.PL

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 29 cze 2005, 12:48

Ja tam nie wie mnie lubi szpakowskiego nawet bardzo :twisted: , ale bede mial wlaczony komentarz no bo nie zrobia chyba bledow w studiu przy tworzeniu kometarza :wink:

szewa7

Gdzie wyjeżdzacie na wakacje??

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szewa7 » 30 cze 2005, 11:52

Ja wybiarem się nad polskie morze. Będe oczywiście odwiedzał też moich kuzynów. A wy gdzie sie wybieracie??

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 30 cze 2005, 12:45

Ja całe wakacje spędze w domu :)

Awatar użytkownika
leisik12
Trampkarz
Trampkarz