Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 14 mar 2012, 11:47
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 14 mar 2012, 12:23
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 14 mar 2012, 13:25
Trochę tu pomotałeś bo prequelem jest właśnie 2 sezon i nie ma tam żadnego innego Spartacusa granego przez innego aktora.League pisze:Spartakus jest dobry lecz polecam 1 sezon i prequel. Teraz leci 2 sezon z nowym aktorem w roli spartakusa ale po pierwszym odcinku zrezygnowałem bo mi ten aktor nie pasuje.
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 14 mar 2012, 13:59
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 14 mar 2012, 14:07
Zupełnie się nie zgadzam z tą poradąKajoFC pisze:Trochę tu pomotałeś bo prequelem jest właśnie 2 sezon i nie ma tam żadnego innego Spartacusa granego przez innego aktora.League pisze:Spartakus jest dobry lecz polecam 1 sezon i prequel. Teraz leci 2 sezon z nowym aktorem w roli spartakusa ale po pierwszym odcinku zrezygnowałem bo mi ten aktor nie pasuje.
1 sezon się podobał. 2 sezon prequel opowiada o domu Batiatusa i o Gannikusie gdy był wtedy nr 1. Osobiście po 1 odc odpuściłem sobie oglądanie tego sezonu bo po zakończeniu 1 czułem, że jakiś kicz mi próbują wcisnąć nie mający większego znaczenie w całej historii. Zacząłem oglądać 3 sezon który jest kontynuacją 1 sezon i oglądam dalej z zadowoleniem. Oglądnij 1 sezon olej 2 po czym przejdź do 3.
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 14 mar 2012, 14:13
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bastek77 » 14 mar 2012, 15:49
no w tv to raczej nudy.Pan_Eryk pisze:coś polecicie z nowości? czekanie na „grę o tron” mi się trochę dłuży. niby niedługo a może da się coś przyjemnego łyknąć w międzyczasietylko błagam - w TV...
bastek77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 mar 2012, 1:25
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 15 mar 2012, 8:17
Hehe szkoda chłopa, ale jak zostało 10 odcinków do końca serialu to fajnie byłoby jakby było pare zgonów. Może to "ożywiłoby" 8 sezon. Podobno teraz ma być kilka odcinków w których będzie kilka retrospekcji z życia desperatek. Mnie ciekawi jak pociągnie się sprawa na linii Orson - policja - Bree.bartbuks pisze:Mike Delfino![]()
![]()
![]()
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 mar 2012, 11:19
Wg mnie to będzie właśnie koniec serialu. Przecież jeśli Orson dokładnie wszystko opisał i zamieścił zdjęcia to idzie siedzieć Bree, Susan, Lynette, Gabrielle, Carlos, Ben i wspomniany Orson, który zapewne też będzie poszukiwany, jeśli dalej żyje. Ogólnie to szkoda, że padło na Mike`a, bo ta postać chyba wzbudzała najwięcej sympatii ze wszystkich bohaterów.sigane pepe pisze:Mnie ciekawi jak pociągnie się sprawa na linii Orson - policja - Bree.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 mar 2012, 16:06
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 mar 2012, 16:12
Mam na dysku, ściągam regularnie, ale jeszcze nie zajrzałem. Nie spodziewałem się takiej sytuacjiDaaaamian pisze:Oglądaliście Luck?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 mar 2012, 16:13
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 mar 2012, 16:21
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bartas_13 » 15 mar 2012, 16:22
taaa ale na moim necie niestety musze trochę poczekać. jak się ma mobilny to tak jestbastek77 pisze:no w tv to raczej nudy.Pan_Eryk pisze:coś polecicie z nowości? czekanie na „grę o tron” mi się trochę dłuży. niby niedługo a może da się coś przyjemnego łyknąć w międzyczasietylko błagam - w TV...
![]()
wiem że wszelkie streamy to nie jest do końca legalne, ale masz wszystko pod ręką…
Bartas_13
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio