Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 lut 2006, 1:56
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 05 lut 2006, 10:43
RzuR pisze:musialem przeczytac dwa razy by uwierzyc...
naprawde chyle czola,nieliczny komentarz spod palcow Romanisty,ktory nie huczy o wzbiciu sie Giallorossich ponad ludzkie zdolnosci percpecji na poziom nieosiagalny dla zwyklych smiertelnikow i generalnie przeksztalceniu Tottiego w MegaZorda(to ten z PowerRangers zdaje sie?)
Tomusmc pisze:Nie mam specjalnych uczuć do Romy, ale nie chcę pisać też z nienawiścią dlatego, że chciałbym żeby w końcu porządne drużyny z Włoch dostały się do Ligi Mistrzów bo Udinese narobiło tylko wstydu. Pozdrawiam
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 lut 2006, 11:11
PrOtEcToR pisze:To było przed meczem... a dokładnie wczoraj... jego wypowiedz:
<LILI> Romanista pisze:przegrała tak!!! A miała napastników ??????
<LILI> Romanista pisze:nie to sie nie podniecaj !!!
<LILI> Romanista pisze:a za to ty błyszczysz Intelektem Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Think Roftl3 popatrz wpierw na siebie a potem wytykaj coś innym Wink
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 05 lut 2006, 11:16
tak się skałda że nicLakier pisze:<LILI> Romanista napisał:
nie to sie nie podniecaj !!!
uhu, podniecam sie, oh, ah, co mi zrobisz ?
Lakier pisze:PrOtEcToR napisał:
To było przed meczem... a dokładnie wczoraj... jego wypowiedz:
Jeden pies, asekurowal sie.
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 lut 2006, 12:19
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 05 lut 2006, 12:34
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 lut 2006, 12:49
<LILI> Romanista pisze:Totti także oddał piękny strzał pietkoą szkoda tylko że bramkarz przeniusł piłkę nad poprzeczką
<LILI> Romanista pisze:Nie pamiętam nazwiska pomocnika...
<LILI> Romanista pisze:Ten zawodnik jest niepowtażalny
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 lut 2006, 12:57
I to jest właśnie talent Moggi'ego bo ja jestem bardzo zadowolony z tego transferu i nie obchodzi mnie czy za darmo czy nie. Milan wydaje bańki i co z tego ma? ostatnimi czasy niestety nic, a powiedz mi, że nie chciałbyś Marco w Milanie*_For_zaza_Milan_* pisze:Marco Marchioni ... O tym że podpisał umowe z Juve nie zdecydowały tylko umiejetnośc a bardzie Prawo Bosmana przeciesz za darmo bedzie to gdzie mógł trafić
Nie można oceniać piłkarza na podstawie jednego meczu tylko na tle sezonu w którym prezentuje się na dość wysokim poziomie. Możliwe, że Roma była bardziej zdeterminowana i nie pozwalali Marchionniemu zadziałać, a to, że nie mógł strzelić to nic złego bo każdemu się zdarza<LILI> Romanista pisze:jak widac ma on tylko chwilowe przebłyski formy a tak to lipa co udowodnił w meczu z Romą
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 lut 2006, 13:08
Tomusmc pisze:I to jest właśnie talent Moggi'ego bo ja jestem bardzo zadowolony z tego transferu i nie obchodzi mnie czy za darmo czy nie. Milan wydaje bańki i co z tego ma? ostatnimi czasy niestety nic, a powiedz mi, że nie chciałbyś Marco w Milanie Laughing
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 05 lut 2006, 13:12
Brameczka Simone pierwsza klasa*_For_zaza_Milan_* pisze:Perrotta ? jak juz pisałem brak napastników w Romie pozwolił Simone pokazać lepsza twarz. Nominalnie gra teraz na pozycji Tottiego i sobie radzi. Strzały z dystansu czy podanie na wole pole. Zawalił 100% po czym strzalił z tak trudnej pozycji ( i to jek strzelił)
zagi82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 08 lut 2006, 17:46
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 08 lut 2006, 18:29
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 08 lut 2006, 18:31
_Romanista_
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 08 lut 2006, 18:37
_Romanista_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl