AC Milan (zbiorczy) - Strona 56

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 lip 2005, 10:41

Barca była najlepsza?? Z czego wywnioskowałeś?? To dla mnie najlepszy był Maccabi Tel-a-Wiw co z tego, że nie doszli do finału....grali pięknie i to się liczy, tak?? Najlepsi byli Ci co wygrali :D 8) A co do Juve?? Czy ja gdzieś napisałem, że ono jest jedynym faworytem?? Napisałem, że jest jednym z kilku faworytów!!

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 19 lip 2005, 10:55

No dla mnie nie musieli wyjsc z grupy a beda najlepsi. Maccabi rzeczywiscie bylo w tym sezonie nie do zatrzymania.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1302

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 19 lip 2005, 11:01

jestem pewny tego finału

MILAN-BARCA

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 19 lip 2005, 11:14

Heh, to swoją drogą, że Milan był najlepszy ale nie wygrał.Chodziło mi o to :arrow: Barcelona swoją grą imponowała.Wszyscy jej się bali w Europie.Popatrzcie na 1 mecz, i zobaczycie, że mimo wszystko udało im się wygrać.Chelsea i Milan to były jedyne zespoły, z którymi mogła się męczyć, oraz jedyne z którymi mogła przegrać.Los tak chciał, że trafili na Milan w grupie i na Chelsea w 1/8 finału.Grali lepiej od Chelsea, ale przegrali, nie mówię, że Bluesi zabili piękno futbolu, bo to co oni grali także ma swoją piękność.Uważam poprostu, że całe szczęście, że Barcelona została zatrzymana jeszcze daleko, bo w ćwierćfinale i dalej nie byłoby na nią bata.A Chelsea potrafi ograć tak klasowy zespół, a przegrywa mimo wszystko z LFC.Powiecie to samo o Milanie, ale ta porażka, to raczej remis i loteria karnych, a stan był 3:0, czyli zwycięstwo urwało się tylko przez nieszczęśliwy zbieg okoliczności.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 lip 2005, 11:37

Bogi : Barca mogła się męćzyć z każdym....nie był to klub niepokonany w tamtym sezonie 8) powoli łapał zadyszkę....podobnie jak większość klubów grających na wielu frontach. A jeśli by patrzeć kto był lepszy w meczu, a nie na papierze i tablicy wyniku to Finał LM w sezonie 2004/2005 wyglądałby tak:

Liverpool - PSV

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 19 lip 2005, 11:49

Heh, ale wcale Chelsea nie była gorsza od LFC.Mieli przewagę, a gol nieprawdiłowy :P.PSV wcale nie było lepsze od Milanu, może w 2 meczu, ale dwumecz wyrównany.Chciałbym wygrywać 2:0 przy słabym meczu...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 lip 2005, 12:00

No, ale gdyby(znowu to gdybanie:p) sędzie nie zaliczyło gola to zapewne byłby karny i red card for Cech ;-)....no ale później nie wiadomo jakby się mecz potoczył :D A co do Milanu to chociaż prowadzili 2:0 to słyszałem, że PSV było prawie równe na boisku z Rossonerrimi. Ale fakty są takie, że to Liverpool i Milan byli w Finale z czego się bardzo cieszę gdyż byłem świadkiem najlepszego Finału LM jakiego w moim młodym życiu oglądałem ;)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 19 lip 2005, 13:45

To jest teraz gdybanie bo co by było jak sędzie meczu Chievo-Juve nie był ślepy ?? Już nie mówiąc o innych meczach o których może by pisać a pisać ...

Bogi Ty wiesz i ja wiem i oni Wieszą że kto jak kto ale Milan z Włoskich klubów jest w Europie najwyzej także faworyci to faworyci ale zazwyczaj w Włoch jest jeden a ostatnie 10 lat po potwierdza :D

La Gazzetta zamieszcza zdjęcie jak tifosi śpiewali na częsc i witali nowego zawodinka Rossonerich :D

Obrazek[/list]

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 lip 2005, 16:51

No to takie gdybanie co by było jakby Zaza był obiektywny :-/...ale tego raczej nie sprawdzimy :-/ I chyba mecz na San Siro w tamtym sezonie pokazał kto jest lepszy ;-/?? hmmm....?

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1302

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 20 lip 2005, 10:27

czytaliście po przejściu gilardino wczoraj sprzedano 1600 karnetów a średnio dziennie szło 300 :D:D:D:D:D:D
wierzą w chłopa

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 21 lip 2005, 0:07

No i po pierwszych meczach naszego Milanu.

Wrócili z wakacji i pokonali Juve 8) a tak na powaznie to nawet mnie zaskoczyli pozytywanie. Skład był "mieszany" ale zagrami dobrze prócz kilki błędów.

Nawet taktyka z 3 w defensywie się sprawdziła. To co robił Cafu z Chielliniego na flance to masakra. Simic zagrał tak troche falszycie ale widać że czuje sie lepiej na środku. Szybki nawet nie stracił nic mimo tak głupiej kontuzji.

Druga linia i Król Andrea a jak zobaczyłem 5 razy pilke którą zagrał Seedorf do Serginho w momencie loba [Cesar obronił w ostatniej] to byłem w szoku. Clarence to co zrobiłeś była klasa taka piłka falszywa na nos :D

Fajnie grali i to cieszy. Nawet takim składem cos im wyszło. Widać że Bobo potrzebuje czasu ale szczeze mowią zagral tak jak sie spodziwałem dobrze. Ściana do kontr i gry z klepki te piłki o Pirlo i Seedorfa moga być wazne a jeszcze Costa i Kaka' Bedzie dobrze.

**FORZA GRANDE MILAN** Gratulacje trzeba Interowi złozyć ale widać troche było że Oni już dłużej sa w cyklu treningowym

P.S Na koniec musze skomentowac zachowanie Szewda z Juve ... czy ktos po tych dwóch meczach ma watpliwości że wchodza na boisku ten koles przestaje mysleć ?? Już nie chodzi o faul i karny spowodowany przez niego ale czyba troche za duzo kawy pije ..oby tylko kawy :roll:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 lip 2005, 0:16

Nono, Juve nie poszło za dobrze, ale przecież to żaden poziom.Co się stało ze Zlatanem, bo widze chop opuścił boisko w 25 minecie.Poważna kontuzja ? Inter proszę, proszę, ale grali chyba najbardziej podobnym do optymalnego ze wszystkich ekip.Pozdro 8) .Zaza odezwij się na GyGy ;].

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 21 lip 2005, 0:44

Bogi to nie kontuzja poprostu dał pokaz prostactwa i Capello widział swoje. Nawet karnego nam dał takiego w swoim stylu. :lol:

Co ciekawe może by powiedzieć że Seedorf nie tylko fryca zminił ale i sytl :] Grał jak na początku popszeniego sezonu oby tylko forume uczymał :D

Tak mi tęskno za serie A że nawet Im oceny wystanie po wakacjach :) Zaraz wyjdzie kto ile pił :lol:

Eleftheropoulos - nie miał pracy chyba wiecej miał kłopotów przedlustrem w domu Wygladajak taki Playboy :lol: poczemy jeszcze i ocnimy... Był blisko obrony karnego .. - 6

Fiori - mimo takiego wieku wymiata Ten strzel Zlatan co obronił nogami albo Zalayeta z zaskoczenie ale nie jego ładnie bronił. Przy bramce nie miał szans. 7

Cafu klasa robił jak chciał młodych a to jak go zfaulował bo nie dawał rady pokazuje jak Marcos może jeszcze gra .. 7

Stam - pewnie i stanowczo jedna wpadka (nieporozumienie) ale dobrze nadarzał za Martinsem inie dal mu pograć. 6,5

Nesta - klasa no chyba nie ma lepszego obrońcy grającego wślizliem ... 7 Az sie przestraszylem jak się glowami zderzyli...

Billy raz zachował się jak 17 latek tak szybko sciągna piłke Zalayecie z nogi że ohoh. Troche nie godadywał się z Simiecem ale - 6,6

Simic - widac że środek mu sluzy lepiejniz flanka. Zadzwił mnie szybkościa istanowczościa. 6,5

Kaładze. nie ma co pisac nie robioł błedów i grał do przodu widac kuma baze grając za Serginho. 6,5

Pirlo król środka i te jego pilka na wolne pola one zabijaja przeciwnika :D 7

Ambro no karny zawalony ale tak bez zarzutów 6

Rino kapitan nasz nowy i widac że mu rola odpowiada az sie bałem za zakończy mecz wczesniej. Kilka razy dal sie ogracć ławto ale szybko naprawieł swoje błedy zabierajac piłke. 6,5

Serginho tez karny na minus ale ciągna ladnie gre do przodu. Ten lob jak by wszedł to bramka tunieju :lol: 6,5

Seedorf - zaskoczył mnie pozytywnie i grał świetnie 7

Rui Costa - klasa jak zawsze opanowany i czekający na odpowiedni moment jak by strzelił wczesniej minute przed bramka Trezeguet było by pięnkie, 7

Bobo - widać że potrzebuje gry ale tak Serginho i Costa zaczeli z nim grac kombinacycnie tomu to wychodziło a piłki na wolne pole beda wazne. W tym turnieju jeszcze nie był w formie i to widac troche. Nota - 6,5

Ardemagni mlody wywalczył by karnego i zaprazentował sie dobrze. Tylko sie czieszyć - 6,5

Ah czemu liga jeszcze nie rusza :D czemu ...

Boga zaraz nipsze do Ciebie :wink:

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 21 lip 2005, 8:30

nie wie ktos moze skad mozna sciagnac bramy milanu z tego trofeo tim??

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 lip 2005, 8:35

mariuszmilan pisze:nie wie ktos moze skad mozna sciagnac bramy milanu z tego trofeo tim??
Działa Ci ten link ? Bo ja właśnie zassysam meczyk z Interem.

Oto i on

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”