Z tym, że samo bieganie niewiele da. Nocerino jest bardzo słaby w defensywie.Podobnie zresztą jest z Nocerino, to zawodnik o końskim zdrowiu i w końcowych fragmentach meczu może biegać za dwóch.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 mar 2013, 12:27
Z tym, że samo bieganie niewiele da. Nocerino jest bardzo słaby w defensywie.Podobnie zresztą jest z Nocerino, to zawodnik o końskim zdrowiu i w końcowych fragmentach meczu może biegać za dwóch.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 12 mar 2013, 12:59
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 12 mar 2013, 13:40
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 mar 2013, 13:43
Żeby nie pozostał niedosyt po tej siatkówce ze strony Zapaty.
Wydaje mi się, że kibice kilku drużyn, które w przeszłości mierzyły się z Barceloną chcieliby czegoś podobnego. Niestety niedoświadczyli tego.Chcę po prostu jasnego wyniku na koniec
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 mar 2013, 13:53
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 12 mar 2013, 14:21
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 12 mar 2013, 15:00
Mam podobne obawy. Oby nie było powtórki sprzed roku czy półfinału z Interem.bartbuks pisze:Jaki kibic postronny (choć będę trzymał kciuki za Milan), boję się że arbiter gdzieś tam sie pogubi, pośle jakiegoś Milanistę do szatni, bądź da karnego z dupy. Wymagam jednego - sumiennego i obiektywnego gwizdania.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 mar 2013, 15:17
bartbuks
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 12 mar 2013, 15:37
Nawet chłopaki nie straszcie. Jak Barca ma dziś wygrać to niech zmiecie Milan z powierzchni ziemi bo nie przetrzymam chyba kolejnego wałku z karnym z dupy czy nie uznaną bramką po jakimś faulu którego 100 tysięcy ludzi na trybunach nie widziało tylko sędzia.Z ciekawości przejrzałem kursy:
Czerwona kartka dla Milanu kurs 3.60
Barca wykorzysta karnego 4.50
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 12 mar 2013, 15:57
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 mar 2013, 16:00
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 12 mar 2013, 16:06
Nigdy nie zapomnicie tego Ovrebo na SB, co? Nie mogę pojąć czemu to zawsze działa tylko w jedną stronę. Trochę obiektywizmu.mete pisze: Wydaje mi się, że kibice kilku drużyn, które w przeszłości mierzyły się z Barceloną chcieliby czegoś podobnego. Niestety niedoświadczyli tego.

BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 12 mar 2013, 16:06
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 12 mar 2013, 16:11
hm?bartbuks pisze:rekinho zaczynasz?
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio