Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 551

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 28 lut 2010, 15:52

Jeśli Mario będzie grał tak jak dzisiaj to może płakać i upadać co chwilę. Też mnie to irytuje, ale taki jest. Młody i głupi :P . Ale gra dobrze dzisiaj, bramka i świetna wrzutka na głowę Milito. Do tego kilka razy się wrócił, miał nawet odbiór piłki w środku co zdarza mu się rzadko.
Tak poza tym, myliłem się, że będzie ciężko. Jest łatwo i przyjemnie, Udinese ma mało argumentów przemawiających za nimi. A bramka Maicona po przepięknej akcji, dawno nie widziałem takiej klepki i do tego doszedł fantastyczny strzał w okienko. Bramka kolejki :P

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 28 lut 2010, 15:55

Dobra I połowa, tylko trochę razi Quadrado (tak to się pisze?) i Sanchez, którzy za bardzo sobie hasają po prawej stronie. Pandev i Milito przez pierwsze 15 minut niewidoczni. Przy bramce Pepe tyłka dał też Maicon, który zepsuł pułapkę offsajdową.

Mario dzisiaj bardzo dobrze, fantastyczny gol i asysta - szkoda, że przy okazji ostatniej kontry pogubił się bo takie 4-1 do szatni bankowo odebrałoby chęci Udine do gry.
Nasz Książe jak zwykle na plus, wybitny udział przy bramce Maicona, a już gol jego autorstwa wynikiem snajperskiego nosa.
Wesley dobrze rozgrywa, chociaż czasem, aż prosi się o szybsze podanie. Druga sprawa, że dawno nie widziałem Sneijdera próbującego strzału z dystansu.
Myślę, że Eto'o zmieni Pandeva i wreszcie strzeli dziś bramke.

Forza Inter

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lut 2010, 16:11

Już Mourinho coś na trybunach nie pasowała, jak zwykle sędzia oszukał bo Balotelli przypadkiem odbił piłkę ręką ;) mam nadzieję, że zobaczy powtórki i ucichnie. Ciekawy mecz i widać, że Udine na pewno nie odpuści

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 28 lut 2010, 16:14

A pomyślałeś, że Mou mógł sie wpieniać właśnie na bezmyślne zachowanie Ballotelliego?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lut 2010, 16:15

MaUser_FCI pisze:A pomyślałeś, że Mou mógł sie wpieniać właśnie na bezmyślne zachowanie Ballotelliego?
Bynajmniej narzekał jak zwykle, inna sprawa że powinien być drugi karny dla Udinese. Stankovic się głupio tłumaczy, że dotknął piłkę klatką piersiową :roll:

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 28 lut 2010, 16:20

Nie wiem czy tam bylo zagranie reka Stankovica trzeba zobaczyc dokladnie na powtorkach.
Sedzia popelnil fatalny blad nie dajac zoltej kartki Barwuahaowi, ktora powinien wyciagnac z automatu. Wbrew pozorom to jest spory blad, bo swiadczy o nieznajomosci przepisow przez arbitra. :D

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 28 lut 2010, 16:54

Odbiło mu się od klatki i musnęło rękę, dla mnie karnego być nie powinno. Przypadkowe zagranie.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 204

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 28 lut 2010, 16:56

Znakomite spotkanie. Druzyny pokazaly kawal dobrego futbolu i zostawily cale serce na boisku, niespotykana intensywnosc gry jak na ta lige. Brawo! Maicon wraca do formy!

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 lut 2010, 17:01

Zdażyłem na ostatnie dwadziescia minut w którym to wlasciwie tylko sie bronilsmy. Ostania akcja i mielismy bardzo duzo szczescia. Widze, ze jednak Thiago zagrał w obronie, wiec trzeba podejść do wyniku tak jak pisałem wczoraj z wielkim zadowoleniem. Duzo bramek, widowisko z dramaturgia, w dobrym tempie wiec pewnie ładny mecz mnie ominał. Niesamowice wazne trzy punkty.

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 28 lut 2010, 17:02

Tomusmc pisze:powinien być drugi karny dla Udinese. Stankovic się głupio tłumaczy, że dotknął piłkę klatką piersiową :roll:
Na powtórkach wydawało mi się, że piłka najpierw odbiła się od kolana, a dopiero później od ręki więc o karnym nie ma mowy, chociaż nie widziałem dokładnie. Szkoda, że zamiast tak ciekawie zapowiadającego się spotkania C+ pokazywało mecz Milanu.

Trochę się obawiałem tego spotkania bo Udinese nam nie leży. Ostatnio przegraliśmy w Udine w 93 roku, ale od tamtego czasu najczęściej padał remis, a taki wynik dzisiaj nie wchodził w grę mając na uwadze, że po ostatnich remisach Milan niebezpiecznie się do nas zbliżył. Dobre spotkanie chociaż w drugiej połowie zdecydowanie słabiej w ofensywie. Myślę, że bramka na 4-1 odebrałaby ochotę gry gospodarzom, a tak było nerwowo. No i sędzia, który nadmiernie przedłużył mecz i w 95 minucie mogła paść wyrównująca bramka, a druga połowa została przedłużona jedynie o 3 :roll:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 lut 2010, 17:04

Ręka to ręka i karny dla Udinese się należał. W dodatku Dragon wcale nie miał jej przy ciele tylko zablokował dośrodkowanie, więc tym razem możemy cieszyć się z błędu na naszą korzyść.

Super Mario :) Bramka Maicona miodzik :]

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 lut 2010, 17:28

Martin Pellegrino pisze:Szkoda, że zamiast tak ciekawie zapowiadającego się spotkania C+ pokazywało mecz Milanu.
Mecz był na Polsacie Sport Extra
C+ nie ma praw do meczów w Udine

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 28 lut 2010, 17:32

Zico_FCI pisze:
Martin Pellegrino pisze:Szkoda, że zamiast tak ciekawie zapowiadającego się spotkania C+ pokazywało mecz Milanu.
Mecz był na Polsacie Sport Extra
Kurna, a ja się na sportingbecie męczyłem ;/
Pieprzony teleświat :|

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lut 2010, 17:56

Martin Pellegrino pisze:
Tomusmc pisze:powinien być drugi karny dla Udinese. Stankovic się głupio tłumaczy, że dotknął piłkę klatką piersiową :roll:
Na powtórkach wydawało mi się, że piłka najpierw odbiła się od kolana, a dopiero później od ręki więc o karnym nie ma mowy,
Jakieś nowe zasady? Jak się odbije piłka od kolana i trafi w rękę gdzie był do niej ewidentny ruch to nie ma karnego? Równie dobrze mogła się odbić od kolana i polecieć pod bramkę, a Stanković ją zablokował.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 28 lut 2010, 19:32

gdyby ktos miał jakies namiary skad mozna sciagnac dzisiejszy mecz to byłbym wdzieczny , wrocilem wlasnie z uczelni i nie dane mi bylo

widze po relacjach ze Mario ostatnio coraz lepiej sie prezentuje , ale Mou mądrze powiedzial , ze Balotelli bedzie w cieniu tych wielkich nazwisk i bedzie chcial sie pokazac z jak najlepszej strony , w mojej opini to powinien byc teraz napastnik nr 2 , w dalszej kolejnosci Pandev i Eto

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”