Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 mar 2010, 23:41
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 mar 2010, 23:43
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 mar 2010, 23:56
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 08 mar 2010, 0:00
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 mar 2010, 0:00
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 08 mar 2010, 0:09
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 mar 2010, 0:14
Mysle, ze druzyny takie jak Napoli, Palermo takze nie odpuszcza, gdyz w gre wchodzi takze LM. Nie pojedziecie do Napoli na wycieczke. Bynajmniej.Nie wiem czemu ale mniej obawiam się meczu u siebie z Napoli niż z taką Atalantą.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 mar 2010, 0:18
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 10 mar 2010, 23:45
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 mar 2010, 20:31
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 mar 2010, 22:04
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 mar 2010, 23:30
Criscito nie chce wracać do Juve i się z tym nie kryje. Bonucci jest młody, zdolny, więc czemu nie skorzystać z możliwości? Gorzej jak Canna czy Legro chyba grał nie będzie (mimo, że Legro gra poprawnie - Canna odejdzie po sezonie). Wtedy zaoszczędzoną kasę będzie można włożyć na boki obrony z prawdziwego zdarzenia.Babel pisze:Chyba taki sam priorytet w Juvenusie ma pozycja lewego obroncy, wiec nie wiem czy oddawanie polowy karty Criscito za utalentowanego aczkolwiek grajacego pierwszy sezon na tym poziomie Bonucciego to wlasciwe rozwiazanie
Nie zdziwiłbym się, jakby został w Palermo na następny sezon. On jednak byłby dość drogi znając Zampariniego.Babel pisze:Kjaer chyba nie dla nas, ale jakos mam dziwne przeczucie, ze tego chłopa Anglicy nie przepuszcza (stawiam ze którys z włoskich menedżerów Mancini lub Ancelotti wygra rywalizacje o jego podpis).
Oficjalnie to właśnie Mario miał gorączkę, tak przynajmniej twierdzi Inter. Jose swoje, Inter swoje. Ciekawe.Babel pisze:Odnosnie zachowanie Mourinho. Jesli Balotelli mowil prasie i innym mediom ze grał z goraczka, a byla to nieprawda to Mourinho mial prawo wymagac oficjalnego sprostowania
Erywań. Erewań jest formą niepoprawną, aczkolwiek powszechnie używaną. Spróbuj powiedzieć do Ormianina Erewań to się obrazi. Nie dziwię mu się, to tak jakby przekręcić Warszawę.Babel pisze:Radio Erewań
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 mar 2010, 23:42
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 12 mar 2010, 14:07
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 mar 2010, 14:45
Sam zawodnik najchętniej przeniósłby się do LFC, o czym już niejednokrotnie wspominał.Babel pisze:Kjaer jak zostanie w Italii to tylko w Palermo. W przyszlosci jak bedzie zmienial klub, wydaje mi sie, ze wybierze lige angielska.
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio