Są równi i równiejsi, Roo po takim czymś by do końca sezonu nie zagrał.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 kwie 2011, 20:51

MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 04 kwie 2011, 21:02
A kto Ci powiedział, że go nie obejrzę? Pewnie, że obejrzę, tyle, że na kompie i w gorszej jakości. A mógłbym obejrzeć w telewizji wygodnie siedząc na kanapie. Tak się składa, że w środę wracam późno i okoliczności nie pozwalają wyjść mi z mieszkania więc wybacz, przykro mi że dla Ciebie nienormalnym jest łącze poniżej 2mb i brak Nki w każdym domu.Bienias pisze:Dla mnie nienormalnym jest mieszkajac w Wawie narzekac na brak mozliwosci obejrzenia meczu w tv swojej druzyny.
Spoko, też chętnie zobaczę sobie te słupki oglądalności. Nieważne z kim, ważne żeby pokazać Barcelonę, przecież nikt inny nie gra w LM. Mam nadzieję, że gdyby doszło w przyszłości do sytuacji, że zamiast meczu np. Barcelona - Inter/Chelsea/MU, gdzie wiadomo, że przeciwnicy przyjadą na CN się murować tv uraczy nas widowiskiem typu Borussia - Lille będziesz pierwszy w kolejce żeby poprzeć tę decyzję.Co do polsatu to rozumiem ich argumentacje. Czy im to wyjdzie na dobre mozna bedzie powiedziec po wynikach ogladalnosci. Co nie zmienia watpliwosci ze zdanie Polsatu jest dosc mocno dobitne.
To, że powinien wisieć za łokieć sprawia, że można go karać za coś innego? Czekamy teraz na wykluczenie Rafaela na 3 mecze za splunięcie na murawę.Magnum pisze:Spokojnie, Rooney powinien wisiec 3 mecze za lokiec, nie wisial, teraz wisi za przeklinanie. Rachunki sie wyrownaly.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 04 kwie 2011, 21:04
moja_stopa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 kwie 2011, 21:09
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 kwie 2011, 21:23
pisałem to trochę pół żartem pół serio. Wszyscy wiemy, że instytucja nazywająca się THE FA zachowuje się poniżej krytyki. Szkoda nerwów. Mistrza wam tą decyzją i tak nie odbierze.To, że powinien wisieć za łokieć sprawia, że można go karać za coś innego? Czekamy teraz na wykluczenie Rafaela na 3 mecze za splunięcie na murawę.
Magnum
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 kwie 2011, 23:59
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 kwie 2011, 0:05
Sęk w tym, że Roo nie zagra w półfinale FA CUP z CItyMistrza wam tą decyzją i tak nie odbierze.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 kwie 2011, 10:40
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 05 kwie 2011, 10:56
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 kwie 2011, 11:08
Paru innych? Tylko Michael Brown mi się przypomina.red85 pisze:Gerrard wali z łokcia Welbecka i jeszcze paru innych - identyczna sytuacja.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 kwie 2011, 13:40
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 kwie 2011, 15:06
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 05 kwie 2011, 15:16
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 05 kwie 2011, 15:34
Pawel875
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin