Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 555

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 kwie 2011, 20:51

Obrazek

Są równi i równiejsi, Roo po takim czymś by do końca sezonu nie zagrał.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 04 kwie 2011, 21:02

Bienias pisze:Dla mnie nienormalnym jest mieszkajac w Wawie narzekac na brak mozliwosci obejrzenia meczu w tv swojej druzyny.
A kto Ci powiedział, że go nie obejrzę? Pewnie, że obejrzę, tyle, że na kompie i w gorszej jakości. A mógłbym obejrzeć w telewizji wygodnie siedząc na kanapie. Tak się składa, że w środę wracam późno i okoliczności nie pozwalają wyjść mi z mieszkania więc wybacz, przykro mi że dla Ciebie nienormalnym jest łącze poniżej 2mb i brak Nki w każdym domu.
Co do polsatu to rozumiem ich argumentacje. Czy im to wyjdzie na dobre mozna bedzie powiedziec po wynikach ogladalnosci. Co nie zmienia watpliwosci ze zdanie Polsatu jest dosc mocno dobitne.
Spoko, też chętnie zobaczę sobie te słupki oglądalności. Nieważne z kim, ważne żeby pokazać Barcelonę, przecież nikt inny nie gra w LM. Mam nadzieję, że gdyby doszło w przyszłości do sytuacji, że zamiast meczu np. Barcelona - Inter/Chelsea/MU, gdzie wiadomo, że przeciwnicy przyjadą na CN się murować tv uraczy nas widowiskiem typu Borussia - Lille będziesz pierwszy w kolejce żeby poprzeć tę decyzję.
Magnum pisze:Spokojnie, Rooney powinien wisiec 3 mecze za lokiec, nie wisial, teraz wisi za przeklinanie. Rachunki sie wyrownaly. :P
To, że powinien wisieć za łokieć sprawia, że można go karać za coś innego? Czekamy teraz na wykluczenie Rafaela na 3 mecze za splunięcie na murawę.
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2011, 21:05 przez Morrow, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 04 kwie 2011, 21:04

teraz się powinna zacząć bitwa o to, czy Carragher popełnił większe przestępstwo czy jednak Essien?

@MGiggs, daj spokój, przecież wszyscy dobrze wiedzą, że FA faworyzuje Chelsea Londyn :afro:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 kwie 2011, 21:09

Roo zawieszony na 2 mecze za przeklinanie..... pierdo.....Fa przeszła samą siebie....to się w głowie nie mieści.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 kwie 2011, 21:23

To, że powinien wisieć za łokieć sprawia, że można go karać za coś innego? Czekamy teraz na wykluczenie Rafaela na 3 mecze za splunięcie na murawę.
pisałem to trochę pół żartem pół serio. Wszyscy wiemy, że instytucja nazywająca się THE FA zachowuje się poniżej krytyki. Szkoda nerwów. Mistrza wam tą decyzją i tak nie odbierze.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 kwie 2011, 23:59

Cóż po 18 majstra jak widać nie walczymy tylko z rywalami na boisku, licze że fajni odpowiedzą jakimś transparentem

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 kwie 2011, 0:05

Mistrza wam tą decyzją i tak nie odbierze.
Sęk w tym, że Roo nie zagra w półfinale FA CUP z CIty :?

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 kwie 2011, 10:40

Co by nie mówić, decyzja FA faktycznie śmieszna. Szkoda tylko, że w ten sposób i tak Wam mistrzostwa nie odbiorą. FA Cup już prędzej, ale jednak to chyba nie jest Wasz priorytet.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 05 kwie 2011, 10:56

Ferdinand całkiem niedawno był zawieszony na 4 mecze na rzekome zdzielenie łokciem Fagana. Sam poszkodowany nie miał pretensji o całe zajście. Media jednak drążyły temat i drążyły i w efekcie skończyło się na 4-ech meczach kary. Jeszcze wcześniej Rio został ukarany wielomiesięczną dyskwalifikacją za nie poddanie się testom dopingowym. Evra za bójkę po meczu z jakimś pieprzonym rasistą na SB dostał bodaj 5 meczów. Niedawno Fergie za stwierdzenie faktu dostał 5 meczów, a teraz FA dowaliła Rooneyowi za to co każdy zawodnik robi co tydzień. Na trybunach przyśpiewki obrażające samego Roo, jego żonę czy dziecko są w ogóle nie istotne - ważne przecież, że facet powiedział fuck do kamery :lol: To jeśli tak Fa dba o najmłodszych to chyba powinna im zabronić chodzić na mecze :lol:

A tak w ogóle...Essien wjeżdża obiema nogami - w mediach cisza, o jakiekolwiek karze nikt nawet nie myśli. Gerrard wali z łokcia Welbecka i jeszcze paru innych - identyczna sytuacja. Gerrard pokazuje sędziemu V-ke i dalej to samo.

Czy jestem rozgoryczony? Nie do końca. Przywykłem do tego, że wszystko co zrobią nasi złego(o dobrym raczej się nie mówi) jest zawsze wyolbrzymione. Irytują mnie jednak ignoranci pieprzący o Fergie time(co z tego, że ich kluby niejeden raz miały mecze przedłużane w identyczny sposób) oraz o tym jak to FA jest za nami.

A co słyszę od coniektórych Scousersów po decyzji FA odnośnie Roo ? "Noooo w końcu zawiesili kogoś z United. Nie wierzę" :lol:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 kwie 2011, 11:08

Red, jeśli przytoczone przez Ciebie słowa to wypowiedź z forum lfc.pl, to nie dziw się. Tam, wśród znacznej części użytkowników, panuje przekonanie, że United byli, są i pewnie będą faworyzowani przez FA. Czasami można odnieść takie wrażenie, ale jednak pisane, że wreszcie jakiś piłkarz United dostał karę, to totalna głupota.
red85 pisze:Gerrard wali z łokcia Welbecka i jeszcze paru innych - identyczna sytuacja.
Paru innych? Tylko Michael Brown mi się przypomina.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 kwie 2011, 13:40

Rio dostał 3 mecze, odwołał się podając argument że sam poszkodowany nie miał pretensji o całe zdarzenie ktory przy okazji powiedział że to była twarda walka.W nagrode dostał 4 mecz kary.Evra dostał kare w maju...a zaczeli ją egzekwować w...grudniu.. wiemy dlaczego :mrgreen:

Pierd.... o wychowaniu młodzieży i wzorców przez FA mnie fascynuje, ja nie wiem czy któryś z tych idotów był na meczy PRem .Co tam się śpiewa na stadione gdy są tysiące dzieciaków :roll:

Gareth Bale, Samir Nasri, Carlos Tevez, Scott Parker, Nemanja Vidić i Charlie Adam - między tą szóstką zawodników ma rozegrać się walka o tytuł Piłkarza Roku PFA 2010. Zaskoczeniem może być nominacja Portugalczyka Naniego w kategorii... Młodego Piłkarza Roku PFA.

:rotfl:

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 kwie 2011, 15:06

Mniejsza z tym kto kogo kiedy uderzył i ile razy, betonu nie przebijemy. FA chciała się dojebać i to się jej udało. Po Fergusonie czas na Rooneya i nic na to nie poradzimy, trzeba grać swoje i dowieźć lidera do końca.

Kolejną złą informacją jest to, że Rooney nie uczestniczył dziś w treningu. Nie wiadomo na ile to zasłona Fergusona ale źle byłoby gdybyśmy musieli grać jutro bez niego.

Z lepszych info, trenował dziś Ferdinand i Rafael. Fajnie, że Rio wraca ale nie wiem czy jutro nie wolałbym żeby jednak zagrał Smalling.

Kurde, co jest z Fletcherem?

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 05 kwie 2011, 15:16

Fletcher ma jakiegoś wirusa i trzymają go póki co z dala od innych naszych kopaczy. Miał już wrócić po reprezentacjach, ale Szkot dalej ponoć czuje się osłabiony.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 05 kwie 2011, 15:34

Avrama Granta też zawiesili (po miesiącu). Tak jak kiedyś trenerzy mieli totalną wolność słowa, tak FA chyba wzięła się za wszelkie krytyki sędziów. Bo dziwnie wytłumaczyć fakt, że Fergie krytykował sobie arbitrów nie pierwszy raz, a takiej kary jak teraz nie pamiętam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”