Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 560

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 03 kwie 2013, 11:57

bartbuks pisze: Który to już raz ktoś pisze, że koszta, że nie stać. STAĆ nas na bardzo dobrych trenerów. Wbijcie sobie to do głowy.
Otóż to. Jeśli ktoś w tym kraju to dużą kase to jest to pzpn
Problem z kasą mógłby być w przypadku Hiddinka czy Capello, ale poza tym to pzpn stać na każdego. Można też załatwić jakiegoś sponsora który by partycypował w kosztach.
Pojawiają się jakieś spekulacje na temat Huuba Stevensa. Teoretycznie chyba jest do wzięcia od zaraz i dobry fachowiec z autorytetem.
Na pewno lepszy od kumpli Bońka z Włoch
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2013, 11:59 przez grzegorzfcb, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 03 kwie 2013, 11:59

Boniek juz zdementowal na twitterze, ze szuka zastepcy Fornalika.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 03 kwie 2013, 12:05

Professor Chaos pisze:Nie o to mi chodziło. Pewnie, że nas stać ale żaden z tych opasłych wieprzy żrących z koryta aż im się ulewa, nie odpuści ani złotówki.
No, zwłaszcza Boniek, który nie bierze pensji :lol:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 03 kwie 2013, 12:39

Gall pisze:Boniek juz zdementowal na twitterze, ze szuka zastepcy Fornalika.
No chyba nie myślaleś, że Zibi potwierdzi publicznie, że szuka nowego selekcjonera.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 kwie 2013, 13:49

grzegorzfcb pisze:Pojawiają się jakieś spekulacje na temat Huuba Stevensa. Teoretycznie chyba jest do wzięcia od zaraz i dobry fachowiec z autorytetem.
To dobry pomysł. Od dawna myślałem nad obroną Wałdoch-Hajto.

To, że Fornalik za długo się u Bońka nie utrzyma jest raczej pewne. Tak samo jak to, że jeśli Boniek kogoś zatrudni to raczej trenera zagranicznego.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 kwie 2013, 18:59

bartbuks pisze:Jasiński vs Fornalik
tylko ten fragment, jak Waldek mówi ze na stronie wszystko jest i odchodzi ? Ja tu nie widzę żadnego skandalu, chyba ze coś więcej było.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 kwie 2013, 19:04

fieldy jeśli pierwszy trener RP tak się zachowuje, czyli wychodzi obrażony i olewa, to sorry, ale pomyliły mu się lata. W dzisiejszej epoce on ma też medialnie reprezentować swój projekt i odpowiadać na pytania. Wyobrażasz sobie coś takiego w Anglii? Przecież media by go za takie coś napoczęły i powoli dobijały.

Btw, może przenieś dyskusję do tematu repry? Sorry, że tutaj dałem.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 kwie 2013, 19:09

Widziałem na twitterze zapowiedzi tego materiału - brak klasy, brak szacunku, nowy smuda, fochnalik :lol: to sobie myślę, że Waldek od [ch**] reportera zwyzywał. Tymczasem wychodzi z budynku, mówi ze wszystko jest na stronie, nie będzie komentował i odchodzi. Dla mnie to jest takie szukanie sensacji na siłę.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 kwie 2013, 19:13

fieldy tego nie neguję, choć wg mnie WF zaczyna się gubić. A sam wiesz, że media go po prostu zniszczą. Boniek to nie Lato. Wyniki nie są za Fornalikiem, do tego jak media zaczną go jechać, to ZB go posunie. Taka prawda.

A zapowiadał to ulubieniec Arwina, który w internecie jest kozak, a normalnie to lamusek z niego :)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2277
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 04 kwie 2013, 19:19

Też myślałem, że większa awantura bo tak sugerował wpis Barta, a tutaj tylko przekazał, że wszystko jest na stronie.No i wszystko.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 04 kwie 2013, 19:19

bartbuks pisze:A zapowiadał to ulubieniec Arwina, który w internecie jest kozak, a normalnie to lamusek z niego
Coś dzisiaj zaczepny jesteś Bartłomiej. Co się stało?

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 kwie 2013, 19:21

Arwin pisze:
bartbuks pisze:A zapowiadał to ulubieniec Arwina, który w internecie jest kozak, a normalnie to lamusek z niego
Coś dzisiaj zaczepny jesteś Bartłomiej. Co się stało?
Nie jestem zaczepny. Stwierdzam fakt :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 kwie 2013, 19:53

bartbuks pisze:fieldy tego nie neguję, choć wg mnie WF zaczyna się gubić. A sam wiesz, że media go po prostu zniszczą. Boniek to nie Lato. Wyniki nie są za Fornalikiem, do tego jak media zaczną go jechać, to ZB go posunie. Taka prawda.
tak pewnie będzie, jak się weszło na nim skupi, to nie ma siły, jest przegrany :lol: po prostu jak dla mnie niech go krytykują za prowadzenie drużyny, a nie za to ze nie chciał dyskutować z reporterem pod PZPNem, czy jakimś hotelem (nie wiem gdzie było spotkanie). I to pierwszy raz mu się zdarzyło, wcześniej raczej nie unikał mediów. Po meczu z Ukrainą trwa mała nagonka na niego, media sugerują, czy też domagają się zwolnienia, wiec nie dziwie się, ze nie chciało mu się dyskutować. Zgodziłbym się z krytyką merytoryczną (o stylu pracy z kadrą), bo sam bym wolał jakieś głośne nazwisko zamiast Waldka, takie z najwyższej półki :) ale takie szukanie sensacji na siłe mnie jakoś nie bawi.
A zapowiadał to ulubieniec Arwina, który w internecie jest kozak, a normalnie to lamusek z niego :)
dobrze wiem kto zapowiadał, bo też go obserwuje.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 04 kwie 2013, 19:55

bartbuks pisze:Wyniki nie są za Fornalikiem, do tego jak media zaczną go jechać, to ZB go posunie.
I będą go jechać, ale ta dzisiejsza wrzutka o braku klasy i szacunku, to niewypał jakich mało. Zwykłe bicie piany.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 kwie 2013, 20:03

Duch pisze:I będą go jechać, ale ta dzisiejsza wrzutka o braku klasy i szacunku, to niewypał jakich mało. Zwykłe bicie piany.
To fakt, bo sam spodziewałem się jakiejś wymiany zdań na bardzo niskim poziomie. Ale z medialnego pkt widzenia WF strzelił sobie w stopę. Dał po prostu sępom pożywkę i zjedzą go.

Nie można jednak zapomnieć, że tymi odzywkami "Twój Styl", oskarżaniem dziennikarzy o pomoc Ukrainie, to delikatna kpina ze strony selekcjonera. Pokazał mediom, że troszkę słoma mu wystaje z korków, a teraz będzie cierpiał. No i go zjedzą.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”