Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 57

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 lut 2006, 21:46

Gomez pisze: Bayern jest sam sobie winny, gdyby kontynuowali gre z 1 polowy Milan nie strzelil by bramki
A kto im bronił :?: Przecież mogli strzelić pare bramek, pisałes że atak ma forme.
Gomez pisze:Milan zagral strasznie cwaniacko, 2 strzaly jeden gol...calkiem dobrze to wyszlo, ten wasz caly gatusso to kawal kutassa...tylko sie nie obrazajcie
Milan zagrał jeden z gorszych meczy w tym sezonie i zdoał zremisować na Bayernem na ich boisku. Cały Rino, nie da sobie w gębe pluć, ale za to cwaniackie zachowania Ballacka są fajne :?: Jak mu ktoś ręke podaje a ten się obraca :?: Bym zapomniał, ile strzałów oddał Bayern :roll: bo wydaje mi się że zagrali równo słabo - więcej atakowali ale to Milan miał lepsze sytuacje.
Gomez pisze:Rew. za 2 tyg, forme jeszcze mozna podszlifowac, nie wiem czym sie podniecaja co poniektorzy...Milan i San Siro...remis 2:2 jak najbardziej w zasiegu reki...
Tak tak, przed meczem na AA pisałeś jaką to macie passe i że wygracie 2,3:1 no cóż nie udało się. Myśle że Milan przy 85 tysiącach prawdziwych tifosi zagra 10 razy lepiej, oczywiście szans wam nie odbieram - macie duże szanse ale Milan zagra znacznie lepiej, przedewszystkim w ataku i wróci Maldini ;)

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 22 lut 2006, 23:02

Łukasz[ACM] pisze:
Gomez pisze: Bayern jest sam sobie winny, gdyby kontynuowali gre z 1 polowy Milan nie strzelil by bramki
A kto im bronił :?: Przecież mogli strzelić pare bramek, pisałes że atak ma forme.
dlatego napisalem ze jest sam sobie winny :roll:
Łukasz[ACM] pisze:Milan zagrał jeden z gorszych meczy w tym sezonie i zdoał zremisować na Bayernem na ich boisku.
acha, czyli idac twoim tokiem rozumowania, kazdy mecz mozna usprawiedliwic slaba gra pilkarzy :?:

nie przyszlo Ci do glowy, ze tak sie gra na ile przeciwnik pozwala
1polowa 10:2 w strzalach dla Bayernu...
Łukasz[ACM] pisze:
Gomez pisze:Rew. za 2 tyg, forme jeszcze mozna podszlifowac, nie wiem czym sie podniecaja co poniektorzy...Milan i San Siro...remis 2:2 jak najbardziej w zasiegu reki...
Tak tak, przed meczem na AA pisałeś jaką to macie passe i że wygracie 2,3:1 no cóż nie udało się. Myśle że Milan przy 85 tysiącach prawdziwych tifosi zagra 10 razy lepiej, oczywiście szans wam nie odbieram - macie duże szanse ale Milan zagra znacznie lepiej, przedewszystkim w ataku i wróci Maldini ;)
10razy lepiej :shock: to chyba odlecą...zobaczymy...bez Didy...Lucio-zawodnik z prawdziwego zdazenia, nie to co ten wasz caly Gatti :roll:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 lut 2006, 23:09

Gomez pisze:acha, czyli idac twoim tokiem rozumowania, kazdy mecz mozna usprawiedliwic slaba gra pilkarzy
Nie, ja Ci tylko pokazuje gdzie jest Bayern. Milan gra mozna powiedzieć fatalnie i remisuje z małym nakładem sił.
Gomez pisze:nie przyszlo Ci do glowy, ze tak sie gra na ile przeciwnik pozwala
1polowa 10:2 w strzalach dla Bayernu...
Bayern tylko początek miał mocny, nie potrafili sobie nawet okazji stworzyć. Czemu nie wspomniałeś o statystyce z drugiej połowy :?: W tych 10 strzałach z 7 było chyba niecelnych.
Gomez pisze:10razy lepiej to chyba odlecą...zobaczymy...bez Didy...
Na San Siro stać Milan na gre o niebo lepszą, z tego co widziałem na AA Dida nie miał za dużo pracy poza 2-3 interwencjami. Kalac to nie jakiś amator, doświadczenie ma spore.
Gomez pisze:Lucio-zawodnik z prawdziwego zdazenia, nie to co ten wasz caly Gatti
Skończ już z tym Lucio, naprawde jest dobry ale jest wielu innych lepszych. Nie wiem czemu porównujesz go do Rino jak to całkiem inni piłkarze, Lucio napewno nie jest tak waleczny.

P.S myśle ze 2 WP Ci się należą za "Gatti" i "gatusso to kawal kutassa..." Fustrat z Ciebie...

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 22 lut 2006, 23:14

Łukasz[ACM] pisze:Skończ już z tym Lucio, naprawde jest dobry ale jest wielu innych lepszych. Nie wiem czemu porównujesz go do Rino jak to całkiem inni piłkarze, Lucio napewno nie jest tak waleczny.

P.S myśle ze 2 WP Ci się należą za "Gatti" i "gatusso to kawal kutassa..." Fustrat z Ciebie...

chodzilo mi o sytuacje kiedy sciagali Dide(jest wielu innych lepszych...moze 2 :roll: )...troche samodzielnosci w mysleniu nie zaszkodzi...nie obraz sie...nie jestem frustratem...poprostu kibicuje Bayernowi i w moim odczuciu bylo, jak bylo...wczesniej pisalem...

co do tych WP...nie ladnie skarzyc :D ...ale co tam...mysle nie zlamie mnie to...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 lut 2006, 23:25

Gomez pisze:jest wielu innych lepszych...moze 2
No dobra, jest numerem 1...
Gomez pisze:nie obraz sie...nie jestem frustratem...poprostu kibicuje Bayernowi i w moim odczuciu bylo, jak bylo...wczesniej pisalem...
Jesteś, poprostu nie rozumiem Twojej postawy. Przed meczem pisałem że to AA Bayern tu gra wspaniale, pokonał Juve 2:1 więc Milan też się uda 2,3:1 pokonać. Niestety do Monachium zawitał " cwany " jak to napisałeś Milan któy zagrał naprawde słabo, bez zaangażowania i wywalczył zasłóżony remis ( takie nagłówki podawało wiele stron, gazet ... ) Rozumiem że jesteś troche niedowartościowany tym meczem bo ataka Bayernu który był w formie nie zagrażał bramce Milanu. Teraz liczysz że uda się na San Siro gdzie gościło już wiele lepszych firm niż Bayern i też liczyli na sukces. Ja wam naprawde nie odbieram szans ale przed wami bardzo trudne zadanie, i to nie będzie ten Milan z AA to będzie Milan niesiony przez 85 tys. gardeł w znacznie lepszej dyspozycji.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 22 lut 2006, 23:31

Łukasz[ACM] pisze: Ja wam naprawde nie odbieram szans ale przed wami bardzo trudne zadanie, i to nie będzie ten Milan z AA to będzie Milan niesiony przez 85 tys. gardeł w znacznie lepszej dyspozycji.
daj Wam Panie Boze...

piszesz ze gracze grali niemrawo...pytam...kto im bronil grac skladniej i z wiekszym zaangazowaniem... :idea:

Wg angielskiego Sky najlepszym graczem meczu byl Demichelis...trzeba przyznac ze popelnii zero bledow, a i ladnie Andrija zlozyl, Kaka tez nie za duzo podryblowal...brawo Martin...DMa mamy zajebistego...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 lut 2006, 23:40

Gomez pisze:piszesz ze gracze grali niemrawo...pytam...kto im bronil grac skladniej i z wiekszym zaangazowaniem...
No pisze, cały czas twierdze że grali poprostu słabo, na tyle ich było widocznie stać w tym meczu co w zupełności wystarczało więc nie wiem do czego zmierzasz.
Gomez pisze:Wg angielskiego Sky najlepszym graczem meczu byl Demichelis...trzeba przyznac ze popelnii zero bledow, a i ladnie Andrija zlozyl, Kaka tez nie za duzo podryblowal...brawo Martin...DMa mamy zajebistego...
Wiadomo, Bayern grał u siebie więc w takich meczach trzeba wygrać. Naciskali z marnym skutkiem ale jednak. Kaka zagrał dobry mecz, pokazał pare razy swoje umiejętności. Uwierz mi że na San Siro będzie odwrotna sytuacja, to Milan będzie w natarciu do momętu kiedy zacznie się gra o wszystko dla jednych czy drugich.

drag
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: drag » 23 lut 2006, 0:19

Barcie dzisiaj nalezaly sie 2 karne za ewidentne reki w polu karnych sedzia oczywiscie nic nie widzial sa po prostu [k****] bezkarni nie to co Bayern ktoremu gwizdze sie reki przy ciele , Terry to chyba chcial wyreczyc Cecha i zlapac ja w rece i do tego to spojrzenie na sedziego wszystko jasne

2 WP // K.J.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 23 lut 2006, 15:37

ta reka Ismaela to jest konkretny walek...jeszcze w LM...ja wiem ze we Wloszech czesto sie drukuje, ale na tym poziomie takie decyzje moga zawazyc o awansie...w kazdym serwisie ludzie ktorzy zawodowo zajmuja sie pilka nozna przyznaja ze karny z kapelusza...nawet wasz Carlo chyba ma podobne zdanie...

do rewanzu... 8)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 lut 2006, 9:23

Łukasz[ACM] pisze:Uwierz mi że na San Siro będzie odwrotna sytuacja, to Milan będzie w natarciu do momętu kiedy zacznie się gra o wszystko dla jednych czy drugich.
Mam nadzieje ze poziom twojego przewidywania bedzie rownie marny jak ortografii i to Bayern bedzie na San Siro w natarciu. Wiekszosc "milanistow" juz skazuje bawarczykow na pozarcie, ale czy nie przedwczesnie?...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lut 2006, 12:40

Martinho pisze:Wiekszosc "milanistow" juz skazuje bawarczykow na pozarcie, ale czy nie przedwczesnie?...

Wiesz to ja nie jestem w wiekszośc :roll:

Jestem zdanie że za nami pierwsza połowa :] i 1;1 - druga będzie grana na Giuseppe Meazza. Trudno jest teraz mówić takie rzeczy jak Łukasz że Rossoneri będą w natarciu od poczatku. Czy inne tego typu wypowiedzi.

Bayern nie wykorzystał własnego obiektu. Rossonerim do awansu starcza 0:0 tylko Ancelotti wie że to jest bardzo niebezpieczny wynik. Bayern wygrał 15 spotkań pod rząd na Allianz Arena do meczu z Milanem. Passa sie skończyła. Teraz możemy mówić o innej passie. Milan nie przegrał od maja na Giuseppe Meazza. Choć czy to coś zmieni ? Pewne jest że nie bedą grali na 0;0 bo poprostu tak nie może. Ale nie mam nic przeciwko by to Bayern był w natarciu ... a Milan strzał. :] Bo mecz na AA pokazał ze gdy trzeba bronić to można bronić. Strzał "życia" Miszy dał Bawarczyką prowadzenie. Ale oprócz okazji Roya nie było wiecej takich okazji.

Teraz nie ma co pisać o "drugiej połowie" można zadać tylko jedno pytanie czym Milan wykorzysta statystyki ?:] jedni uważają że one nie graja inny że maja znaczenie ...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 24 lut 2006, 12:58

Martinho pisze:Wiekszosc "milanistow" juz skazuje bawarczykow na pozarcie
Również uważam że Bayern ma szanse na awans, taka drużyna nie jest " na pożarcie " ale myśle że mecz ten będzie się różnił od tego na AA bo u siebie gramy znacznie lepiej niż na wyjazdach dlatego uważam że będziemy atakować do momętu kiedy Bayern nie będzie miał już nic do stracenia, wszystko zależy od wyniku jaki do danej minuty będzie się utrzymywał.

Jestem przekonany że Carlo nie będzie grał na 0:0. Na samym początku będzie chciał strzelić bramke która pozwoli spokojniej grać, czy to sie uda przekonamy się w rewanżu. Mamy osłabioną obrone więc nie możemy się cały czas bronić bramki - być może osłabionej bo Dida raczej nie zagra, a wynik 1:1 to też nie jest rezultat do bronienia i to na własnym boisku gdzie trzeba wygrywać.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 01 mar 2006, 18:41

WIEC 8)

widac skutecznosc wraca...Frankfurt wylapal 5 i odjechal...do formy powraca wkoncu Deisler, Pizza tez wkoncu strzelil...bdb zagrali zarowno Micha B oraz nieoczekiwanie przyszlosc Bayernu Jose Paulo Guerrero(2bramy i 2 asysty)...Royus niespodziewanie na lawie...Felix raczej oszczedzal go na sobotni szlagier...ostatni sprawdzian przed SS...

Wydaje sie ze bedzie ciezko w Mediolanie...ale jezeli tylko nic sie nie popsuje to jestem spokojnej mysli...szkoda ze ostatnio bruki zaczely glupoty o Michy wypisywac...zeby sie chlopina nie rozkojarzyl...planuje ze przynajmniej raz powtorzy strzal z Allian Ar... 8)

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 01 mar 2006, 18:47

Noo taki mecz w wykonaniu Bayernu jak z Frankfurtem to ja moge ogladac codziennie :D:D:D a bramke BALLACKA z meczu z Milanem to bez przerwy :D:D:D No ale niestety trzeba przyznac ze bedzie ciezko wywiezc awans z San Siro :( Naszczescie mowimy o Bayernie wiec w przypadku tej druzyny wszystko jest mozliwe :D:D Przestane wierzyc w awans Bayernu dopiero po koncowym gwizdku 8)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 mar 2006, 18:57

Gomez wiesz... Frankfurt jest dobry do strzelania bramek i gromienia :P Sprawdzian przed meczem rewanżowym z Milanem dość dobrych... chyba się nie będą oszczędzać co jest na naszą korzyśc. Czekam już na rewanż tak samo jak Ty, dziś wyczytałem że wraca El Capitano, Ambrosini i Dida czy zagrają to przekonamy się dopiero w dzień meczu. Dziwie się że jesteś spokojny, ja przed meczem na AA nie byłem :P A SS wydaje się większą twierdzą ale nie ważne... co do Ballacka to powinien ignorować te wszystkie plotki i skoncentrować się na grze.

Na dzień dzisiejszy 65% szanse na awans daje Milanowi, oczywiście Bayern nie jest na straconej pozycji... jeżeli awansujecie to się ukłonie ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”