Sigi, avatary - prośby forumowiczów - Strona 57

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 16 sie 2005, 19:35

Dla Manumef'a:

Obrazek

To chyba mój ostatni sig gdzie występuje aż 4 bohaterów. O tej pory przyjmuje zamówienia tylko i wyłącznie na pw. Do tego podejme się góra dwóch bolków na sygnaturce bo dzięki temu mogę ćwiczyć efekty na postaciach. Będę mógł skupić się na jakości wizualnej. Przykład? Sig z Ljungbergiem.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 16 sie 2005, 19:56

Wielkie dzięki Dosmen. Zrobiłeś to nie dość, że błyskawicznie, to bardzo starannie. Bardzo mi się podoba i na pewno jutro zamieszcze go sobie. Tylko czy dałoby rade jeszcze zrobić podpis Manumef? Byłby szalenie wdzięczny...[/i]

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 16 sie 2005, 20:57

Mam prośbę, czy ktoś mógłbym w tym avatarze zamiast El mudo deportivo napisać mlody_10?, tak, żeby tamtego nie było widać

Obrazek

Dzięki :)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 16 sie 2005, 21:53

Jak oceniacie mojego siga, którego mam w podpisie?
[sam go zrobiłem. nikt mi nie pomagał]

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 16 sie 2005, 21:59

Bardzo fajnie zrobiony Gif, ale moglbys troszke lepiej rozmiescic zdjecia Carlosa i byloby lepiej , ale nie mozna sie przyczepic fajny sig :D

POZDRO

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 16 sie 2005, 22:08

Po 3 dniach cięzkich robót :) stworzyłem kilka sigów , teraz chce sie dowiedzieć które wg was są dobre , które do bani itd.. oto wszystkie moje prace..

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

PS. RoRo czym najlpiej wycinać piłkarzy i jak ty to robisz że maja oni takie gładkie krawędzie..?

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 16 sie 2005, 22:28

Mi się osobiście podoba ten z Niedzielanem, potem Juve i Robinho :)

Nawet nice oby tak dalej. ;]

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 16 sie 2005, 22:44

Wszystkie sa beznadziejne ( ze wszystkich ten z Juve jest najlepszy, popracuj nad dopasowaniem czcionki i kolorami), ale skoro jestes amatorem to jeszcze bedziesz nad tym pracowal wiec moze byc tylko lepiej. Powodzenia!

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 16 sie 2005, 23:08

frik lepiej nic niepisz mówie ci z serca bo ty wogule nieumiesz robic a tylko PROSISZ takze pewnie nie tylko ja powiem abys siedział cicho :lol: !!

Co do sigów unoandrzeja ten z baptista niewyszedl a reszta SPOXIK.

jak na poczatkujacego jest dobrze

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 16 sie 2005, 23:18

Obrazek

fajny... nie :D

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 16 sie 2005, 23:45

Gomez pisze:Obrazek

fajny... nie :D
Fajny. Tylko, że to tło trochę zasłania buzię Lucio.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 17 sie 2005, 6:42

bartek12 pisze:frik lepiej nic niepisz mówie ci z serca bo ty wogule nieumiesz robic a tylko PROSISZ takze pewnie nie tylko ja powiem abys siedział cicho !!

Co do sigów unoandrzeja ten z baptista niewyszedl a reszta SPOXIK.

jak na poczatkujacego jest dobrze

"nie pisz" pisze sie oddzielnie to po pierwsze. Po drugie z serca to mi mozesz lody postawic. Po trzecie "wogule" pisze sie przez "ó". Po czwarte nie umiesz, również pisze sie oddzielnie. Teraz po krotkim instruktarzu przejde do dalszej czesci mojej wypowiedzi.

Grafika sie nie zajmuja, wiec robic tego nie umiem, a skoro nie umiem to sie nie chwale. Ktos probuje cos robic i mu na poczatku mimo, iż sie stara nie wychodzi to trzeba mu to powiedziec, a nie brnac dalej w zaklamaniu iz wszystko jest "SPOXIK", bo nie jest.

Dalej, mozesz sobie mowic cicho, siat, aport ale jak cos to do swoich kolegow, rodzenstwa, rodzicow, przyjaciol; kogo chcesz, ale mnie w to nie mieszaj. Z patologia nie mam nic wspolnego i miec nie chce.

Tak apropo i tak siedze cicho. Syntezatory mowy nie mam, ktory by wstukal text na komputer, wiec sobie spokojnie uderzam opuszkami palcow w klawiature, nie wydajac w ten sposob zbyt wielu decybeli.

To ze "PROSZE" swiadczy o pozostalosciach mojej kultury osobistej, ktora i tak jest nadszarpnieta przez roznych matolow. (Oczywiscie pomijajac ciebie, poniewaz to forum nalezy do ludzi inteligentnych, tylko i wylacznie.)

"jak na poczatkujacego jest dobrze" - Popracuj nad tym o czym juz wspomnialem. Wszedzie uzywasz tej samej czcionki, ktora nie wszedzie pasuje.

Np. ten sig z Robinho wedlug mnie najlepszy, bylby jeszcze lepszy gdyby nie czcionka ktora psuje mozna by rzec klimat calego dziela.

Gomez pisze:fajny... nie

Jezeli jestes poczatkujacy to nie jest bardzo zle, jezeli nie jestes poczatkujacy, wez jakies lekcje od kogos lepszego (Dosmen, RoRo).

Ogolnie sig nie jest zly, ale znow rzuca sie w oczy beznadziejna i zle dobrana czcionka, co razi po oczach. Poza tym zaslonieta twarz tez najlepiej nie wyglada. Tlo jest zajebisty i ogolnie koncepcja ale slabsze wykonczenie.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 17 sie 2005, 10:09

Kurcze panowie szacunek dla każdej wypowiedzi - nie wiem po co ta internetowa napinka - photoshopa mam 4 dzień i spędziłem tworząc tą grafike łącznie jakieś 4godziny i 23minuty , wiedziałem że od razu nie będe majstrował Bóg wie czego i liczyłem sie właśnie z taką opinię . Smitowi należy sie szacunek za szczerość i właśnie dzięki temu , wiem co trzeba zmienić w przyszłych pracach . Mam tylko jedno Ale :)
frik23 pisze: Popracuj nad tym o czym juz wspomnialem. Wszedzie uzywasz tej samej czcionki, ktora nie wszedzie pasuje.
Być może wyglądają podobnie to jednak w każdej pracy stosowałem inną czcionke , jedynie w 2 pracach sie powtarza :) POZDRO.SZACUN.

Odnośnie tych wszystkich komentarzy "Trening czyni mistrza" :)
Ostatnio zmieniony 17 sie 2005, 10:12 przez unojedrzej, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RTS
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 17 sie 2005, 10:11

unojedrzej mam do ceibie wielką prośbe czy mógbyś takie coś zrobić tylk oz widzewem ? http://img216.imageshack.us/img216/3351/stomil23ks.jpg

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 17 sie 2005, 10:12

unojedrzej pisze:Smitowi należy sie szacunek za szczerość i właśnie dzięki temu , wiem co trzeba zmienić w dotychczasowych grafikach .
No i wlasnie o to chodzi.

Co do czcionki to bardzo mozliwe ze sa inne, ale naprawde wygladaja bardzo podobnie. Sprobuj moze jakis bardziej masywnych, grubych fontow, wydaje mi sie ze daja lepszy efekt.
unojedrzej pisze:nie wiem po co ta internetowa napinka

Nie boj, zaby gdyby byla napinka juz bym mial bana na kolejne 5 kont.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”