Jak na znane nazwisko oraz spore juz przeciez doswiadczenie to raczej slabo.Gall pisze:Jak zagral Santon, bo odpalilem druga polowa a po 5 minutach sie kapnalem ze go sciagneli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 lut 2012, 22:27
Jak na znane nazwisko oraz spore juz przeciez doswiadczenie to raczej slabo.Gall pisze:Jak zagral Santon, bo odpalilem druga polowa a po 5 minutach sie kapnalem ze go sciagneli
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 28 lut 2012, 22:29
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 28 lut 2012, 22:44
Il Padrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 28 lut 2012, 22:49
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 lut 2012, 22:49
Co nie ?Il Padrino pisze:Marco VerrattiJestem oficjalnie w nim zakochany. W najbliższy łikęd odpalam rojadirecta, szukam linka do meczu Pescary i oglądam. Świetny chłopak. Idealnie pasowałby do Romy na pozycję De Rossiego. No i ja widziałbym też go w miejscu Pirlo w Juve
. Ile on odbiera, ile podaje.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 29 lut 2012, 14:30
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 maja 2012, 21:55
Bardzo mnie cieszy powołanie dla młodych. Verratti mnie intryguje jak nikt w ostatnich latach z włoskich pomocników. Ma kreatywność, technikę, bardzo aktywny w destrukcji (wślizgi!). Materiał na fenomenalnego gracza. Do tego powołanie dla Destro (12 goli, z czego kilka na prawdę imponujących), Boriniego, Ogbonny. Fajnie, że Prandelli widzi młodych graczy i woli powołać ich niż bardziej uznanych, ale będących w dramatycznej formie zawodników typu Pazzini, Matri czy Gilardino. Cieszy mnie też powołanie dla Diamantiego. Technika i kreatywność na naprawdę światowym poziomie. Reszta gorzej, ale imho w tym sezonie grał bardzo dobrze i na dziadowskiej pozycji ofensywnego pomocnika to chyba nawet najlepsza opcja.Portieri: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Sirigu (Paris St. Germain), Viviano (Palermo);
Difensori: Abate (Milan), Astori (Cagliari), Balzaretti (Palermo), Barzagli (Juventus), Bocchetti (Rubin Kazan), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Criscito (Zenit San Pietroburgo), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino), Ranocchia (Inter);
Centrocampisti: Cigarini (Atalanta), De Rossi (Roma), Diamanti (Bologna), Giaccherini (Juventus), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Paris St. Germain), Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus),Schelotto (Atalanta), Verratti (Pescara);
Attaccanti: Balotelli (Manchester City), Borini (Roma), Cassano (Milan), Destro (Siena), Di Natale (Udinese), Giovinco (Parma).
To jest kadra składająca się z graczy w doskonałej formie i chwała Prandelliemu za to, że nie bał się powołać emeryta (Di Natale) czy bardzo utalentowanych chłopaków. Nawet tych z Serie B (Verratti, Ogbonna).lisek_chz pisze:Kadra randomów, nie wróżę Włochom sukcesu na Euro tym bardziej, że samą grupę mają ciężką. Chorwacja jest w stanie pokusić się o niespodziankę, a sama Hiszpania to klasa sama w sobie.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 13 maja 2012, 21:59
Rozumiem, chodziło mi bardziej o to, że dla osoby, która nie interesuje się ligą włoską, tacy zawodnicy jak Cigarini, Giaccherini czy Schelotto to zawodnicy nieznani, przynajmniej dla mnie. Przykładowo w kadrze Hiszpanii, Anglii czy Francji takich zawodników się nie znajdzie.(L)oczkerson pisze:To jest kadra składająca się z graczy w doskonałej formie i chwała Prandelliemu za to, że nie bał się powołać emeryta (Di Natale) czy bardzo utalentowanych chłopaków. Nawet tych z Serie B (Verratti, Ogbonna).
Zresztą do trzonu (Buffon, Chiellini, Barzagli, Pirlo, Marchisio, De Rossi, Cassano) wątpliwości nie mam najmniejszych.
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 13 maja 2012, 22:07
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 maja 2012, 22:12
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 13 maja 2012, 22:14
No właśnie. Szkoda byłoby rozbijać obronę Juve, skoro wszyscy zagrali życiowy sezon (Bonucci ostatnio fenomenalnie, dzisiaj to potwierdził) i stworzyli najlepszą formację w Europie.(L)oczkerson pisze:Ciekaw jestem czy powołanie dla Schelotto to nie jest sugestia, że Cesare myśli o 3-5-
A De Ceglie tę kontuzje już wyleczył? Bo przecież zszedł w meczu z Lecce.(L)oczkerson pisze:Dziwi mnie brak powołania dla De Ceglie. Nie ma pewniaka na lewej obronie. Paolo był ostatnie w bardzo dobrej formie, nie był kontuzjowany w odróżnieniu od Balzarettiego
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 13 maja 2012, 22:15
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 13 maja 2012, 22:18
Uwierz mi, że ja nie znam 3/4 kadr Hiszpanii, Anglii, czy Francji, ale nie upoważnia mnie to do stwierdzenia, że nie wróżę im sukcesu na EURO, więc radzę też się wstrzymać. Włosi są mocni, Prandelli wziął dobrych graczy i powtórki żenującego turnieju z MŚ, który zgotował nam Lippi swoimi głupimi decyzjami, nie będzie.lisek_chz pisze:Rozumiem, chodziło mi bardziej o to, że dla osoby, która nie interesuje się ligą włoską, tacy zawodnicy jak Cigarini, Giaccherini czy Schelotto to zawodnicy nieznani, przynajmniej dla mnie. Przykładowo w kadrze Hiszpanii, Anglii czy Francji takich zawodników się nie znajdzie.
Oddałbym wszystko... . A jak będzie wyglądała podstawowa jedenastka nikt nie wie, bo też nikt nie wie jakim ustawieniem będzie grał Prandelli. Niby cały czas stosował 4-3-1-2, ale myślę, że będzie może chciał odwzorować to co grał Conte. Ale tak jak napisał Loczek, tutaj masz pewniaków - Buffon, Chiellini, Barzagli, Pirlo, Marchisio, De Rossi, Cassano.lisek_chz pisze:Może mi ktoś napisać optymalną jedenastkę, jako że będę miał okazję oglądać dwa mecze Włochów na żywo?
Il Padrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 maja 2012, 22:22
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 13 maja 2012, 22:26
cruel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio