Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 57

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lut 2007, 15:08

Mentor pisze:Jarzinho nie przekonacie. On widzi rzeczy, których nie może dostrzec nikt inny. Jeżeli przytoczenie konkretnego przepisu a nawet tłumaczenie go nic nie daje to wątpię, abyście doszli do porozumienia.
rkoeman pisze:to nie znaczy ze ona ma byc zagrana od razu tylko ze ma jak najmniej opoznic mowlizowosc wprowadzenia pilki do gry
Jak najmniej opoznic, a raczje tego nie zrobił + wprowadził w bład pilkarzy Lille. Pilkarze nie musza oznajmiac sedziemu, ze graja bez potrzeby ustawienia na odpowiedniej odległosci muru on nie powinien sie ich o to pytac, bo raczej nei pytal sie o numer do wrzeszczacego Alexa.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 lut 2007, 17:05

Mentor pisze: Bramka zdobyta w 100% prawidłowo. Bezdyskusyjnie.

Dokładnie. Tak samo jak bramka dla Lillie. Vidic zachował sie niczym Ronaldo. sędzia sie dopatrzył faulu, którego nie bylo. :roll:

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 21 lut 2007, 18:08

guru pisze:sędzia sie dopatrzył faulu, którego nie bylo.
miom zdaniem obrońca MU był ciagniety za koszulke bądź popychany być moze że ty widziałeś powtórke z innego meczu bo faul był ewidentny

wracajac do bramki Giggsa , Henryk również spróbował tak strzeilic w meczu półfinałowym (w LM ) z Villarrealem

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 lut 2007, 18:12

Meczetinio pisze:
guru pisze:sędzia sie dopatrzył faulu, którego nie bylo.
miom zdaniem obrońca MU był ciagniety za koszulke bądź popychany być moze że ty widziałeś powtórke z innego meczu bo faul był ewidentny

wracajac do bramki Giggsa , Henryk również spróbował tak strzeilic w meczu półfinałowym (w LM ) z Villarrealem

byl lekko popchniety, ale przeciez w Anglii tak sie gra, prawda? 8)

Tym bardziej,ze popchniety zostal Vidic, ktory ma przydomek "bestia". Bestii chyba nie wypada sie tak przewracac? :wink:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 21 lut 2007, 19:26

to takie oczywiste nie bylo. choc faul wg mnie byl. nie tak widoczny jak np faul na mottcie w meczu z sevilla (slusznie nieuznany gol) ale jednak faulowal. nie wiem jak sedzia to zauwazyl ale duze brawa dla niego

szkoda ze malo ktory sedzia zauwaza takie rzeczy

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 lut 2007, 19:31

Kolejna sytuacja, która będzie się ciągnąć przez następną stronę?
Odemwinge położył wyraźnie popchnął Vidica. O czym tu rozmawiać?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 lut 2007, 20:01

Faul 100 % był nawet w Premiership by takie coś gwizdneli :P
mistyk pisze:Tym bardziej,ze popchniety zostal Vidic, ktory ma przydomek "bestia". Bestii chyba nie wypada sie tak przewracac?
Ja nie wiem jak mozesz ocenic czy popchniecie było mocne czy nie(uważasz ze nie :> ?) bo ja w TV za cholere nie moge tego zauwazyc.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 21 lut 2007, 20:02

co nie zmiena faktu ze jakby stalo sie to w druga strone chcialbym zobaczyc jak piszecie to samo

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 lut 2007, 20:05

cieżko by było bo wiesz niektorych rzeczy sie nie widzi jezeli sa dla ciebie korzystne ale ty o tym mówisz :> obiektywizmem to na tym forum nie grzeszysz :twisted:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 lut 2007, 20:06

rkoeman pisze:co nie zmiena faktu ze jakby stalo sie to w druga strone chcialbym zobaczyc jak piszecie to samo
Nie rozumiem w ogóle takich tekstów. Nie stało się to w drugą stronę. Nie wiem, czy oskarżasz mnie o nazywanie czarnego białym, czy co?

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 lut 2007, 20:09

Vidic to cwaniak. Nawet jakby nie byl 'dotknięty' przez Odemwinge i pierwszy doszedł by do pilki to prawdopodobnie skierowałby ja do własnej bramki lub jakimś cudem ja przeniosl nad poprzeczka. Upadł na ziemie po lekkim dotknięciu. Sędzia dał sie nabrać.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 21 lut 2007, 20:11

Cris7 pisze:
rkoeman pisze:co nie zmiena faktu ze jakby stalo sie to w druga strone chcialbym zobaczyc jak piszecie to samo
Nie rozumiem w ogóle takich tekstów. Nie stało się to w drugą stronę. Nie wiem, czy oskarżasz mnie o nazywanie czarnego białym, czy co?
o nic cie nie oskarzam. poczekam tylko jak przytrafi sie cos podobnego na niekorzysc czerwonych diablow i zobacze co bedziesz pisal :D z ciekawosci

rossi - pokaz mi gdzie nei bylem obiektywny na tym forum? gdzie pisalem ze sedzia oszukal barce a jak zrobil blad na jej korzysc pisalem ze to nieprawda? :D nie znajdziesz tego. jestem bardzo uczulony na sedziowanie
Ostatnio zmieniony 21 lut 2007, 20:12 przez rkoeman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 lut 2007, 20:11

guru pisze: Sędzia dał sie nabrać.
To według ciebie faul był czy nie? Jeżeli sadzisz ze sedzia "dał sie nabrac" to wychodzi na to ze uwazasz ze nie było :think: nie mam pytan :roll:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 lut 2007, 20:15

rkoeman pisze:
Cris7 pisze:
o nic cie nie oskarzam. poczekam tylko jak przytrafi sie cos podobnego na niekorzysc czerwonych diablow i zobacze co bedziesz pisal :D z ciekawosci

rossi - pokaz mi gdzie nei bylem obiektywny na tym forum? gdzie pisalem ze sedzia oszukal barce a jak zrobil blad na jej korzysc pisalem ze to nieprawda? :D nie znajdziesz tego. jestem bardzo uczulony na sedziowanie
Może niewłaściwego słowa użyłem. Ale gdybym był nieobiektywny to zrozumiałbym Twoją aluzję. Ale Ty już z góry wiesz, jak byśmy postąpili,gdyby ta sytuacja miała miejsce na niekorzyść Diabłów.

guru...Obejrzyj najpierw sytuację z Vidicem trzy razy. Wróć. I napisz jeszcze raz, czy się "położył"

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 21 lut 2007, 20:19

ale ja nie wiem jakbys sie zachowal. jestem tylko ciekaw czy tak samo. zwykla ludzka ciekawosc mna powodje. nie napisalem zadnego przypuszczenia co by sie dzialo.

bo nie mozecie sie dziwic ze ktos inny ma odmienne zdanie na ten temat. co nie zmiena faktu ze sedzia zadnych bledow wg mnie nie zrobil

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”