Żałuj, że nie oglądasz meczów z udziałem Polonii Bytom. Emocje gwarantowane co mecz, dramaturgie i zwroty akcji co kilkanaście minutBabel pisze:Predkość rozgrywanych akcji utwierdza mnie, że dobrze robie że tak rzadko ogladam nasza lige
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 maja 2009, 19:38
Żałuj, że nie oglądasz meczów z udziałem Polonii Bytom. Emocje gwarantowane co mecz, dramaturgie i zwroty akcji co kilkanaście minutBabel pisze:Predkość rozgrywanych akcji utwierdza mnie, że dobrze robie że tak rzadko ogladam nasza lige
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 maja 2009, 19:40
Wczoraj się o tym przekonałem.cloner pisze:Bardzo dobrze wykonywane stałe fragmenty gry, zarówno kornery, jak i rzuty wolne.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 maja 2009, 19:55
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 maja 2009, 20:01
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 maja 2009, 20:07
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 maja 2009, 20:09
Cracovia, Arka, Polonia Warszawa, Piast i możliwe, że ŁKS.czeher pisze:bo jak ja wiem jeszcze 4 inne zespoly
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 maja 2009, 20:16
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sudden » 18 maja 2009, 20:52
cloner pisze:Cracovia, Arka, Polonia Warszawa, Piast i możliwe, że ŁKS.czeher pisze:bo jak ja wiem jeszcze 4 inne zespoly
My mamy na pewno
sudden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 18 maja 2009, 21:04
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 maja 2009, 21:13
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 maja 2009, 21:56
Pogorszyły, brak sektorów gości np. na Arce, Polonii Warszawa, a kto był na Cracovii, ten wie, jak to tam wyglądaemdżej pisze:Wymogi wzrosły czy stadiony im się pogorszyły?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 maja 2009, 22:28
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 maja 2009, 22:30
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 maja 2009, 22:35
Można tak powiedzieć. Zero remontów w stolicy, Gdyni, czy Łodzi (choć tam ponoć remont był poza stadionem). Po prostu ich sektor gości się sypał, a kar żadnych nie dostali. Bienias napisał, że drzewo rosło, tym akurat się nie przejmuję, ale sektor był pełen kamieni, a sam miał 3 rzędy wysokościYukasz pisze:No chyba że pogorszenie warunków wynika z tego że stadion się wali...
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 23 maja 2009, 19:22
wianuch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio