LM: Arsenal - Barca - Strona 57

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Czy Eboue znów da nura ?

Wiadoma sprawa
24
71%
Nic z tych rzeczy
10
29%
Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Re: LM: Arsenal - Barca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 01 mar 2011, 19:17

Do tej pory mi się udawało:) Ale ostatnio zaczęła marudzić, że na pierwszym miejscu są mecze, a nie ona itd, no i akurat ktoś po [ch**] kalendarz ułożył w tym roku i ustawił dzień kobiet w dzień takiego meczu.

Salas,
Od rana do 18.30 ma zajęcia na uczelni:D

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 01 mar 2011, 19:21

BarcaQzYN pisze:Ale ostatnio zaczęła marudzić, że na pierwszym miejscu są mecze, a nie ona itd,
Przynajmniej masz bystrą dziewczynę.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 mar 2011, 19:23

Moje kibicowała Liverpolowi i dosc fajnie się na piłce znała :mrgreen: .Wiedziała jednak że kiedy gra MU to może mi co najwyżej piwo otwierać.Jestes facetem ustalasz zasady ,proste jak budowa cepa.Prawda o kobietach jest taka że im lepiej ją zerżniesz Tym mniej głupot w głowie i problemów z meczami,wypadem na piwo z kumplami.Wiem że to troche prostackie co napisalem ale tak to wygląda w praktyce 8)

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 mar 2011, 19:41

A ja mam takie jedno zasadnicze pytanie: Po uja Wam dziewczyna na meczu? :lol:
Nie wiem jak wy, ale ja wole obejrzec mecz w towarzystwie kumpli i nie zabieram dziewuchy do pubow na mecze, bo tylko przeszkadza, a i czasami trzeba sie hamowac z zachowaniem i slownictwem.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 01 mar 2011, 19:47

A kto pisał że zabiera dziewczynę ze sobą? Moja była ze mną z 10 razy może, na ligowych meczach z przeciwnikami typu Valencia, Villareal, na największe klasyki jej nigdy nie zabierałem. Nigdy nie miałem z tym żadnego problemu, tylko teraz jest u mnie najgorszy moment na mecz w dzień kobiet. W weekend oglądałem Mallorce u kumpla, chociaż chciała żebym z nią gdzieś wyszedł. Oczywiście po meczu już jej się nie chciało;) No i jak wróciłem, powiedziała, że ma nadzieję, że przynajmniej 8 marca nie będę szedł na żaden mecz. Generalnie wcześniej o dniu kobiet nie pomyślałem i jak sobie uświadomiłem jaka to data to na myśl nasuwało mi się tylko epickie "kur*a". No to tak w skrócie streściłem sytuację. Teraz chcę mieć spokój w domu mimo wyjścia 8 na mecz :)

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 mar 2011, 19:51

Barcelona tez kobieta. :mrgreen: Powiedz, ze musisz podzielic czas pomiedzy obie swe lube. :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 mar 2011, 19:52

tu też domek robicie ?

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 01 mar 2011, 20:18

dokładnie jak pisze Bienias trzeba umieć postawić na swoim a kobieta później to będzie respektować. Ja to już w ogóle mam dobrze bo zaraziłem moją kobietę przyjemnością oglądania Polaków w Borussii, a także oglądaniem meczy ale tych z wyżej półki, że tak powiem, ostatnio podobały jej sie mecze Arsenalu z Barcą i BVB z Bayernem, także już zapowiedziała mi że chce oglądać ze mną rewanż Na Camp Nou w pubie bo jest ciekawa czy Barcelona da radę awansować :D

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 01 mar 2011, 20:37

Ja to wszystko wiem. I radzę sobie naprawdę. Moja kobieta po prostu chyba zbyt poważnie traktuje takie święta jak urodziny, walentynki czy dzień kobiet...

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 mar 2011, 20:40

Ha ha swietnie si to czyta. "Wytresowac" "dobrze zerznac" "ma wiedziec kto tu rzadzi". Typowe mozna by rzec.

Jezeli juz na poczatku waszej znajomosci nie zasygnalizowales jej ze gdy gra Barcelona to te 2 godzin sa tylko dla Ciebie co ona zaakceptowala to teraz tak latwo nie pojdzie. Bez marudzenia pewnie sie nie obejdzie. Jezeli Ci na niej zalezy wynagrodzisz jej to innego dnia. Kto powiedzial ze tylko w dzien kobiet mozna dac dziewczynie kwiatka i traktowac ja ze specjalna atencja? To dzien jak kazdy inny ale tylko niektore kobiety chca to rozumiec. A na trudne pytania w stylu "kochasz Barcelone bardziej ode mnie?" odpowiadaj wymijajaco ze to zupelnie inny rodzaj milosci i nie mozna tego porownywac. Albo klam ze dziewczyne kochasz bardziej :lol:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 mar 2011, 20:49

Ja dla mojej dziewczyny ciagle mowie,ze na pierwszym miejscu jest dla mnie pilka :P Co weekend wojna,ale da sie z tym zyc :lol: Cierpliwa mam kobite...
Ja to wszystko wiem. I radzę sobie naprawdę. Moja kobieta po prostu chyba zbyt poważnie traktuje takie święta jak urodziny, walentynki czy dzień kobiet...
+ najwazniejsze,czyli rocznica :wink:

:ot:

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 mar 2011, 21:06

Gdyby mi ktoś pokazał ostatnią stronę i kazał zgadnąć jaki to jest temat to... nie ma bata.

Ja mam problem ponieważ moja Pani ewidentnie nie może zrozumieć, że ja w czasie meczu muszę się wydzierać... To jest całkowita masakra (oglądanie meczu po cichu :/)

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 01 mar 2011, 21:38

Chlopaczek pisze: Jezeli juz na poczatku waszej znajomosci nie zasygnalizowales jej ze gdy gra Barcelona to te 2 godzin sa tylko dla Ciebie co ona zaakceptowala to teraz tak latwo nie pojdzie.
Normalnie nie mam z tym nigdy żadnego problemu. Kiedyś w jej urodziny Barca grała w PK rewanż po wysoko wygranym pierwszym meczu z jakimiś ogórkami, nie pamiętam co to był za mecz, odpuściłem go i nawkręcałem, że to było bardzo ważne spotkanie. Od tamtej pory miałem spokój, ale ona za poważnie traktuje różne święta.
Dr.Football1 pisze:+ najwazniejsze,czyli rocznica
To święto mnie "na szczęście" jeszcze nie dotyczy:D

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 mar 2011, 22:53

arek_ahig pisze:A ja mam takie jedno zasadnicze pytanie: Po uja Wam dziewczyna na meczu? :lol:
Nie wiem jak wy, ale ja wole obejrzec mecz w towarzystwie kumpli i nie zabieram dziewuchy do pubow na mecze, bo tylko przeszkadza, a i czasami trzeba sie hamowac z zachowaniem i slownictwem.
Ja swoja zabralem nawet na CN gdzie robila za fotografa :wink: A co do slownictwa to niech pozna uroki bycia kibicem :P

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2324
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 03 mar 2011, 19:34

I co z tym cholernym Puyolem w koncu? :P Niby sa newsy, ze bedzie gotowy, z drugiej ze dopiero lekki trening z druzyna dzisiaj przeprowadzil i wtorek moze byc za wczesnie.. na czym stoimy? ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”