Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 maja 2011, 14:55
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 26 maja 2011, 14:57
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 maja 2011, 15:02
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 maja 2011, 15:12
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 maja 2011, 15:15
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 maja 2011, 15:20
No wlasnie mam taka nadzieje. Za sredniego Pazienze przyszedlby Inler - to by bylo cos !mete pisze:Nie jest zaklepany. Jakaś włoska gazeta podała, że Inler dogadał się z jakimś włoskich klubem, ale nie z Napoli. Później Gokhan temu zaprzeczył. Wg mnie trafi do Napoli.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 maja 2011, 15:21
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 26 maja 2011, 15:23
"Cóż, bardzo mi przykro, jeśli prezydent De Laurentiis stracił czas na negocjacje z nami, ale mogę potwierdzić, że doszliśmy do porozumienia z innym włoskim klubem. Juventus? W tej chwili nie mogę niczego potwierdzić oprócz tego, że wszystko jest już dogadane, a sam piłkarz jest wyjątkowo szczęśliwy. Z Napoli rozmawialiśmy w przeszłości, ale nie udało się nam dojść do porozumienia, a nie chodziło o warunki finansowe. De Laurentiis rozmawiał z szefem Udinese Pozzo? Może o Sanchezie albo Denisie, bo na pewno nie o Inlerze."
(L)oczkerson
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 26 maja 2011, 15:26
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 maja 2011, 15:28
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 26 maja 2011, 15:30
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 maja 2011, 17:51
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 26 maja 2011, 17:52
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 26 maja 2011, 18:50
Xabi i Pirlo w jednej jedenastce to nie byłby dobry pomysł...(L)oczkerson pisze: Inler jest jak De Rossi lub Xabi Alonso. By był dobrym partnerem dla każdego z trójki Pirlo, Melo, Marchisio.
Wykupimy go, mega-talent. Pytanie tylko, czy zostanie w naszej kadrze na kolejny sezon czy go wypożyczymy... Ja bym go jednak zostawił... Prawdę mówiąc - mimo że gówniarz, gra dużo pewniej od takiego Bonucciego... Moim zdaniem szybciej będą ludzie z Duńczyka niż z klockowatego Włocha, tyle że on musi grać na środku, a nie łatać dziury na prawej flance...Dr.Football1 pisze:Znalazlem fajny filmik na YT z Sorensenem w roli glownej:
Wlasnie,co z nim bedzie ? Na razie jest wypozyczony z opcja pierwokupu jezeli sie nie myle. Skorzystacie z tego ?
10
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio