Liverpool (zbiorczy) - Strona 562

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 kwie 2013, 19:08

Daaaamian pisze:Absolutnie nie wierzę, że Ty to mówisz. Z całym szacunkiem.

wybacz ale z twoich ust pouczenia brzmią podobnie jakbym od największego alkoholika na osiedlu usłyszał że za dużo pije.Litości Damianie to już ten wiek że powinieneś mieć troche wstydu i wiedzieć kiedy lepiej nic napisać po tylu wpadkach jakie notujesz-serio.

Odnosiłem się do filmiku,widocznie gimbazjalna logika jest mi obca nad czym akurat nie ubolewam :lol:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 28 kwie 2013, 22:27

MGiggs piszący o wpadkach czy logice - to nie może być prawda. :lol:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 28 kwie 2013, 22:27

Dorośnijcie obydwaj albo piszcie sobie na PW. To już naprawdę nikogo nie bawi.

Awatar użytkownika
eegoiste
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eegoiste » 28 kwie 2013, 23:21

emdżej pisze:Dorośnijcie obydwaj albo piszcie sobie na PW. To już naprawdę nikogo nie bawi.
Bez kitu ile można czytać te spory, żadnych opinii tylko durna przepychanka. Każdy będzie bronił swojego klubu i to jest normalne ale bez przegięć.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 kwie 2013, 0:01

http://lfc.pl/50737/katarska-firma-mysli-o-liverpoolu

Właścicielem 55% akcji firmy jest katarska rodzina królewska.

Ayre nie tak dawno mówił, że nazwa stadionu nie ulegnie zmianie, ale grube pieniądze płynące z Kataru mogę zmienić nastawienie zarządu.

Awatar użytkownika
eegoiste
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eegoiste » 29 kwie 2013, 2:28

być może zmienić jego nazwę
To niech sobie w pupę wsadzą te pieniądze za zmianę nazwę stadionu. Ciekawe co by kibice powiedzieli na zmianę nazwy stadionu. Ja jestem PRZECIW. Można inaczej budować drużynę i zdobywać puchary. Historia Anfield jest tak głęboka i długa, że zmiana nazwy to zniszczenie pełnej historii klubu który już zaznaczył się w całej europejskiej historii piłki nożnej, a szarpnę się nawet dalej, to historia piłki światowej i nie można jej niszczyć, to tak jakby ktoś "rozjebał" piramidy żeby postawić biurowiec. Kogoś pojebało i to zdrowo...

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1682

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 29 kwie 2013, 18:08

eegoiste pisze:
być może zmienić jego nazwę
To niech sobie w pupę wsadzą te pieniądze za zmianę nazwę stadionu. Ciekawe co by kibice powiedzieli na zmianę nazwy stadionu. Ja jestem PRZECIW. Można inaczej budować drużynę i zdobywać puchary. Historia Anfield jest tak głęboka i długa, że zmiana nazwy to zniszczenie pełnej historii klubu który już zaznaczył się w całej europejskiej historii piłki nożnej, a szarpnę się nawet dalej, to historia piłki światowej i nie można jej niszczyć, to tak jakby ktoś "rozjebał" piramidy żeby postawić biurowiec. Kogoś pojebało i to zdrowo...

W Cardiff jakiś koleś co ich kupił zmienił klubowe barwy bo w jego kraju historyczne kolory źle sie kojarzą, chciał zmienic nazwe i cholera wie co jeszcze, a kibice z drobnymi wyjątkami ciesza sie jak małe dzieci z ostatnich wyczynów ich nowego, starego klubu. Kurestwo w tym sporcie nie osiągnęło jeszcze swojego apogeum. Sprzedaz nazwy stadionu za gruba kase uważam za bardzo dobry pomysł pod warunkiem, że to bedzie nowiutenki, błyszczący obiekt na minimum 55 tys ludzi wybudowany po cześci za kase gościa który kupił prawa do nazwy. Tak jak to zrobili w Londynie.
Zmiana nazwy obiektu historycznego za kase jest wyjątkowym kurestwem ale nie zdziwie sie ani jote jesli to się stanie. Jedynie moja pasja dla tego sportu na tym poziomie stanie się jeszcze mniejsza niz jest teraz.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 kwie 2013, 18:11

W kwestii stadionu akurat klamka zapadła - Anfield zostanie przebudowane do 60 tysięcy miejsc.

Dzisiaj rzecznik prasowy Ooredoo zaprzeczył informacji o chęci wykupienia nazwy stadionu. Gdzieś mi wcięło link do tego newsa, ale jak znajdę, to wrzucę.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 kwie 2013, 10:09

Carragher szybko znalazł sobie nowe zajęcie po zakończeniu kariery. Dołącza w roli eksperta do Sky Sports.
http://www1.skysports.com/football/news ... -14-season

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 kwie 2013, 11:01

Przecież jego nie da się normalnie zrozumieć. :badziewie:

A tak btw. to Phil Neville w tym sezonie też już dwa razy był w MOTD i nie zdziwię się jak niedługo będziemy go tam oglądać jeszcze częściej.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 30 kwie 2013, 15:06

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 kwie 2013, 15:16

Znajomy Rodgersa, więc bardzo możliwe. Za darmo, ale nie przekonuje mnie sprowadzanie zawodnika z drużyny o drugiej najgorszej defensywie w lidze. Podejrzewam, że sprowadzenie Pearce'a będzie jednoznaczne z odejściem Coatesa i to on będzie czwartym wyborem Rodgersa na środek obrony.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 30 kwie 2013, 19:22

Obrazek

Prawdopodobnie tak wyglądają nasze wyjazdówki na następny sezon.

:suicide:

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1682

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 01 maja 2013, 20:44

Co do koszulek to dzisiaj w nocy mają nowe kroje zostac oficjalnie ogłoszone i do tego czasu bym nie panikował, bo te szmaty juz z miesiąc temu po necie krazyły.
Ale ja nie o tym.
Suarez został wygwizdany na uroczystej gali podczas wyczytywania piłkarzy nominowanych do 11 sezonu:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... nQ8aet_hII

Konkluzja jest prosta. Bydło poprzebierane w kreacje i smokingi, popijające Perrier-Jouet z kryształowych kieliszków, wciąż pozostanie tylko i wyłącznie bydłem.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 01 maja 2013, 20:49

masacra pisze:Suarez został wygwizdany na uroczystej gali podczas wyczytywania piłkarzy nominowanych do 11 sezonu:

Nie przesadzasz trochę?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”