Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 14:22
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 27 kwie 2011, 14:32
Moja dziewczyna tak samobartbuks pisze:Może to dziwne, lecz ostatnio mecze United oglądam ze względu na Chicharito
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 14:37
Fuck, zaraz wyjdzie, że jestem krypto-gejem...Cris7 pisze:Moja dziewczyna tak samo
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 14:39
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 kwie 2011, 14:39
Mam podobnieMoże to dziwne, lecz ostatnio mecze United oglądam ze względu na Chicharito.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 kwie 2011, 14:44
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 14:47
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 14:54
NastępnyDr.Football1 pisze:Nie wiem czemu,ale uwielbiam tego goscia. Juz na MS cos miedzy nami zaiskrzylo

Neuer? Nie ma na to szans. Wczoraj mówili o tym i Ferguson i sam Neuer. On będzie grał w Bayernie.bartbuks pisze: A i bramkarz Schalke jedną nogą na OT?
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 kwie 2011, 14:57
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 14:59
Że ma ładny krawat.Morrow pisze:Następny Chłopaki napiszcie co poczuliście gdy zobaczyliście to zdjęcie
Bayern? No to ja już wolałbym zostać w Gelsenkirchen. Dla mnie tej facet potrzebuje takiego miejsca jak OT. Nie wiem czemu, ale jego styl gry pasuje mi do Anglii.Morrow pisze:Neuer? Nie ma na to szans. Wczoraj mówili o tym i Ferguson i sam Neuer. On będzie grał w Bayernie.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 27 kwie 2011, 15:01
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 27 kwie 2011, 15:03
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 kwie 2011, 15:04
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 15:04
Groszek, od zielonych oczu ale kiedyś spotkałem się z tym, że w Meksyku znaczyło to Kotekco właściwie oznacza ksywa "Chicharito"?
Też wydaje mi się, że Neuer odnalazłby się w United i mielibyśmy bramkarza na lata ale Niemcy, podobnie jak Anglicy niechetnie ruszają się ze swojej ligi. Neuer powiedział wczoraj, że temat przenosin do Utd nigdy nie istniał. Z Bayernem jest już ponoć dogadany, jedyna kwestia to zgoda Schalke. Trochę śmieszny transfer bo kibice Bayernu na trybunach intensywnie protestowali przeciwko transferowi Manuela. Podejrzewam, że Bayern będzie miał bramkarza na długie lata bo talent chłopak ma nieprzecietny.bartbuks pisze:Bayern? No to ja już wolałbym zostać w Gelsenkirchen. Dla mnie tej facet potrzebuje takiego miejsca jak OT. Nie wiem czemu, ale jego styl gry pasuje mi do Anglii.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 15:06
Wszyscy zachwycają się De Geą, a mi tam koleś jakoś mocno nie imponuje. Fakt, jak na swój wiek, posiada duże umiejętności, lecz poprzedni sezon miał o wiele lepszy.MGiggs pisze:Nie wiem jak przy nim wygląda De Gea bo jego widzialem pare razy doslownie.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio