Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 567

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 14:22

Może to dziwne, lecz ostatnio mecze United oglądam ze względu na Chicharito. Chłopak wdarł się do składu jakby od dawna kopał w Europie. Nie boi się dryblować, strzelać i co najważniejsze cholernie łatwo w polu karnym odnajduje go piłka...

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 27 kwie 2011, 14:32

bartbuks pisze:Może to dziwne, lecz ostatnio mecze United oglądam ze względu na Chicharito
Moja dziewczyna tak samo :lol:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 14:37

Cris7 pisze:Moja dziewczyna tak samo
Fuck, zaraz wyjdzie, że jestem krypto-gejem...

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 14:39

Albo, że podrywasz dziewczynę Crisa :wink:

Wątpiłem, że ten transfer wypali a na pewno nic sobie po nim nie obiecywałem na ten sezon w momencie ogłoszenia, teraz mogę uderzyć się w pierś, Torres i Carroll kosztowali kilka razy więcej a przynajmniej w tym sezonie Hernandez bije obu na głowę. Strasznie szybko się wkomponował i zaaklimatyzował.
Takiego napastnika potrzebowaliśmy, z instynktem ale i pracującego z przodu a nie czekającego tylko na dostawienie nogi. Ferguson mówi, że pierwszy przyjeżdża i ostatni wyjeżdża z treningów. Przypomina wam to kogoś? :D To dopiero pierwszy sezon, już można powiedzieć, że świetny ale wciąż dopiero pierwszy, zobaczymy co pokaże w najbliższych latach i jak fizycznie będzie wyglądał. Na to, że sodówa uderzy mu do głowy póki co się nie zanosi. Strach pomyśleć jak będzie grał jeśli stanie się jeszcze lepszy. Oby tylko nagle nie przypomniał sobie, że od dziecka kibicował Barcelonie albo Realowi a w przyszłości możemy mieć z niego wielką pociechę :)
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2011, 14:39 przez Morrow, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 kwie 2011, 14:39

Może to dziwne, lecz ostatnio mecze United oglądam ze względu na Chicharito.
Mam podobnie :lol: Nie wiem czemu,ale uwielbiam tego goscia. Juz na MS cos miedzy nami zaiskrzylo :lol: Nie przypomina on Wam troche Solskjaera ?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 kwie 2011, 14:44

Mam tylko nadzieje ze wzorem byłego pierwszego i ostatniego na treningu nie zacznie uzywac tubki brylantyny na dzien i chodzić do solarium bo Ronaldo tam ma złoty karnet.Najlepsze jest to że z groszkiem Rooney odnalazł idealną pozycje dla siebie na boisku.Berba w przyszłym roku zostanie chyba rezerwowym i mam nadzieje że nie odejdzie bo wtedy trzeba skorzystać z pierwokupu Rossiego :mrgreen: . Zaczynam sie o Bułgara bać...cholernie by było szkoda gdyby odszedł....

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 14:47

Dzięki niemu Roo częściej się cofa, więc United tworzą więcej ciekawych akcji. Dla mnie to jest objawienie sezonu w Europie. A i bramkarz Schalke jedną nogą na OT? :P

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 14:54

Dr.Football1 pisze:Nie wiem czemu,ale uwielbiam tego goscia. Juz na MS cos miedzy nami zaiskrzylo :lol:
Następny :D Chłopaki napiszcie co poczuliście gdy zobaczyliście to zdjęcie :wink:

Obrazek

Spokojnie. Rotacja u nas działa dobrze, w drugiej połowie sezonu Hernandez trochę posadził Berbę na ławie ale obaj zdążą się nagrać.
Berba w tym sezonie:
30 spotkań w podstawowej 11/8 z ławki

Hernandez:
23 w pierwszym składzie/19 z ławki
bartbuks pisze: A i bramkarz Schalke jedną nogą na OT? :P
Neuer? Nie ma na to szans. Wczoraj mówili o tym i Ferguson i sam Neuer. On będzie grał w Bayernie.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 kwie 2011, 14:57

Roo zawsze się lubiał cofnąć do 2 lini,rozegrać,rzucić długą(jedne z najlepszych na swiecie) zejsc na skrzydło,wejsc z 2 lini do ataku.To jego optymalna pozycja a Groszek lepiej się nadaje do gry przy takim Roo niż Berba choć ich wspołpraca wyglądala swietnie(berba-Roo).Roo z wczoraj jest obok Messiego i Ronaldo najlepszym zawodnikiem i dlatego boje sie o bułgara bo Roo na tej pozycji gra w kapitalnie,strzela gole,asystuje,rozgrywa,pomaga w odbiorze a groszek swoim ciągłym ruchem wychodzeniem na pozycje i szybkoscią odwala kawal nieocenionej roboty.Przyszłosc ataku mu to Chicharito-Roo.Mam nadzieje że berba to zrozumie i będzie chciał byc cholerną ważna postacią w MU bo mówimy o graczu ktory ratował nam dupe w tym sezonie x razy i krolu strzelców Premiership.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 14:59

Morrow pisze:Następny Chłopaki napiszcie co poczuliście gdy zobaczyliście to zdjęcie
Że ma ładny krawat.
Morrow pisze:Neuer? Nie ma na to szans. Wczoraj mówili o tym i Ferguson i sam Neuer. On będzie grał w Bayernie.
Bayern? No to ja już wolałbym zostać w Gelsenkirchen. Dla mnie tej facet potrzebuje takiego miejsca jak OT. Nie wiem czemu, ale jego styl gry pasuje mi do Anglii.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 27 kwie 2011, 15:01

Jak już nawiązała się dyskusja o Hernandezie to może ktoś mi powie co właściwie oznacza ksywa "Chicharito"?

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 27 kwie 2011, 15:03

also known simply as Chicharito (Spanish: little pea) :!:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 kwie 2011, 15:04

Bo jest dobry na przedpolu i cholernie silnym fizycznie bramkarzem,idealny wręcz na wyspy.Nie wiem jak przy nim wygląda De Gea bo jego widzialem pare razy doslownie.
Morrow- statystyki Groszka i berby są troszke podrasowane brakiem Roo z 1 częsci sezonu :wink:

Emdzej-Chicharito to ,,maly groszek,, zwiazane z jego oczami,tak tylko czytalem ile w tym prawdy to nie wiem

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 15:04

co właściwie oznacza ksywa "Chicharito"?
Groszek, od zielonych oczu ale kiedyś spotkałem się z tym, że w Meksyku znaczyło to Kotek :D Dostał pseudonim po swoim ojcu, który miał taki sam. Javier zresztą często podkreśla emocjonalny związek ze swoim ojcem :)
bartbuks pisze:Bayern? No to ja już wolałbym zostać w Gelsenkirchen. Dla mnie tej facet potrzebuje takiego miejsca jak OT. Nie wiem czemu, ale jego styl gry pasuje mi do Anglii.
Też wydaje mi się, że Neuer odnalazłby się w United i mielibyśmy bramkarza na lata ale Niemcy, podobnie jak Anglicy niechetnie ruszają się ze swojej ligi. Neuer powiedział wczoraj, że temat przenosin do Utd nigdy nie istniał. Z Bayernem jest już ponoć dogadany, jedyna kwestia to zgoda Schalke. Trochę śmieszny transfer bo kibice Bayernu na trybunach intensywnie protestowali przeciwko transferowi Manuela. Podejrzewam, że Bayern będzie miał bramkarza na długie lata bo talent chłopak ma nieprzecietny.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2011, 15:07 przez Morrow, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 15:06

MGiggs pisze:Nie wiem jak przy nim wygląda De Gea bo jego widzialem pare razy doslownie.
Wszyscy zachwycają się De Geą, a mi tam koleś jakoś mocno nie imponuje. Fakt, jak na swój wiek, posiada duże umiejętności, lecz poprzedni sezon miał o wiele lepszy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”