Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 gru 2016, 8:21
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 07 gru 2016, 8:28
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 07 gru 2016, 8:28
j1mmy
j1mmy
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 07 gru 2016, 9:17
Rojiblanco
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 07 gru 2016, 9:21
sickstick
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 07 gru 2016, 10:28
BiedakuKeres pisze:Chociaż jeden zadowolony, oprócz mnie oczywiście, bo ja też rzadko narzekam na życie.
W ogóle, to naczytałem się forum i mi się futbolowa śniła, serio.
U mnie zawsze mikołajki były symboliczne - jakaś czekolada czy inny drobiazg. Duże prezenty dostawało się na Gwiazdkę.cloner pisze:A prezenty prezenty, dajecie osobno mikołaj i po choinkę? czy tylko pod choinkę?
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 07 gru 2016, 10:29
Rojiblanco
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 07 gru 2016, 10:39
Hehe nie, Zosia też w nim była. Pamietam tylko jedną akcję, że spała u mnie w kotłowni na drewnie, i Ty ją w kołdrze tak niefortunnie wzięłaś, że Ci się wyślizgnęła, ale ja rzuciłem się i w ostatniej chwili złapalem tuż przed spotkaniem z podłogą. Nie dziękuj.futbolowa pisze:BiedakuKeres pisze:Chociaż jeden zadowolony, oprócz mnie oczywiście, bo ja też rzadko narzekam na życie.
W ogóle, to naczytałem się forum i mi się futbolowa śniła, serio.Bardzo zły sen?
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 07 gru 2016, 10:40
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 07 gru 2016, 11:12
No proszę, jak miło, SuperHeroKeres pisze:Hehe nie, Zosia też w nim była. Pamietam tylko jedną akcję, że spała u mnie w kotłowni na drewnie, i Ty ją w kołdrze tak niefortunnie wzięłaś, że Ci się wyślizgnęła, ale ja rzuciłem się i w ostatniej chwili złapalem tuż przed spotkaniem z podłogą. Nie dziękuj.futbolowa pisze:BiedakuKeres pisze:Chociaż jeden zadowolony, oprócz mnie oczywiście, bo ja też rzadko narzekam na życie.
W ogóle, to naczytałem się forum i mi się futbolowa śniła, serio.Bardzo zły sen?
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio