Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 569

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 31 mar 2010, 18:57

coco pisze:gdyby ktos znalazł kanal na Sopcasta z Nki do dzisiejszego meczu , to bylbym bardzo wdzieczny za podanie go , bo szukam ale nic nie ma . Linki do streama po PL tez mogą byc:
Na onecie za 5 ziko można obejrzeć dowolne spotkanie CL. Wczoraj oglądałem Bayern - ManU i muszę powiedzieć, że jakość była bardzo dobra. Transmisja z Nki.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 31 mar 2010, 19:46

Teraz sa dobre sklady :P

INTERNAZIONALE F.C. (4-2-1-3): Julio Cesar; Maicon, Samuel, Materazzi, Zanetti; Stankovic, Cambiasso; Sneijder; Pandev, Milito, Eto'o. Allenatore: Mourinho.

CSKA MOSCA (4-2-3-1): Akinfeev; A. Berezutski, V. Berezutski, Ignashevich, Schennikov; Semberas, Aldonin; Krasic, Honda, Gonzalez; Necid. Allenatore: Slutsky.

Tak wiec dwie niespodzianki - brak Chivu i obecnosc Matrixa :shock:

Awatar użytkownika
and1
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: and1 » 31 mar 2010, 20:20

Materazzi to jak Muntari tykająca bomba...

Będzie wstyd jak nie wygramy różnicą 2 bramek...

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 31 mar 2010, 21:40

No bez jaj. CSKA gra prawie nic, a nasze leniwce nie kwapią się aby to wykorzystać! Jakaś taka bezpłciowa ta nasza gra, jak dla mnie te 47 minut to jedno wielkie marnotrawstwo czasu - czasu kiedy mogliśmy spookojnie pyknąć ze dwie bramki i sobie powoli dwumecz ustawiać. Wydaje mi się, że obrońcy z Moskwy bardziej gubią się gdy nasi próbują klepki, rajdów niż kiedy próbujemy wrzucić piłkę w pole. Według mnie musi wejść boski Rysiek, ja tam w niego wierzę :)
Nie możemy tego nie wygrać, no poprostu nie :? :!:

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 31 mar 2010, 21:46

Pierwsze 15 minut tragiczne, dalej nieco lepiej, ale to wciaz zdecydowanie za malo.
Jedyny pozytyw pierwszej polowy to to, ze gracze CSKA eliminuja sie z gry w rewanzu, w tym Krasic. Poza tym mam dokladnie takie samo odczucie jak MaUser, ze ta pierwsza polowa calkowicie zmarnowa w wykonaniu pilkarzy Interu.

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 31 mar 2010, 22:04

Stanko :shock:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 31 mar 2010, 22:44

[k****]!

Niby wynik nie jest zly, ale patrzac przez pryzmat naszej gry i sytuacji zmarnowanych w drugiej połowie to jest zal. Pierwsza polowa to plaza i lezakowanie w stylu Serie A. Nie rozumiem tych ludzi. Mecz w Moskwie bedzie dwa razy trudniejszy i trzeba sie nastawiac na poziom z meczu ze SB. Do tego te zmarnowane sytuacje Pandeva, Stankovica czy Sneijdera. Jestem zdegustowany pierwsza połowa i wynikiem w kontekscie sytuacji jakie mielismy i jak dominowalismy w drugiej polowie. [k****].

Eto'o nie jest skrzydlowym, nie wiem czemu na tak slabo dysponowanego przeciwnika po stronie Eto'o Mourinho nie wpuscił Quaresmy, a Samuela nie dał na srodek ataku. Jeszcze ta zmiana Marigi, aby przypadkiem nie strzelic drugiej bramki w doliczonym czasie gry. Jesli nie awansujemy do polfinalu bedziemy sami sobie winni.

ps. Ogladalem dwa mecze w jednym czasie, wiec moglem cos ominac. W Londynie bylo bardziej pasjonujaco.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 31 mar 2010, 22:52

Druga polowa znosna, biorac pod uwage forme itd to mozna nawet delikatnie pochwalic Inter za ten fragment spotkania. Do tego dawno nie bylismy tak blisko 1/2 wiec za ta pierwsza polowe nie bede sie znecal. Te 1-0 powinno starczyc, tak na chlopski rozum. Dzisiejsza gra CSKA to jeden wielki zart, a u nas na rewanz wraca Lucio i Motta, ktory do pomocy ostatnio wnosi zdecydowanie wiecej niz Deki. Oczywiscie zal zamarnowanych sytuacji, ale widac tez, ze brakuje nam nieco opcji ofensywnych bo z lawki nie mamy czym straszyc. Decydujacy Milito, jakby ten sezon dla nas sie nieskonczyl on zasluguje na wielkie uznanie za to co robi.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1496
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 31 mar 2010, 22:55

dawno tak wkurwiony nie bylem , nawet po porazkach z Catania i Roma . To co dzis nasi kopacze odwalili to tragikomedia , ja nie wiem jak mozna tak grac . Ewidentnie widac ze jak graja z druzynami typu Catania , Chievo , Livorno itd. itp. czy CSK to mysla ze mecz sam sie wygral skoro wyszli na boisko . CSK dzisiaj nic nie pokazalo , tak jak wielkie nic pokazal Inter , w moim odczuciu to był najgorszy mecz Interu w tym sezonie , zero emocji , zero ambicji , zero jakiejkolwiek chęci do gry . Udalo sie Mou trafic z Pandevem bo on dzisiaj miał dzien ze sporo widzial i udawalo mu sie kiwac .

2 sprawa , tak wkurwiony na E2 to jeszcze nie bylem w tym sezonie , przeciez to tragizm co on gral , gdyby nie te podania po ktorych mogli strzelic to uzylbym w jego kierunku znacznie gorszych slow . Zwyciestwo najmniejszym nakladem sił , ale tak nie mozna grac , to co dzisiaj zagrali to zabójstwo futbolu bylo , w piłce nie mozna grac bez ambicji i na stojaco , a oni ewidentnie chca złamac tą regułę i pokazac ze mozna na stojaco ...

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 31 mar 2010, 23:24

Swoja droga to po losowaniu pisalem, ze nasi gwiazdorzy jeszcze zlekcewaza CSKA...
Mysle, ze w rewazu mozna dac odpoczac Samuelowi, on jest jednak najbardziej narazony na kartki, a Matrix dzisiaj dal rade.
No i niezapominajmy, ze Rosjanie musza gonic, a zagraja bez jednego z wazniejszych ofensywnych ogniw, chociaz dzisiaj Serb nic nie pokazal.
Brak awansu to bedzie szczyt frajerstwa porownywalny tylko z Helsingborgiem.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 31 mar 2010, 23:41

Najbardziej to mi zal tej sytuacji Sneijdera. Po co on bil po krótkim? Podejrzewam, ze kazdy celny strzał po długim rogu znalazłby droge do siatki. Pandev w zasadzie zrobil wszystko jak nalezy i tu brawa dla obroncy. Oczywiscie mogl bic pod poprzeczke, ale jakby trafił w poprzeczke wszyscy by mieli pretensje ze mierzył za wysoko. Jeden gol, który powinien paść i te 2-0 pozawaloby na wiekszy spokoj.

W Moskwie na pewno nie bedzie tak łatwo i nie sadze aby liczenie, ze CSKA ponownie da pupy bylo najtrafniejsza taktyka z naszej strony. Musimy tam tez konsekwentnie zagrac na zero z tylu, a z przodu ukasic. Ale potrzeba do tego koncentracji i checi od pierwszej minuty. Trzeba sobie ten polfinal samemu wypracowac. NIestety, chociaz jesli istnieje jakis pilkarski bog i jest on sprawiedliwy to CSKA w rewanzu powinno sobie samo wbic gola w trzeciej minucie. Istnieje jednak obawa, ze tenze bog wybierze Camp Nou i bedziemy zdani wylacznie na siebie :P

A Diego to klasa sama w sobie. Wiadomo. Najlepszy i najrówniejszy pilkarz Interu. Czasem przydaloby mu sie dac odetchnac, ale nie wyobrazam sobie Interu bez niego. Mourinho chyba tez nie. Pierdolenia, ze to pilkarz porównywalny do Borriello zostawmy zwolennikom Borriello czy innego Huntelaara.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 31 mar 2010, 23:49

Pierdolenia, ze to pilkarz porównywalny do Borriello zostawmy zwolennikom Borriello czy innego Huntelaara
Pozdro Wilmore :lol:

Ja chcialem jeszcze tylko jedno napisac : Akinfiejew !!

dziekuje , dobranoc .

WójtinhoFCJ
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WójtinhoFCJ » 01 kwie 2010, 0:22

Jak grał Honda?

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 01 kwie 2010, 10:44

Jak grał Honda?
kto ? sory ze pytam ale zauwazylem go tylko jak zchodzil w 2 polowie bo nie istnial , ot zwykly przecietniak dobry na ruską lige

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 01 kwie 2010, 19:07

coco pisze:
Jak grał Honda?
kto ? sory ze pytam ale zauwazylem go tylko jak zchodzil w 2 polowie bo nie istnial , ot zwykly przecietniak dobry na ruską lige
Ogólnie to tak ale miał jedno fajne podanie na prawe skrzydło do Krasicia... poza tym nic...

Szkoda wczorajszego wyniku bo myślę, że gdyby chociaż połowę ambicji z drugiej połowy, a raczej z jej ostatnich 30 minut, rozłożyli na resztę spotkania to Rosjanie daliby sobie wbić więcej niż jedną bramkę. Co do wyniku i naszych szans w dwumeczu to myślę, że nawet z taką grą powinniśmy dać radę w Moskwie, a mam nadzieję, że gorzej już nie zagramy.

BTW Balotelli przeprasza :lol: Wątpię aby Mario nagle się zmienił, ale myślę, że do końca sezonu będzie w miarę spokojnie i Mou będzie mógł z niego skorzystać

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”