Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 16 mar 2008, 21:49
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 mar 2008, 21:54
LM to trochę inna bajka bo w pucharach gra się nieco inaczej. Nie mniej jednak nasze szanse są oczywiście małe.Bienias pisze:Czyli mozna powiedziec ze wielkim zaskoczeniem bedzie jezeli wygryamy Lm albo lige.
Bardzo możliwe. Ameryki nie odkryłeśBienias pisze:A dla dobrze zorientowanego kibica mozna juz powiedziec ze za Ryjka juz nic nie osiagniemy
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 mar 2008, 22:11
4 zwyciestwa, 5 remisow, 2 porazki.vakabayashi pisze:no i mam wrażenie ze jak tylko Thuram jest w pierwszym skladzie to Barcelona nie wygrywa. ktoś ma takie zestawienie
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 16 mar 2008, 22:30
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 mar 2008, 23:13
Nie wyobrazam sobie innej mozliwosci niz ta iz Barce bedzie prowadzic nowy trener.Mentor pisze:
Dodam tylko, że określenie 'za Ryjka' rozumiem w ten sposób, że Mister leci po sezonie.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 16 mar 2008, 23:17
Jak wygrają LM to zostanie RyjekBienias pisze:Nie wyobrazam sobie innej mozliwosci niz ta iz Barce bedzie prowadzic nowy trener.
Chyba LaudrupaBienias pisze:tak aby Laporta mogl juz zaczac kontraktowac Mou
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 mar 2008, 23:19
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 mar 2008, 23:24
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 16 mar 2008, 23:25
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 mar 2008, 23:34
Przyjdzie Mou i zdobędziemy majstra pińcet razy z rzędu bo Jose to synonim sukcesu. Ufff już mi lepiejBienias pisze:Zostanie i kolejne sezony z dupy:(
No to będzie ten Laudrup czy nie?Bask pisze:Mundo to poważniejsza gazeta, mam nadzieje
Yhy. Tylko ja taki nienormalny jestem, że nie chciałbym Smudy ani Laudrupa. Baska bym chciał, ale on jest chyba nie do wyrwania z sideł ironiiBask pisze:Ryjek "daje tak ciała" ,że pewnie większość to by i Laudrupa chciała na nowego trenera Barcelony, a może nawet i Smude
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 16 mar 2008, 23:37
Emery będzie wolny po sezonieMentor pisze:Baska bym chciał
Ty to nawet wielkiego Mou byś nie chciałMentor pisze:Tylko ja taki nienormalny jestem, że nie chciałbym Smudy ani Laudrupa
Ryjek będzieNo to będzie ten Laudrup czy nie?
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 mar 2008, 23:44
To nie do końca prawda, ale przyzwyczajony już jestem do tego, że lubisz wkładać ludziom różne rzeczy w usta.Bask pisze:Ty to nawet wielkiego Mou byś nie chciał
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 mar 2008, 23:48
Ej, stary, dwa razy spalismy w jednym pokoju. Nastepnym razem sie chyba bede balMentor pisze:ale przyzwyczajony już jestem do tego, że lubisz wkładać ludziom różne rzeczy w usta
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 mar 2008, 23:51
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio