Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 570

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 27 sie 2010, 19:55

fieldy pisze:Najdroższy chyba był Weah - najdroższy w całej grze, 15 mln
Weah i Ronaldo kosztowali po 15mln. W Sensible grałem Milanem lub Bayernem. Monachijczykami to pamiętam jak doszedłem do perfekcji wygrywając 50 meczów w sezonie na 50. Klinsmann wtedy strzelił 115 goli :lol:
I pamiętam to rozczarowanie, kiedy po 20 sezonach w opcji menedżerskiej trzeba było odejść na emeryturę.

PS. Na kompie mam "Super Froga", "Soccer Kida" i "Cannon Fodder" zrobione na PC. Bez żadnych emulatorów.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 sie 2010, 20:13

http://www.sport.pl/pilka/1,64946,83052 ... galii.html

W tym newsie chyba tylko imię i nazwisko się zgadzają. Info ciekawe skąd biorą.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8416

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 27 sie 2010, 20:34

Na stronie Eurosportu też napisali o Simao i liczby są takie same, z tym, że tam podano, że to dorobek piłkarza z gry we wszystkich reprezentacjach, więc autor powyższego materiału wykonał baaaardzo duży skrót myślowy.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 27 sie 2010, 22:29

lisek_chz pisze:kaczy zdałeś? bo nie wiem czy już mogę puścić te kciuki.
Póki co jestem ok 39h bez snu i mogę powiedzieć że misja została wykonana i za rok matura :) Dzięki

Kolejny egzamin przede mną 17 Września narzucony przez II wydział karny sądu rejonowego w Kołobrzegu o 8:30 w sali nr.2

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 sie 2010, 22:34

kaczy pisze:Kolejny egzamin przede mną 17 Września narzucony przez II wydział karny sądu rejonowego w Kołobrzegu o 8:30 w sali nr.2
Że co? Komu nastukałeś?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 27 sie 2010, 22:36

bartbuks pisze:
kaczy pisze:Kolejny egzamin przede mną 17 Września narzucony przez II wydział karny sądu rejonowego w Kołobrzegu o 8:30 w sali nr.2
Że co? Komu nastukałeś?
Jemu :arrow:

Obrazek

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 sie 2010, 22:40

kaczy pisze:
bartbuks pisze:
Że co? Komu nastukałeś?
Jemu :arrow:

Obrazek
Rozumiem, domniemam, że prowadziłeś... Choć mogę się mylić.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 sie 2010, 22:46

prowadził rower, albo rower prowadził jego :P

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 sie 2010, 23:18

fieldy pisze:prowadził rower, albo rower prowadził jego :P
No to lipa. Nie muszę wspominać, że polskie prawo jest durne...

Awatar użytkownika
piotrcies
Reputacja: 8416

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 sie 2010, 0:08

Powiedzcie mi jedno. Czy to ja mam jakieś braki w wiedzy, czy w tym sezonie coś się zmienia i to nie zwycięzca Ligi Mistrzów a Superpucharu Europy gra w Klubowych Mistrzostwach Świata? Wydaje mi się, a w zasadzie jestem niemal pewien, że to Inter zagra w tych rozgrywkach, ale pan Pol zasiał we mnie ziarno niepewności. Choć bardziej prawdopodobne, że to jego kwiatki, bo oprócz tego, że dziś stwierdził, że Atletico będzie grać w KMŚ, to jeszcze powiedział, że nie zagrają oni w Lidze Europejskiej, więc mogę zrobić coś takiego: :roll:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2335
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 sie 2010, 2:56

Szef zespołu parlamentarnego ds. katastrofy smoleńskiej Antoni Macierewicz wezwał Polaków mieszkających w USA do głosowania w nadchodzących wyborach na polityków, którzy poprą w Kongresie wniosek o międzynarodowe śledztwo w sprawie katastrofy smoleńskiej.
Rezolucję w tej sprawie złożył 30 czerwca br. w Komisji Spraw Zagranicznych Izby Reprezentantów Kongresu USA republikański kongresman z Nowego Jorku Peter King.

Antoni Macierewicz do Stanów Zjednoczonych przybył z Kanady. Po Chicago, gdzie przebywał od początku tygodnia, udał się na zachodnie wybrzeże USA. "Jest to robocza wizyta. Zostałem zaproszony przez Radio Maryja i Solidarność z Los Angeles i San Francisco" - powiedział w rozmowie PAP.

Poseł PiS tłumaczył, że chodzi mu o przekazanie Polonii informacji na temat prac zespołu parlamentarnego ds. katastrofy smoleńskiej. "Polonia, z którą się spotykam, nie jest w stanie zrozumieć, dlaczego rzecznik prasowy rządu Paweł Graś powiedział, że premier i rząd nie będą współpracować z zespołem, który reprezentuje jedną czwartą polskiego parlamentu" - powiedział Macierewicz.

Podczas pobytu w Chicago poseł PiS spotkał się z prezesem Kongresu Polonii Amerykańskiej (KPA) Frankiem Spulą. "Było to oficjalne spotkanie i uzyskałem obietnice, że Kongres poprze to stanowisko związane z koniecznością powołania międzynarodowej komisji" - powiedział.

O wsparciu rezolucji w tej sprawie szef zespołu parlamentarnego ds. katastrofy smoleńskiej rozmawiał także w Chicago z demokratycznym kongresmanem z Illinois Mike'iem Quigleyem. "Kongresman powiedział, że się z nią zapozna i że jest nadzieja, że ją poprze" - wskazał Macierewicz. Dodał, że podobne rozmowy prowadził z politykami w Kanadzie.

"Macierewicz, który bywał już kilkakrotnie w Stanach Zjednoczonych, nie zna Polonii i bardzo przecenia możliwości jej oddziaływania na amerykańskie centra polityczne" - powiedział PAP Piotr Domaradzki, redaktor naczelny wydawanego w Chicago "Dziennika Związkowego".

Poseł PiS z Chicago udał się na zachodnie wybrzeże USA, gdzie odwiedzi Polonię w San Francisco i Los Angeles. Wizytę w Stanach Zjednoczonych zakończy w Waszyngtonie.
Ta, polski polityk jedzie do USA zeby agitowac za jakimiś politykami.Pogratulować. :beer:

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 28 sie 2010, 9:32

Magnum pisze:Ta, polski polityk jedzie do USA zeby agitowac za jakimiś politykami.Pogratulować.
Co w tym dziwnego, wytłumaczysz mi?

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sie 2010, 12:49

piotrcies pisze:Powiedzcie mi jedno. Czy to ja mam jakieś braki w wiedzy, czy w tym sezonie coś się zmienia i to nie zwycięzca Ligi Mistrzów a Superpucharu Europy gra w Klubowych Mistrzostwach Świata? Wydaje mi się, a w zasadzie jestem niemal pewien, że to Inter zagra w tych rozgrywkach, ale pan Pol zasiał we mnie ziarno niepewności. Choć bardziej prawdopodobne, że to jego kwiatki, bo oprócz tego, że dziś stwierdził, że Atletico będzie grać w KMŚ, to jeszcze powiedział, że nie zagrają oni w Lidze Europejskiej, więc mogę zrobić coś takiego:
Gdzie to słyszałeś? Tak mnie zainteresowałeś, że nagrałem temat Romanowi Hurkowskiemu :afro:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2335
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 sie 2010, 13:07

bellus pisze:
Magnum pisze:Ta, polski polityk jedzie do USA zeby agitowac za jakimiś politykami.Pogratulować.
Co w tym dziwnego, wytłumaczysz mi?
Jak myslisz, jakby jakiś amerykański senator albo kongresmen przyjechali do Polski i agitowal za jakimiś politykami to nikt by sie nie czepial i wszystko byłoby git majonez? :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 sie 2010, 13:59

asysta :shock:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”