Liverpool (zbiorczy) - Strona 570

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 23 maja 2013, 20:33

Newcastle nie zgodził się na zapłacenie 15 milionów za Carrolla na które podobno przystał West Ham. Allardyce to dziwny człowiek.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 23 maja 2013, 20:39

Tym bardziej, ze Andy wypadl na 4 miesiace, jest bardzo kontuzjogenny. I nie jest wart 15 mln Ł. Ja bym sie nie obrazil na jego przyjscie, ale kontuzjogennosc powoduje ze to za wiele za Andyego.

zakrzev
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zakrzev » 23 maja 2013, 22:32

Gall pisze:Tym bardziej, ze Andy wypadl na 4 miesiace, jest bardzo kontuzjogenny. I nie jest wart 15 mln Ł. Ja bym sie nie obrazil na jego przyjscie, ale kontuzjogennosc powoduje ze to za wiele za Andyego.
Trzy zdania i dwa takie same błędy. Zawodnik kontuzjogenny to taki, który powoduje dużą ilość kontuzji, więc można powiedzieć, że sport jest kontuzjogenny. Carroll to jest co najwyżej podatny na kontuzje. Poza tym nie bądź taki pewny tych 4 miesięcy, bo bardziej wiarygodne źródła podają, iż będzie pauzował przez około 6 tygodni.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 28 maja 2013, 18:31

Kolo Toure blisko Liverpoolu. Ma podpisać 2-letnią umowę. O zarobkach póki co cisza.

Oczywiście nie jest to ostatni środkowy obrońca, jakiego Liverpool zakontraktuje w tym okienku.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 maja 2013, 18:36

Better dead than red. :lol:

Szczerze to szkoda mi go, nawet chciałbym go z powrotem w Arsenalu, mam duży sentyment do niego. Byłby dobrym zmiennikiem, a kto wie, czy znowu nie błyszczałby jak wcześniej pod okiem Wengera i nie byłby podstawowym zawodnikiem. Trudno, powodzenia Kolo! :wink:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 28 maja 2013, 19:03

Oficjalnie mamy Toure.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 29 maja 2013, 10:53

Nie wiem za bardzo po co Brendan wziął tego chłopaka. Teoretycznie doświadczony obrońca się przyda ale raczej myslałem o kimś kto będzie wiedział jak kierowac defensywą, kogoś kto z racji doświadczenia stanie się jej naturalnym liderem, kogoś takiego jak Carvalho na przykład. Toure zawsze musiał mieć koło siebie lidera aby grać naprawdę dobrze.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6267
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 29 maja 2013, 11:33

masacra pisze:Toure zawsze musiał mieć koło siebie lidera aby grać naprawdę dobrze.
:roftl3: Mówisz o Sendarosie czy Djourou? Gdyby ktoś poprosił mnie o wskazanie obrońcy-lidera, to w pierwszej chwili pomyślałbym o Kolo.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 maja 2013, 11:58

Widziałem wczoraj na twitterze mase komentarzy kibiców Liverpoolu, którzy szydzili z Kolo, śmichy chichy, że słaby, coś o tym, że kolejny piłkarz z Arsenalu z "mentalnościa zwycięzcy", ale na przypomnienie, że z Arsenalem zdobył 5 trofeów i później kilka z City (w tym tytuły mistrzowskie) to była cisza... bo w Liverpoolu tytułu nie było jednak troche dłużej niż w Arsenalu...
Carragher wielką legendą (slusznie) i wychwalany pod niebiosa, a Kolo wyśmiewany, podczas gdy przeglądając wczoraj suche statystyki, wypadali podobnie, w niekorych elementach lepszy Kolo, w niektórych Jamie. Kolo jest bardzo doświadczony, dobrze radzi sobie z piłką przy nodze, nie wiem z czego się tu śmiać.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 29 maja 2013, 15:18

Szkoda tylko, że ostatni dobry mecz rozegrał tysiąc lat temu :roll:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 maja 2013, 19:35

Iago Aspas ponoć blisko Liverpoolu. Miałby kosztować 9 mln euro.

Dobry on?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 maja 2013, 19:41

Swietna lewa noga, dobry strzelec, zdecydowanie najlepszy zawodnik Celty. Szkoda, ze najprawdopodobniej opusci PD...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 maja 2013, 21:38

czyżby szykowała się ładna saga z Suarezem tego lata? Ponoć Real go chce i co ważne, ponoć sam Urugwajczyk jest chętny, nawet coś o klauzuli wyczytałem, więc Liverpool niekoniecznie musi mieć cokolwiek do powiedzenia.

Awatar użytkownika
SzpaQQQ
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SzpaQQQ » 29 maja 2013, 21:45

Suarez to świetny zawodnik i ma za sobą kapitalny sezon, ale według mnie o wiele lepiej powalczyć o Cavaniego niż kupować Suareza, któremu w każdym momencie może coś odwalić, dostanie jakieś zawieszenie na 2-3 mecze i zostajemy prawdopodobnie tylko z Bemnzemą. Jestem zdecydowanie na nie.

Wiloch
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wiloch » 29 maja 2013, 21:48

Cavani też miał odpały gdzie rozpychał się łokciami po twarzach przeciwników i gdyby sędziowie to bliżej widzieli to także by dostał zawieszenie, aczkolwiek zgadzam się z tym że Suarez rzeczywiście jest strasznie nie przewidywalny, ale podoba mi się jego styl i to go chciałbym najbardziej u nas zobaczyć.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”