Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 25 mar 2014, 1:12
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 mar 2014, 6:31
ddemon
ddemon
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 mar 2014, 11:36
Do PZPN nigdy pisma nie wysłałbym, żeby niszczyć swój ukochany klub. Mógłbym ewentualnie za pośrednictwem prawnika wysłać pismo do klubu z ostrzeżeniem.Sammyy pisze:Bardzo miły z Ciebie człowiek, cloner. Ale Górnik przytulił za niego całkiem przyzwoite pieniądze. Oddaliby zaległą kasę od razu - z tej sumy - i nie byłoby żadnego problemu.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 mar 2014, 14:29
Skorupski: Nie działam na szkodę Górnika!
Łukasz Skorupski w specjalnym oświadczeniu dementuje, jakoby złożył do PZPN wniosek o pozbawienie Górnika Zabrze licencji na grę w ekstraklasie.
Oświadczenie Łukasza Skorupskiego (pisownia oryginalna):
"Drodzy Kibice,
Wczorajszy artykuł autorstwa Pana Marcina Ziach zamieszczony na stronie http://www.sportowefakty.pl pod adresem "http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... paign=rss/" okazał się szokiem nie tylko dla Was ale i dla mnie.
Zapewniam, że jako wierny kibic Górnika Zabrze nigdy nie składałem ani nie planuje składać żadnych wniosków o pozbawienie Klubu licencji na grę w Ekstraklasie. Stwierdzenie jakobym w ten sposób chciał działać na szkodę Górnika jest po prostu absurdalne. Niebawem złożę w tej sprawie wniosek o sprostowanie artykułu prasowego.
Żeby jednak wszyscy mieli pełny obraz sytuacji muszę przyznać, że od wielu miesięcy (w tym roku miną 2 lata) oczekuje na zapłatę zaległego wynagrodzenia. Głęboko wierzyłem w możliwość załatwienia tej sprawy na drodze polubownej. Niestety, na pisemne wezwanie do uregulowania zobowiązań Zarząd Klubu nawet nie odpowiedział, o zapłacie już nie wspominając. By uniknąć zatem przedawnienia moich roszczeń oraz celem ostatecznego ustalenia ich wysokości sprawę musiał rozpatrzeć Piłkarski Sąd Polubowny. Górnik wstępnie zadeklarował wprawdzie wolę polubownego zakończenia sporu, by następnie nawet nie stawić się na rozprawie.
Wierzę, że zrozumiecie, że nie mogę ponosić odpowiedzialności za sposób zarządzania Klubem i działania, których intencją jest jedynie przedłużenie czasu, a nie poważne załatwienie problemu".
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-no ... 1,716.html
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 05 kwie 2014, 1:24
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 05 kwie 2014, 10:31
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 06 kwie 2014, 15:15
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 06 kwie 2014, 15:21
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 06 kwie 2014, 15:27
Rezerwy też dostali w dupę z rezerwami Podbeskidzia - ostatnio wszystko dostajemy w dupę,perspektyw żadnych nie widać,ale Miasto nie widzi problemów "Idziemy na mistrza"BadBoy pisze:A ja dzisiaj byłem popatrzeć na mecz młodzików rocznik 98/99. Nasz UMKS gral z Górnikiem i dostaliście 3-1
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 30 kwie 2014, 16:34
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 04 maja 2014, 20:12
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 21 maja 2014, 16:19
RADOSŁAW SOBOLEWSKI ZOSTAJE W GÓRNIKU JESZCZE 2 LATA!
Radosław Sobolewski zdecydował się pozostać w Górniku Zabrze jeszcze 2 lata. Jego umowa z klubem 14-krotnego mistrza Polski obowiązywać będzie do 30 czerwca 2016 roku.
- Radek jest podstawowym zawodnikiem i bardzo ważnym ogniwem naszej drużyny – zaznacza Zbigniew Waśkiewicz, prezes zabrzańskiego klubu, który jest bardzo zadowolony z faktu, że popularny „Sobol” nadal będzie grał w Górniku.
- W nowym sezonie w drużynie będzie więcej młodych zawodników i właśnie Radek będzie dla nich nauczycielem i autorytetem piłkarskim. Bardzo się cieszymy, że przyjął naszą ofertę po tak dobrym sezonie w Górniku – nie kryje satysfakcji prezes Waśkiewicz.
Radosław Sobolewski występuje w Górniku od początku sezonu 2013/14. W tym czasie rozegrał 30 spotkań ligowych i strzelił 8 bramek.
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 02 cze 2014, 11:59
Kontrakty kończą się również - MAGIERA MARIUSZ, GANCARCZYK SEWERYN,AUGUSTYN BŁAŻEJ,NOWAK GABRIEL,WODECKI MARCINPodziękowania dla @prejuce, P.Olkowskiego, N.Witkowskiego, A.Łukasiewicza i T.Wełnickiego. Wszyscy kończą swoją przygodę z Górnikiem.
ddemon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio