Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 26 mar 2007, 19:28
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 mar 2007, 20:13
A kto powiedział, że go nie potrzebujemy ?Einar pisze:No właśnie, niepokoją mnie te plotki odośnie Pizarro, który jest swego rodzaju asem w rękawie Interu. Wy go nie potrzebujecie, my owszem i to bardzo.
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 26 mar 2007, 20:25
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 mar 2007, 20:33
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 26 mar 2007, 21:51
No Ja bym Grosso zdecydowanie nie oddawal - na lewej obronie nie mamy za bardzo ciekawej sytuacji - juz predzej pozbyl bym sie Maxwella - w koncu Grosso to Wloch a wiadomo ze przepisy ida w kierunku aby obgraniczyc liczbe obcokrajowcow w kadrze druzyn Serie A - no i mamy na sporo meczy LM zawieszonych 3 obronow - Burdisso, Cordoba i Maicon - wiec pozstaje nam tylko Matrix, Samuel, Zanetti i Maxwell - czyli z ledwoscią zestawiona 4 obronna - wiec ja niech Fabio zostanie - a co do Pizarro to niech albo wraca do nas albo doplacamy wam i Mancini do nas - bez sensu dawac za Manciniego polowe karty Pizarro ktora jest warta kilka milionow i dorzucac jeszcze niewaiadomo ilu graczyEinar pisze:No, obrońcy raczej wam potrzebni nie są, ale inne kluby są na nich chętne... Na szczescie mamy jeszcze Mateo Ferrariego. Co do Grosso, to jak juz wspomnialem u nas na lewej wymiata Max, Fabio ewentualnie jako zmiennik. Bo nie widze mozliwosci zeby Tonetto z taka forma lawe grzal. David w Rzymie czuje sie dobrze, wiec sie nie martwcie
. Do was Mancini? Pod warunkiem, ze zalatwicie nam Blaszczykowskiego na zastepstwo
.
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 07 cze 2007, 12:22
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 cze 2007, 18:12
Diamen23 pisze:Najbliżej naszego teamu jest Christian Chivu z Romy , który nie przedłużył kontraktu z klubem ze stolicy.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 07 cze 2007, 18:31
A tam , myślę , że skończy się na 5-7 mln euro plus David. Jeśli Roma się nie zgodzi skończy się pewnie tak jak ze Stankovicem i Chivu odejdzie za bezcen.Po ofercie 20 mln euro + karta Pizarro
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 07 cze 2007, 18:34
Nie zapominajcie ze Chivu interesuje sie nie tylko Inter wiec nie jest pewne czy wogule do was trafiA tam , myślę , że skończy się na 5-7 mln euro plus David. Jeśli Roma się nie zgodzi skończy się pewnie tak jak ze Stankovicem i Chivu odejdzie za bezcen.
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 14 lip 2007, 12:12
ale pamietaj ze Chivu powiedzial ze chce odejsc tylko do Interu a jak nie to zostanie w Romie ale w tej chwili nikt go tam nie chce(nawet nie wiem dlaczego)myhalek_acm pisze:Nie zapominajcie ze Chivu interesuje sie nie tylko Inter wiec nie jest pewne czy wogule do was trafi
Chuchu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 26 lip 2007, 12:58
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 lip 2007, 12:59
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 lip 2007, 13:03
Bez przesady. Nie takie sumy płacono za obrońcówTS borys IFC pisze:14.5mln za obronce to duzo a my jeszcze mamy dawac za niego zawodnikow
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 lip 2007, 13:06
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 26 lip 2007, 13:08
RealFan pisze:Bez przesady. Nie takie sumy płacono za obrońców Razz Jeśli w wymianę miałby wejść Cruz to i kwota napewno byłaby niższa, niż w przypadku połowy karty Andreolliego.TS borys IFC pisze: 14.5mln za obronce to duzo a my jeszcze mamy dawac za niego zawodnikow
TS borys IFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio