Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 58

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 07 lut 2006, 15:37

Ej ej..napinka i rozdrabnianie beze mnie..nie nie..jeszcze kolega M.P zmieni o mnie zdanie i dopiero będzie ;)
yazid^ pisze:Na stronie internetowej dziennika "AS" ukazał się dość ciekaw artykuł.
Żeby była lepsza zabawa to akurat to mogłeś napisać małym druczkiem na końcu posta, białą czcionką...bo teraz to wiadomo, że z informacji, które wyczytałeś jedynie jakieś 34,67 % ma jakiś tam związek z rzeczywistością...
Z takich 'ciekawszych' artykułów ja wyczytałem, że Thierry'emu zaoferowano na Highbury kontrakt w wysokości 130 tys. funtów brytyjskich na tydzień!..ile w tym prawdy, to tylko Partia wie...podobno dodatkowymi argumentami za pozostaniem Henry'ego ma być ..uwaga! najlepsze...możliwość wygrania LM..dobra już nie bede reszty pisał, bo nie przechodzi mi to przez klawiature...bunt maszyn :lol:
Why not?
because of
Smithu pisze: latwo dopiac celu Blaugranie nie bedzie.
No ale nikt nie mówił, że będzie łatwo...to juz bylo od samego pozątku wiadome...i jak na razie wszytko idzie zgodnie z planem..no moze nie wszytko..czasami jakieś pojedyncze fale obijają się o ten statek w kolorach "Blaugrana", ale kurs jest stale niezmienny..
Smithu pisze:mentalnosc totalnych zwyciescow musi panowac w druzynie.
Kogo?? kogo?? bo chyba jakieś zakłócenia na linii miałem...nie ma to jak niewąskie poczucie humoru...jeszcze niedawno te priorytety były troche inne :>
Ultras-Sur pisze:Barca dostała po raz drugi ze słabym Atletico Madryt
Nie żebym szukał usprawiedliwienia...ale te 'słabe' Atletico ostatnio ma całkiem ładną passę...to tym razem wystarczyło, żeby pokonać Barcę...jak będzie innym razem..tego nikt z nas tu zasiadających odgadnąć nie może...
Ultras-Sur pisze:to mają byc te świetne druzyny?
Czy świetne? no raczej nie..ale na pewno są wymagające... i nie są tymi potencjalnymi 'dostawcami łatwych punktów'...
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 07 lut 2006, 18:27

Żeby była lepsza zabawa to akurat to mogłeś napisać małym druczkiem na końcu posta, białą czcionką...bo teraz to wiadomo, że z informacji, które wyczytałeś jedynie jakieś 34,67 % ma jakiś tam związek z rzeczywistością...
Z jakiego wzoru matematycznego to obliczyłeś :?:

Btw, co by nie mówić o ASie to pomijając artykuły Roncero i jego galaktyczne chaty, jest to gazeta dość wiarygodna. Albo przynajmniej tak pewna jak Sport czy El Mundo Deportivo :P
Nie żebym szukał usprawiedliwienia...ale te 'słabe' Atletico ostatnio ma całkiem ładną passę...to tym razem wystarczyło, żeby pokonać Barcę...jak będzie innym razem..tego nikt z nas tu zasiadających odgadnąć nie może...
Ale te Atletico wcale nie zagrało wielkiego spotkania, nawet nie bardzo dobrego. Zagrali poprawnie i to wystarczyło, aby pokonać Barcelonę. Prędzej jestem zdania, że to Zaragoza, aby Was pokonać wzniosła się na wyżyny swoich umiejętności, niż Patetico.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 08 lut 2006, 11:48

yazid^ pisze:Z jakiego wzoru matematycznego to obliczyłeś
Na serio chcesz to wiedzieć??
Otóż pomnożyłem powierzchnię Hiszpanii przez ilość litrów wina na jednego dorosłego Hiszpana, następnie podzieliłem to przez ilość stron w Asie i dodałem do tego wartość wyrażającą wydajność hiszpańskich drukarnii liczoną w liczbie kartek na dobę..później pomnożyłem przez 100%, zaokrągliłem do części setnych i wyszedł mi taki, a nie inny wynik, który jest podobny do tego wyliczonego przez naukowców wynajętych przez Partię, a na codzień pracujących w tajnym laboratorium na stacji polarnej na Alasce... jakieś pytania, wątpliwości, zażalenia?? :lol:
yazid^ pisze: jest to gazeta dość wiarygodna.
Nie mam więcej pytań...
yazid^ pisze:Zagrali poprawnie i to wystarczyło,
A jak możesz rozgraniczyć dobre spotkanie od poprawnego..to jest rzecz gustów...no chyba, że znasz jakieś dokładne krytteria wg któych można to jednoznacznie wykazać..co do Zaragozy, to faqtycznie zagrali oni jedno z najlepszych swoich spotkań...i na tym to chyba wszytko polega, żeby 'trafić z formą' w najlepszych dla danej drużyny momentach...tego Zaragozie odmówić nie można...kolejną zagadką może być to czy tak samo dobrze zaprezentują się oni w meczach z Królewskimi....czy będą w stanie i tym razem nawiązać wspaniałą walkę z przeciwnikiem...we will see :)
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 08 lut 2006, 13:07

juz dzisiaj pierwszy polfinal Pucharu Krola, Krolewscy zmierza sie na wyjezdzie z Saragossa. Zapowiada sie bardzo ciezkie spotkanie, pilkarze gosci w meczu z Barca pokazali, ze potrafia grac z najwiekszymi. Wszyscy liczymy na 8 juz zwyciestwo z rzedu Realu w tym roku, ale mysle ze bramkowy remis rowniez nas zadowoli :) Caro daje odpoczac takim pilkarzom jak Cicinho, Zidane czy Woodgate, do pierwszego skladu wracaja za to Baptista i Ramos. Widac ze trener Krolewskich nie przywiazuje sie do jednej jedenastki i stosuje rotacje w druzynie (choc moze to troche za mocne slowo:))

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 08 lut 2006, 20:13

yazid^ napisał:
jest to gazeta dość wiarygodna.

Nie mam więcej pytań...
Oczywiście, najłatwiej wyrwać zdanie z kontekstu. Gratuluję, naprawdę.

Dosłownie za kilkanaście minut rozpocznie się pierwszy półfinałowy mecz z Saragossą i jestem niezmiernie ciekawy jak poradzi sobie Real bez dwóch zawodników - Zidane'a i Cicinho, którzy w ostatnich spotkaniach stanowili o sile drużyny. O ile Francuza może z powodzeniem zastąpić Guti, który notuje ostatnio świetne występy, o tyle powracający po kontuzji Salgado może temu zadaniu nie podołać.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 lut 2006, 21:40

Ale lipa :/ po 34 minutach i 3 bramkach Milito 0:3 :/ Nie wiem co napisać, jestes niesamowicie zły i zaskoczony :( Ale to dopiero 34 minuta, oby jeszcze coś się stało dobrego dla Realu...
Już 3-1 Baptista wreszcie coś strzelił :) Jeszcze 3 i do domu :-)

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 08 lut 2006, 21:43

Już 3:1. Gola strzelił... UWAGA! Baptista!!!
Jest lekko mówiąc nie ciekawie. Jeśli taki wynik się utrzyma, ciężko będzie na Bernabeu.

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 08 lut 2006, 21:52

Po pierwszej połowie Real Madryt przegrywa z Saragossą 1:3, choć mogło być jeszcze gorzej :? Trzeba przyznać, że rotacje, które zastosował López Caro okazały się fatalne w skutkach - rywale "jeżdżą" z Salgado jak chcą, podobnie sprawa ma się z Helguerą. Beckham bez wsparcia Beckham gra statycznie, choć to on jest najaktywniejszy na boisku, często wrzuca piłki w pole karne, ale robi to zbyt niedokładnie. W ogóle gra Realu jest wolna i schematyczna, ciągłe wrzutki w pole karne i szukanie faulu w jego okolicach. Jedyny pozytyw to bramka Baptisty, pierwsza od spotkania z Mallorcą w rundzie jesiennej :roll:
Ostatnio zmieniony 09 lut 2006, 0:43 przez yazid^, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 08 lut 2006, 22:01

Widac przeogromny brak Cicinho, Ronaldo niewidoczny potrzeba wiekszego walczaka, Cassano i Soldado powinni wejsc na druga polowe za Ronaldo i Gravesena Ramos powinien grac troche bardziej z przodu. Dobrze ze Ivan zrzedl bo gral jak kafel 2 bramki wedlug mnei sa jego wina :/ 2 bramki do tylu to duzo ale mozna dac rade.

Pozytywy meczu to gra Robinho, bramka Bestii, zajebista obrona Casillasa. Mam tylko nadzieje ze cos sie zmieni w drugiej polowie na lepsze.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 08 lut 2006, 22:15

Smithu pisze: i Soldado powinni wejsc na druga polowe .
Soldado nie został powołany na mecz.

Nasi atakują, ale nie widać efektów, jak na razie.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 lut 2006, 22:18

Widać efekty. Diego Milito 4:1. 4 gol Milito w tym spotkaniu...ile strzeli jeszcze ?

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 08 lut 2006, 22:20

No i stało sie to co sie miało stać 5-1 dla Zaragozy i 4 bramka Diego Milito.Żenada brak słow jak tak tragicznie mozna grac. Chyba juz po Copa del Rey :(

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 08 lut 2006, 22:20

Jak nie widac efektow juz 5-1 w plecy, ambitnia sa !!

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 08 lut 2006, 22:24

Katastrofalna gra Salgado mam nadzieje że juz w tym sezonie nie będzie grał bo to co w tym meczu pokazuje jest okropne.Hmm ciekawa gra Ronaldo- mam wrażenie że On ciągle stoi w miejscu i to ma byc ten jego powrót do formy?

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 08 lut 2006, 22:26

Ja to mam w dupie, Salgado, Ronaldo out !!!

Chce Cicinho, Soldado i Cassano na murawie :/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”