Żeby była lepsza zabawa to akurat to mogłeś napisać małym druczkiem na końcu posta, białą czcionką...bo teraz to wiadomo, że z informacji, które wyczytałeś jedynie jakieś 34,67 % ma jakiś tam związek z rzeczywistością...yazid^ pisze:Na stronie internetowej dziennika "AS" ukazał się dość ciekaw artykuł.
Z takich 'ciekawszych' artykułów ja wyczytałem, że Thierry'emu zaoferowano na Highbury kontrakt w wysokości 130 tys. funtów brytyjskich na tydzień!..ile w tym prawdy, to tylko Partia wie...podobno dodatkowymi argumentami za pozostaniem Henry'ego ma być ..uwaga! najlepsze...możliwość wygrania LM..dobra już nie bede reszty pisał, bo nie przechodzi mi to przez klawiature...bunt maszyn
because ofWhy not?
No ale nikt nie mówił, że będzie łatwo...to juz bylo od samego pozątku wiadome...i jak na razie wszytko idzie zgodnie z planem..no moze nie wszytko..czasami jakieś pojedyncze fale obijają się o ten statek w kolorach "Blaugrana", ale kurs jest stale niezmienny..Smithu pisze: latwo dopiac celu Blaugranie nie bedzie.
Kogo?? kogo?? bo chyba jakieś zakłócenia na linii miałem...nie ma to jak niewąskie poczucie humoru...jeszcze niedawno te priorytety były troche inneSmithu pisze:mentalnosc totalnych zwyciescow musi panowac w druzynie.
Nie żebym szukał usprawiedliwienia...ale te 'słabe' Atletico ostatnio ma całkiem ładną passę...to tym razem wystarczyło, żeby pokonać Barcę...jak będzie innym razem..tego nikt z nas tu zasiadających odgadnąć nie może...Ultras-Sur pisze:Barca dostała po raz drugi ze słabym Atletico Madryt
Czy świetne? no raczej nie..ale na pewno są wymagające... i nie są tymi potencjalnymi 'dostawcami łatwych punktów'...Ultras-Sur pisze:to mają byc te świetne druzyny?
Pozdrawiam...