Nie wiem co ma ci jechac juz wyjasnilem wczesniej ze nie mma hasla do konta DSSlim91 pisze: Jedzie na kilometr Drewniany Sraczem
W czasach normlanej pilkii czyli Maradony Cruyjffa Platiniego van Bastena na tym opieralo kto byl najlepszy ten wygrywal. Messi jest pilkarzem jakiego swiat nie widzial od czasow Diego M. o czym tu mowic, a dzis masz ŻEBRANIE. Ribery zasluguje na ZP, w przeciwienstwie do legendarnego Snejdera nie ma za rywali MISTRZOW SWIATA.Amaru pisze:hehe niektórzy trzymają poziom... widać złota piłka bedzie od dzisiaj przyznawana najlepiej dryblującemu zawodnikowips. blagam pokazcie mi 5 slownie PIEC akcji CR7 gdzie mija powiedzmy 3 pilkarzy (takj jak przystalo na majstersztka) i strzela gola w Hiszpanii. blagam, tylko pięc. 5. piac. a przeciez strzelil tak 200 goli. blagam z tych 200 dajcie mi 5 z taka akcją.
wszystkie gole CR7 to sa sam na sam, dobijaki na pusta, karne lub 4 wolne. nic wiecej. Doslownie nic wiecej, Chyba ze znajdzei sie ktos kto pokaze jugadony 5 sztuk wielkiego Cr7. jak to sie ma do Messiego ktory niemal kazda bramka to sa mega akcje indywidualne?