Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 58

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 26 cze 2005, 15:18

sly_FCI pisze:Mam nadzieje ze RoRo mylisz sie rzecz jasna wcale nie chce widziec w skladzie Toressa ani Vieriego - mógłby za niego przyjść naprawde niezły zawodnik i to z mala gaza :D a co do Recoby mam nadzieje ze mancio da mu szanse i wystapowac bedzie regularnie
Vieri niby to strzela bramki, nawet duzo bramek bo jak na ilosc jego wystepow w pierwszym skladzie to taka ilosc bramek to bardzo przyzwoity wynik. Nie jest to jdnak wynik godny zawodnika ktory kasuje wiecej kasy niz Martins i Adriano razem wzieci .... Lubie Bobo, ale on zrobil sie strasznie sztywny i pomno teg ze walczy jak lew to juz stracil wiele ze swoich umiejetnosci ... :cry: Chyba czas na innych ... :wink:

Co do obecnych mistrzostw u19 to kurde przydaloby sie zeby Inter wyslal tam scoutow i sciaganal jakis utalentowanych zawodnikow. Lionel Messi wymiata ale Barca go nie sprzeda ale patrzac na mlodych Nigeryjczykow to z racji ze bardzo tanio mozna ich odkupic zrobilibysmy bardzo dobry interes i np wypozyczyc do Spezii Calcio i gra muzyka. Chlopakiby sie ogrywali a potem juz na nastepne lata byliby w pierwszym skladzie, albo mielibysmy z nich zyski transferowe ... niech tylko Moratti pomysli w koncu ... :roll:

POZDRO

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 26 cze 2005, 18:14

no moze przesadzilem z tymi 15 ale jakos go lubie 8) z tym ze jest napastnikiem skutecznym jak na liczbe meczow ktore rozegral i kilkanascie baniek mozna za niego zainkasowac

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 cze 2005, 10:30

Bedziemy mieli Interowy final w pucharze Konfederacji :!: :twisted: Adriano & Cambiasso i J.Zanetti. Adi strzela decydujaca bramke dajaca awans Brazylii natomiast Cambiasso nie myli sie przy decydujacym karnym i takze zapewnia final swojej druzynie.

Musze Wam powiedziec , ze dzis mialem sen , piekny sen. Kontrakt z Interem podpisali Samuel , Solari i ... Figo.

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 27 cze 2005, 10:53

niestety ale cruz ma juz 30 lat i choć jest bardzo uniwersalnym napastnikiem to nikt nam za niego nie da 15mln-6-7 to max. chcialbym aby tez odszedl bobo ale on sie chyba nie ruszy bo za dużo u nas zarabia. pewnie odejdzie tez recoba, a za to jestem przekonany, że przyjdzie do nas jeden z dwójki młodych zawodników-vucinic, makinwa. marze do tego o mancinim, solarim i samuelu. jeśli te transfery by doszly do skutku to jestem pełen optymizmu przed nadchodzacym sezonem, wydaja mi sie że mancini jest bardzo dobrym trenerem tylko trzeba mu dac szanse dłużej popracować z zespołem.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 27 cze 2005, 17:43

nie no ten news io zainteresowaniu Interu osoba Salgado scial mnie po prostu z nog, nawet za darmo bym sie zastanawial czy go wziac, przeietny obranca ktory znacznie blizej ma koniec kariery jak poczatek, jeszcze trzy cztery lata na przecietnym poziomie i nikt nie bedzie nawet pamietal ze ktos taki wogole gral :?

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 27 cze 2005, 18:37

Po wczorajszym bardzo dobrym wystepie Javiera Zanettiego bardzo dziwne ze Inter interesuje sie jakims sredniakiem o coprawda wielkim sercu, ale na pewno nie wiekszym niz te ktore posiada ElCapitano :D
Pozatym mamy Ze Marie i wogole Salgadao nie nadaje sie pod taktyke Interu dlatego daje 1% sznas na powodzenie tego transferu :D

POZDRO

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 27 cze 2005, 19:07

kolejna bezsensowna plotka o transferach interu. choc znająć zdolności morattiego do udanych transferów (np, sprowadzenie gresko) to nie możemy wykluczać nawet takiego "hitu"

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 27 cze 2005, 20:13

fuss22 pisze:kolejna bezsensowna plotka o transferach interu. choc znająć zdolności morattiego do udanych transferów (np, sprowadzenie gresko) to nie możemy wykluczać nawet takiego "hitu"
Wtedy trenerm byl Cuper i on chcial stawiac na młodych i myslal ze Gresko bedzie mlodym gniewnym ale sie przeliczyl. TEraz jest era Mancienigo i jego kolegow z LAzio ...
Jest juz Mihailovic, Stankovic, Favalli to jeszcze czas na Peruzziego, Cesara i Pandeva bo juz Gianicheddy nie dostaniemy .... :twisted:

POZDRO

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 cze 2005, 21:57

serek408 pisze: Musze Wam powiedziec , ze dzis mialem sen , piekny sen. Kontrakt z Interem podpisali Samuel , Solari i ... Figo.
Niestety serek408 to był koszmar

Co wy mówicie o Salgado jako o przeciętnym graczu :?: buhahaha to mnei rozwaliliście, odziwo to jest koleś który gra 60 meczy w sezonie na wyzszym poziomie od waszego 'il Capitano', jest bezwątpienia najlepszym prawym obrońcą w Hiszpani, a wy gadacie ze jest przeciętny, dziwne bo rok temu chrapke na niego miał Roman, który interesuje się przeciętnymi graczami typu Salgado...dlaczego on chce Adriano :?: czyżby ta przeciętność hahah...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 cze 2005, 22:07

Figo11 pisze:
serek408 pisze: Musze Wam powiedziec , ze dzis mialem sen , piekny sen. Kontrakt z Interem podpisali Samuel , Solari i ... Figo.
Niestety serek408 to był koszmar

Co wy mówicie o Salgado jako o przeciętnym graczu :?: buhahaha to mnei rozwaliliście, odziwo to jest koleś który gra 60 meczy w sezonie na wyzszym poziomie od waszego 'il Capitano', jest bezwątpienia najlepszym prawym obrońcą w Hiszpani, a wy gadacie ze jest przeciętny, dziwne bo rok temu chrapke na niego miał Roman, który interesuje się przeciętnymi graczami typu Salgado...dlaczego on chce Adriano :?: czyżby ta przeciętność hahah...
Zanetti gorszy od Salgado no to się popisałeś figo. Przecież on mu do pięt nie doruwnuje, caly mecz biega z jednej polowy na drugą, i wogóle jaki ma świetny drybling , zero efekciarstwa ale za to jaki skuteczny. Ogólnie duzo lepszy jest "el Capitano"

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 cze 2005, 22:16

Szczególnie udany mial ten sezon 'el capitano' zaczynając mecze z ławki...wyluzujcie co mu po dryblingu jak za rok odejdzie w zapomnienie...Salgado ma 30 lat więc jeszcze 2 lata ma przed sobą....

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 27 cze 2005, 22:42

do roro-akurat stankovic przyszedl do interu jak mancini nie był jescze trenerem. co do favalliego i mihajlovica to tez negatywnie oceniam te transfery. ale gdzie tam gresko młody gniewny jak on mial już wtedy prawie 24 lata i nie mieścił się do 1 składu bayeru leverkusen-akurat wydaje mi się ze on byl wymysłem morattiego a nie cupera. jedyne co mi sie podoba w mancinim to jest to że nigdy pieniędzy na transfery nie szczędził-poza tym jego transfery byly zawsze bezsensowne i ogolnie pieniadze w błoto, czesto tez narzucal swoje pomysle trenerom i przez to nie mogli oni mieć swojej koncepcji w drużynei wprowadzonej. ciesze sie natomiast ze chyba teraz troche moratti zmądrzał

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 27 cze 2005, 23:42

Figo 11 uwazasz Salgado za lepszego od Zanny :roll: buahahahahahaha nie chce cie martwic ale Il Capitano w przeciwienstwie do Salgado jest stalym filarem zarowno Interu jak i reprezentacji od wielu sezonow i to juz mowi samo za siebie, poza tym nie oplaca sie brac Salgado chocby ze wzgledu na jego wiek pomijajac juz umiejetnosci :lol:

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 28 cze 2005, 0:20

źle napisałem-oczywiscie chodziło mi o morattiego jak pisałem że jedyne co mi sie wnim podoba to to ze nie szczedzi kasy na transfery

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 cze 2005, 1:19

Salgado od kilku lat jest filarem Realu, jak i rep. Hiszapani...obaj są bardzo podobni Zanna niedługo zagaśnie podczas gdy Salgado bedzie jeszcze ze 2 sezony pociskal...
Ile Zanna ma lat :?: 32 :?: bo nie wiem dokładnie, obrońcą jest klasowym, ale Salgado w niczym mu nieodbiega...Obaj grają bardzo ofensywnie i obaj mają podobną role zarowno w kadrze jak i klubie sa kluczowymi postaciami...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”