¡Ojala gane el mejor equipazo del mundo, mi querido Real Madrid!
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 28 mar 2005, 16:54
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 kwie 2005, 10:09
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 kwie 2005, 14:04
Figo11 pisze:W niedziele 3.04.05r czeka nas łatwy, ale ważny mecz z Albacete...Drużyna ta nie blyszczy o czym świadczy pozycja w La Liga (18 i 24 ptk na 29 kolejek)W ostatnim meczu Real rozgromił rywala aż 6:1
W tym spodkaniu nie zagra Becks pewnie godnie zastąpi go Junfran...Casillas takze nie zagra...Casar jeszcze jako taki poziom trzyma nie ejden klub by go chciał więc nie ma o co się martwić (chyba)...no i Zizou za kartki...Solari ma więc pierwszy plac...
Zobaczymy co wykąbinuje "de lux"...
Mi się wydaje że tak powinien wyglądac jego romb:
========Guti========
==Solari=======Figo===
======Gravesen======
Licze, na to że Betis będzie dzielnie walczył...uprzą zycie barcelonie nie sami piłkarze ale i sędzia...oby kartki się posypaly...![]()
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 kwie 2005, 14:09
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 kwie 2005, 23:05
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 kwie 2005, 23:13
Figo11 pisze:Wygrana ejst nei znaczna bo 1:2...Helguera w swoim stylu..."Mr. Goal" po pięknej sklądnej akcji...Guti i Walter Adrian Samuel nie zagrają w GD...dostali po zółtej...Cieszy mnie to ze do formy wraca Ronaldo stzrelił dzis gola ale nie uznano mu jego choć był prawidłowo stzrelony...Uderzył w slupek i wogole zagral dobre spodkanie tak jak i Owen...R.Carlos się dzisiaj troche nastzrelał...Ogólnie słaby mecz ale wygrany...już tylko 9 ptk...za tydzień moize być 6 lub12
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 kwie 2005, 23:20
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 kwie 2005, 10:38
Figo11 pisze:Też bym wystawil ich trzech... ALe Luxemburgo coś wykombinuje...oby dobrze zrobił...
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 kwie 2005, 14:58
Jeśli chodzi o taktykę Realu w GD to zgadzam się z Wami, że Luxemburgo mógłby spróbować trójką w napadzie (co mu tam szkodzismitu pisze:Figo11 pisze:Też bym wystawil ich trzech... ALe Luxemburgo coś wykombinuje...oby dobrze zrobił...
mam tylko nadzieje ze po mojej mysli wykombinuje![]()
![]()
![]()
zaryzykowac powinien bo o mistrzostwie moze marzyc tylko po zwyciestwie nad blaugranawiec ryzykowac sie oplaca, jezeli przegra to przegra z honorem, jezeli wygra wystawiajac trojke RRO, beda go wielbic jako stworce nowego krolewskiego ataku, w sytuacji jaka jest teraz nie balbym sie na jego miejscu na lawie posadzic becksa
figo i zidane stanowili by sile napedowa, gravesen bylbym vice verca xaviego czyli mielisbysmy do czynienia z pojedynkiem gigantowcarlos - salgado kontra gio i ...
nie wiem kto drugi
, atak R-R-O moglby spisac sie wrecz wysmienicie
![]()
ale jezeli nie bujac tak naprawde w oblokach czeka nas wyjscie becksa w podstawowej eleven, wiec owen usiadzie w dresie, zagramy 4-4-2 gdzie pewnie gravesen bez odpowiedniej pomocy, bo takowej nei dostanie ze strony becksa, nie poradzi sobie w srodku pola, a przegrywajac rywalizacje w srodku pola, przegramy caly mecz, choc nadzieja jest jeszcze brak puyola![]()
zapowiada sie ciekawie, zarowno w jednej i drugiej druzynie sa oslabienia, jedni i drudzy chca wygrac, znow czeka na nas swieta wojna, oraz mam nadzieje slodka zemsta, obysmy mogli chodzic z podniesionymi glowami, 10 kwietnia odbedzie sie tak naprawde ostatnia bitwa, ten ktory odniesie w niej zwyciestwo zgarnie zaszczyty, bedzie zwyciesca calej wojny, poki co szala zwyciestwa jest tych z katalonii, po pierwszym GD
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 kwie 2005, 22:33
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 kwie 2005, 23:08
chciales chyba powiedziec "nigdzie"Figo11 pisze:Moze zagrac Owen-R9 a Raul gdzieś z boku na 'mediapunta'...Jak wiemy Raul zawsze jest wszędzie...
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 kwie 2005, 23:27
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 05 kwie 2005, 0:25
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 05 kwie 2005, 3:13
Wywiad z Beckhamem.
Dziś rano hiszpański dziennik sportowy "Marca" przeprowadził wywiad z reprezentantem Anglii i piłkarzem Realu Davidem Beckhamem.
-Marca:Jakie wnioski wyciągneliście po bolesnej porażce z Juventusem?
-David:Wnioski są oczywiste. Nie możemy się załamywać. Musimy być zjednoczeni, bo sezon jeszce się nie skończył.
-M:Naprawde sądzisz, że mistrzostwo Hiszpanii dla Realu jest jeszce mozliwe?
-D:To oczywiście bardzo trudne, ale nie ma rzeczy niemożliwych.
-M:Jak oceniasz sytuację, gdy Królewscy strzelają coraz mniej goli, a Michael Owen gra tak niewiele?
-D:No cóż... To pytanie do trenera. Z pewnością Michael jest dobrym piłkarzem i z pewnością bardzo ciężko
jest mu wygrywać rywalizację z takimi piłkarzami jak Raul i Ronaldo.
-M:Co dla ciebie znaczą opinie, że Real nie ma juz motywacji i jest skonczony?
-D:Nie, wciąż jesteśmy jednym z najlepszych zespołów świata. Problem z tym, że od dwóch lat nic
nie wygraliśmy i dlatego nas się słusznie krytykuje.
-M:Co musi sie stać, abyście wyprzedzili Barcelonę?
-D:To akurat jest proste. My musimy wygrać wszystko, co nam zostało do wygrania, a Barcelona musi przegrać klika spotkań.
-M:Powiedziałes niedawno, że teraz piłkarze Chelsea są Galacticos. Dlaczego Real stracił to miano.
-D:Jedyne, co powiedziałem to, że gdy Chelsea wygra Lige Mistrzów to też będzie galacticos. My przydomka nie tracimy.
-M:Czy po dówch latach spędzonych w Madrycie nie masz dośc?
-D:Jestem tu szczęśliwy, chciałbym tu zostać, ale niczego nie można powiedziec napewno.
NowakKamil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 05 kwie 2005, 8:56
magus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio