AC Milan (zbiorczy) - Strona 58

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 lip 2005, 14:42

THEMANIEK pisze:mi to sie zdaje że sheva zrozumie i bedzie wiecej podawał do gili żebty to on stzrelał dużo bramek ;] wiem ze on lubi sztrelac i niemalze żadnych sytuacji nie psuje ale powinien zrozumiec ze to teraz on zostanie odesłany an drugi plan tak jak to było kiedyś z inzaghim gdy przybył sheva ;] zobaczycie gila zdobedzie korone króla stzrelców :D a sheva bedzie niedaleko za nim :] bo milan bedzie wreszcie grał piekną ofensywna pilke z murem pzred bramka :D:D:D (maldini stam nesta cafu lub janek)

FORZA KIBICE MILANU :D !!
Śmieszny jesteś dlaczego niby Sheva ma być odesłąny na drógi plan i dlaczego ma grać pod Alberto???Co ty myślisz że przed meczem będą sobie ustalać kto ile strzeli? Poprostu kto będzie lepszy będzie więcej stzrelał nie będzie żadnych ustaleni kto ma zostać królem stzrelców. A znając życie to żaden z nich nie zdobędzie króla.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 22 lip 2005, 14:47

ehh człowieku mi o to chodiz ze pod niego spróbują zagrać tak jak to magik kak gra pod sheve :D i to nieprawda jest zę stzreli mniej bramek ! :D poprostu sheva mój ulubiony piłkarz ma ten swój instynkt ale dla mnie alberto bedzie duzo lepszy odniego :D tak poprostu wyrosnie za 2 lata na nowego lidera milanu w napaści i jednego z najlepszych na świecie...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 lip 2005, 15:07

THEMANIEK pisze:ehh człowieku mi o to chodiz ze pod niego spróbują zagrać tak jak to magik kak gra pod sheve :D i to nieprawda jest zę stzreli mniej bramek ! :D poprostu sheva mój ulubiony piłkarz ma ten swój instynkt ale dla mnie alberto bedzie duzo lepszy odniego :D tak poprostu wyrosnie za 2 lata na nowego lidera milanu w napaści i jednego z najlepszych na świecie...
Ale powiedz mi niby dlaczego mają grać własinie pod Gile????? Dlaczego Kaka będzie gral pod Alberto skoro z ukrainicem napewno lepiej się rozumieją. Prawda jest taka że nikt pod nikogo nie będize grał to nie chodzi o to żeby jeden zawodnik stzrelił jak najwiecej bramek!!! A ty sobie wymyślasz że ktoś będzie pod kogoś grał :twisted:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 22 lip 2005, 15:07

Lakier pisze:[
Prawdopodobnie wiecej ;] Przynajmniej beda mieli wieksza przewage nad zespolem trzecim w tabeli [;
Dokładnie.Fakt, przewaga nad drugą drużyną będzie mniejsza, ale i tak ważne będzie pierwsze miejsce '[;'.Czy więcej to się nie zgodze, bo siła ataku będzie się rozkładać na Gile i Szewę.W Parmie to on był głównym egzekutorem, a w Milan jest więcej ludzi od tego.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 22 lip 2005, 15:10

No tak chłopaki ale w Parmie był atak Gila - Morfeo i tylko oni ewentualnie zapuszczał się dalej Simplicio. Parma niby broniła a i tak traciła mase bramek

W Milanie Gila ma innej klasy partnera w ataku. Ale przede wszystkim ma Kake za placami :!: To będzie klucz to tego że Gila i Sheva bebą grali pięknie.

Jak przychodził Crespo to byli tacu co pisali Crespo to taki drewno nie dogada się z Sheva na boisku jeden sezon i co ??

A jak ma sie takigo wirtuoza jak Kaka za placami to każdej piłki można sie spodziwać :) a ile bramek Hernanowi Sheva wypracował ? :wink:

Może nie wszyscy widzieli mecze Parmy np. gdzie Gila z trójka rywali na placach wkręcił ich w ziemie i dał prowadzenie 8) Albo przyją piłka na 40 metrze i w bieg z nia do bramki i nikt go nie zatrzymał a o przewrotkach nie wspomne :)

Włoska sonda - Najlepsze ataki w lidze. (Jeszcze trwa ale wyniki)

1 Sheva - Gila 3456 głosów

2 Toni - Bojinov - 1912

3 Zlatan Trezeguet 1847

4 ObaOba - Adriano 1677

5 Cassano - Montella 331

GŁOSOWAŁO 9245 ludzi

To nie oznacze że Milan ma najlepszy taka ale oznacze że Włosi wiedzą co robią :lol:

A wiecie że debiut Alberto w pucharach to mecz Wisła - Parma :!:
Ostatnio zmieniony 22 lip 2005, 15:32 przez _*For_zaza_Milan*_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 22 lip 2005, 15:22

Nie zapominajcie o Pirlo bo jego piłki są wprost genialne i nie raz Sheva z jego podan zdobywał bramki, albo po jego dośrodkowaniach z wolnych...nie miałbym nic przeciwko gdyby bramki strzelał tylko Gila i Sheva ale w Milanie to jest nie możliwe-...Kaka' ma takze dosbry instynkt i strzeli pewnie nie jedną bramkę, tak samo Seedorf jak jest w formie to strzela i to po 2 w meczu (Livorno,Fiorentina), pod tym względem najgprzej prezentuje się Rino ale on ma inne zadania a czasem tez cos strzeli tak jak ze Sparta w LM w tamtym roku 8)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 lip 2005, 15:25

[quote="_*
Jak przychodził Crespo to byli tacu co pisali Crespo to taki drewno nie dogada się z Sheva na boisku jeden sezon i co ??

:!:[/quote]

No i do końca crespo z ukrainicem sie nie dogadał. Herman mial najlpesze meczy kiedy Sheva leczył kontuzje pózniej wyzdrowail i Crespo już tak dobzre nie gra ( final LM wyjątek). Sam Crsepo mówił że lepiej mu się grał gdy był sam w ataku. Poprsotu wtedy wiedział że druzyna opiera sie na jego bramkach, czuł sie pewniej i mu wszytko wychodziło

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 22 lip 2005, 15:42

Rossi nie do końca się z Toba zgodze bo w momencie kontuzji Andriya, Milan grał "chionką" czyli na jednego napastnika. I Crespo był poprostu to tego idealny :) Ale jak wezmiemy sezon pod mała lupe to mecze ligowa z Siena, Palermo czy Violą grze Crespo strzelił hatricka po dwóch podaniach Sheva a sam Andriya strzelił dwie 6:0.

Napastnika rozlicza sie z bramek. Ale szczególnie takich napastniów jak Crespo Inzaghi Trezegue czy Ruud bo oni są uzaleznienie od gry kolegów.

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 22 lip 2005, 17:34

Zaza ma racje...Hernan gral dobrze takze wtedy gdy gral Szewa...a co do Alberto to poradzi sobie nawet w pojedynke z nie jedna obrona serie a i bedzie jednym z najlepszych strzelcow ligi

FORZA MAGICO MILAN
TI AMO ROSSONERO

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 22 lip 2005, 20:09

No niezle troche mnie nie było a tu widze mamy w Milanie Gilardino :D no to mnie bardzo ucieszyło juz myslałem ze pod koniec mercato dopiero przyjdzie.

Teraz na prawa obrone kogos i mamy bardzo mocna kadre.
Co do najlepszego ataku w lidze to sie okaze po sezonie kto go ma.
Ale licze na duet Sheva - Gila (moze Bobo mile zaskoczy albo (to nie mozliwe) Pipo :D ).

P.S.Witam kibicow Milanu po krotkiej nieobecnosc.
P.S.2 Zaza juz powrociłes a tu 7 ostrzezen (czyzby insekty?)
P.S.3 Wie ktos cos na temat Gonzalo Rodrigueza ? niby Milan miał by sie nim interesowac. :roll:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 22 lip 2005, 21:38

Hoho Hunter to Cie prawie rok nie było :wink: Gila od stycznie w Milanie :twisted: ale bytła ciesza prasowa :)

Alberto już zaprazentowny czyli koniec sagi, teraz jak piszesz prawa flanka defensywy. Ale trafić nazwisko bedzie coraz trudniej :)

P.S. Witamy witamy

P.S.2 No widzie tak to jest nie ma rady na insekty :) Chyba tylko strzelanie w łeb ale Piwus mi pozwolenie na broń cofną :lol: :wink:

P.S.3 Gonzalo Rodrigueza - Villareal :wink: czytałem czytałem :wink: ale młokosa z El Madrigal nie kojaże za chiny. Może coś prezentuje tylko ja nie zwróciłem uwagi :roll:

Ciekawe czy Milan ma jeszcze jakies prawa do Jose Mari. Bo on gra na ?? El Madrigal :wink: wątpie prawde mówiąc ale Atletico mogło zostawić jakis chaczyk :D :p

Pozdro Hunter **FORZA GRANDE MILAN**

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 22 lip 2005, 21:57

Ha no własnie prawa obrona ja widziałbym u nas Oddo nie ma to jak obronca Lazio :wink: doswiadczony grał w reprezentacji choc teraz Lippi stawia na Bonere ktorego tez bym widział u nas.
Nie widziałem trofea TIM ale kumpel mi powiedział ze Marzoratti grał na lewej pomocy :lol: to prawda :?: jezeli tak to mamy uniwersalnego pilkarza.
Ciekawi mnie jego wystep w USA moze przekona Carlo ze moze zastapic Cafu.
Jeszcze cos wspominał ze jakis pilkarz z primavery niezle sie pokazał kurcze jak on sie nazywał jakos na Arde cos tam :oops: tyle czy to nie bedzie tak jak w przypadku Pozziego ktory rok temu strzelił bodajze brame Juve w tym turnieju :?
Jeszcze mnie tak zastanawia czemu tylu do Sampy na wypozyczenie poszło Sam,Digao,Boriello,Pozzi,Abate czyzby kogos upatrzł sobie tam Carlo :o
I na koniec wie ktos na jakim kanale mozna bedzie sobie te wystepy w USA ogladnac.
zobaczył bym sobie Gile w akcji :D
FORZA MILAN
FORZA GILA GILA GILA GOL :D

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 22 lip 2005, 22:16

Nazwisk pada tyle że teraz to już rebus :) Oddo jak Oddo ale i Cicinho zapomiałeś o Mesto chyba na tej stronie gra :roll: Cassetti a nawet wspomniany Bonera. A teraz jeszcze Gonzalo Rodrigueza. Obojetnie kogo kupią sądze że się sprawdz dla mnie już jest Mercato sccondo Zaza 2005 wykonane w 90 % Jest Jankulovski i Gila i to były dwa najwyższe cele. Nie ubły nikt znaczny Crespo szkoda i Hindusa ale taka jest piłka ... :?

Lino Marzoratti nie grał chyba na lewej pomocy tylko w defensywie. A zauważ że w kardze do lat 19 gra na prawej flance także czyżby mega talent ?? Podoba mi się jak gra musi się uczyć i ma od kogo. Billy tam nim sterował :lol:

Wypożyczli do Samdpori kilku świetnych gracz. Boje się troche że teraz Bazzani przyjdzie :roll: potrzebny chyba jeszcze jeden napadzior. A oddali Borrielli ?? czemu ?? przeciesz on moze trorzyc atak za kilka lat zarem z Gila. Jeden wiek znają się chyba z kadry do lat 21 :) Młoda krwe :)

Nie wiem Hunter narazie gdzie turnee pokażą. Chłopaczek mówił że na Polsacie ale coś cicho :)

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 22 lip 2005, 22:38

No własnie najbardziej mi szkoda Vikasha kurde szkoda ze go juz nie mamy mimo ze nie pograł za duzo to jak juz wszedł na boisko zawsze sie z dobrej strony pokazał ech Carlo troche mnie wkurzył ze jemu nie dał szansy na pokazanie sie.
Cicinho jednak mi wypadł z głowy cos ma ciag na bramke młody mogł by sie uczyc od Cafu oczywiscie w Milanie tylko nie bardzo mnie przekonuje w obronie.No ale przy Marcosie wszystkiego by sie nauczył.
Jak to bliski przyjaciel Kaki i naprawde Milan sie nim interesuje to pewnie cos mu tam powiedział zeby w styczniu przyszedł do nas chyba ze go ktos inny kupi i tu daje pole do popisu panu Gallianiemu czy wezmie go teraz czy w styczniu? Lotito czeka na kase a na kogo sie bardziej opłaca postawic a moze zrobia tak ze na razie Simic a w styczniu dopiero Cicinho.
Albo Caseeti badz jeszcze ktos inny no to zobaczymy niedługo.
Co do Boriello to on chyba jet młodszy od Gilia.
Fabio jest wypozyczony do Sampy a przed chwila wyczytałem ze jego młodszy brat podpisał kontrakt z Milanem.Gra na obronie przyszedł z tego reality show na letnie sparingi a ci mu kontrakt zaoferowali musiał z niezłej strony sie pkazac.
Niestety juz niedługo odejdzie stara gwardia Cafu,Billy i Maldini i przyjda nowi.
Musimy sobie wychowac pilkarza godnego zastpic ich moze Marzoratti :?: wychowanek a juz gwaiazda reprezentacji do lat 21 ciekawy jestem co z niego wyrosnie.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 22 lip 2005, 23:01

Co to mercato to teraz tylko zgadywać możemy. Racje masz że Cicinho troche w obronie kuleje ale tak prawde powiedziewszy Marcos tez nie za dużo broni :roll:

Nie wiem czy widziałeś ale kiedyś włoska stacje jakas pokazywała plansze i defensywe po odejścu "Starej Grawdi" kierował nią Sandro a obok był Puyol :) był też Kompany i taki młosko z Udinese chyba Fillipipe czy jakoś tak. Mówili tez że Cesare Maldini zaklepał Hetinige by grał narazie a Ajaxsie a moment nadejdzie na Milan nie długo. On sam sie pali do gry a Milan niby obiecał że nie przejmie go za darmo i maga byc spokojni :) Podobnie rzecz się ma z Kompanym który umowe przedłużył ale tak coś jest w nia wpisane :wink: zobaczymy a jeszcze Lino i inne brylańciki na czele z Pozzim i Abate :)

Nie wszystko kapowałem co tam mówili w tym programie ale to nie był "Kacik mercato" :wink: tylko analiza i wypowiedzi ekspertów :)

A no może sie myle ze Marco Borrielo ma tyle co Gila - Jak tak to soory no ale to jeszcze liepiej :) Był już mistrzem Włoch a tak mógł by grac juz powoli powoli z Alberto ale nie ma co Sampdoria w UEFA tam Novellino tez da mu pograć :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”