FMy - Strona 572

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8402

Re: FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 16 sie 2011, 15:52

Nie było tu jeszcze, ale zapowiedziano już nowego FMa :) Zmiany jak na razie nie są może powalające, ale możliwość dodawania/usuwania lig w trakcie gry wygląda bardzo ciekawie. Zobaczymy co będzie z tego. Tu macie zapowiedź :wink:
http://pccentre.pl/article/show/zapowie ... 2/id=17654

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6659

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 16 sie 2011, 16:17

piotrcies pisze:Zmiany jak na razie nie są może powalające, ale możliwość dodawania/usuwania lig w trakcie gry wygląda bardzo ciekawie. Zobaczymy co będzie z tego.
Co jak co, ale możliwość dodawania lig jest wiadomością powalającą.
Manage Anywhere, Anytime – the ability to add or take away playable nations in your saved game as often as you want. Manage in that country at the start of the next season - meaning you don’t have to decide on which nations are playable at the start of your career.
To jest prawdziwa rewolucja, to daje takie możliwości, że aż nie mogę w to uwierzyć. Jeszcze trzy lata temu SI wzbraniało się, przed dodawaniem nowych lig, udostępnili do tego edytor, dzięki czemu można teraz zagrać w V lidze polskiej. Potem dodali dynamiczną reputację ligi, dzięki czemu w Polsce w końcu może zagościć europejski poziom. A teraz, jak się znudzi (a po 30 sezonach może się znudzić), to przeniosę się z Polski gdziekolwiek. Pięknie :brawo:

Ciekawe jak to rozwiążą, ale wielkie brawa dla nich.

Kurde, aż chyba pogram sobie w FM-a :D

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 16 sie 2011, 20:11

"Football Manager 2012, który pojawi się w sklepach przed tegorocznymi świętami Bożego Narodzenia, to obowiązkowa pozycja dla fanów całej serii."
Dopiero :?: Zawsze na początku listopada wychodził.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 sie 2011, 20:22

sklepy dekorują na święta już na początku listopada, więc pasuje

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 99

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 19 sie 2011, 17:47

Stalo się coś niesamowitego dosłownie przed chwilą skończyłem drugi sezon Fiorentina ale za to jaki ,Ćwiercfinał Ligi Mistrzów (odpadłem z Realem Madryt) zwycięstwo w Finale Pucharu Włoch 2:0 z Interem i co najważniejsze w ostatniej kolejce zapewniłem sobie tytuł mistrzowski wygrywając 3:1 z Cesena ,niespowiedziałem się tak udanego sezonu po takim sezonie jeszcze bardziej się chce budować potęge w Florencji. :jupi:

Obrazek

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 23 sie 2011, 21:53

Sinik1988 widze ze gra uklada Ci sie podobnie do mnie. W drugim sezonie mialem podobne sukcesy to juz liga wygrana w ostatniej kolejce, ale niestety final pucharu Wloch przegrany z Palermo. Lige mistrzow zdobylem dosc pozno, kolo 6-7 sezonu.
Za to lige wygrywam nieprzerwanie od 8 sezonow( teraz gram 10 i w polowie sezonu mam jakies 12 pkt przewagi) moj najwiekszy wyczyn to 94 mecze w lidze bez porazki :afro: dopiero obecnie przegralem u siebie 0:2 z Catania ( jak ja nienawidze tej druzyny tak jak i Bari zreszta)
Sklad mam bardzo potezny od kilku sezonow. Obecnie opiekuje sie tylko wlasna mlodzieza ewentualne diamenty tylko zapieprzam konkurencji ;)

pozdrawiam.

Spin
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Spin » 24 sie 2011, 13:07

Mirek15 pisze:"Football Manager 2012, który pojawi się w sklepach przed tegorocznymi świętami Bożego Narodzenia, to obowiązkowa pozycja dla fanów całej serii."
Chyba ich pogrzało, ja już nie mogę doczekać się nowej wersji!

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 24 sie 2011, 16:18

i tak wiadomo, że każdy FM jest grywalny dopiero od patcha xx.0.03. czyli tak na przełomie marca/kwietnia.

Awatar użytkownika
piotrcies
Reputacja: 8402

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 sie 2011, 17:10

Spin pisze:
Mirek15 pisze:"Football Manager 2012, który pojawi się w sklepach przed tegorocznymi świętami Bożego Narodzenia, to obowiązkowa pozycja dla fanów całej serii."
Chyba ich pogrzało, ja już nie mogę doczekać się nowej wersji!
A oni nie zapowiadają tak każdego roku? :> Spodziewałbym się gry w okolicach 20-25 listopada, choć rok temu wyszła już piątego, a dwa lata temu, z tego co widzę, była pod koniec października, to wersja 2009 wydana została 21 listopada. Nie wiadomo kiedy tak naprawdę będzie gra, oni zawsze zakładają scenariusze dość pesymistyczne, bo nie powiedzą w sierpniu, że między 10 a 11 miesiącem grę zobaczymy, bo coś im może nie wypaść. Są już na końcowym etapie prac, więc niedługo wszystko się wyjaśni. Mogę dać sobie jednak rękę uciąć, że nie będzie gry w grudniu :P
moja_stopa pisze:i tak wiadomo, że każdy FM jest grywalny dopiero od patcha xx.0.03. czyli tak na przełomie marca/kwietnia.
Chcę wierzyć, że teraz będzie fajnie od pierwszej wersji gry, ale racja, trzecia łatka (względnie druga) daje możliwość pełnego zadowolenia z zakupionego (w moim przypadku pd wersji 2009 :P ) produktu :wink:

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 99

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 24 sie 2011, 18:16

THEMANIEK ja równierz mam bardzo mocny skład powiedziałbym nawet że lekko przesadziłem w tym okienku bo kadra zespołu to prawie 30 chłopa ale nie dało się kilku okazji nie wykorzystać także jak odpale FM może póżniej może jutro to wrzuce skład :wink:

Edit:O to mój skład w takim razie :wink:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
peler
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peler » 25 sie 2011, 15:15

Zacząłem grać własną taktyką, wcześniej grałem aby taksami z neta. Nie idzie mi dobrze bo 6 miejsca Bełchatowem do sukcesów chyba zaliczyć nie można. Macie może jakieś wskazówki dla początkujących, chodzi mi głównie o taktyki bo całą reszte już dawno ogarnąłem.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 sie 2011, 20:22

Kogo polecacie ściągnąć w 1. sezonie :?: Gram Toulouse, mam Kadleca i Bressana i co dalej :?: Skrzydłowi mi są na razie nie potrzebni.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 26 sie 2011, 20:29

Dwóch młodych francuzów jest fajnych - Mangala z Liege i Fofana z Le Havre, ofensywny pomocnik z Holandii Bacuna, Belgowie Courtois i De Brune z Genk, nieźle się prezentuje Kladrubsky. No i jeszcze są moi ulubieńcy, Miranda z Benfiki, Soares ze Sportingu (tutaj trzeba mieć portugalską grywalną chyba), Pereyra, Coates i Colzada z Nacionalu (Urugwaj) oraz Paragwajczyk Medina.

Spin
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Spin » 31 sie 2011, 15:20

Mirek15 pisze:Kogo polecacie ściągnąć w 1. sezonie :?: Gram Toulouse, mam Kadleca i Bressana i co dalej :?: Skrzydłowi mi są na razie nie potrzebni.

http://www.google.pl/#sclient=psy&hl=pl ... 20&bih=914

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 31 sie 2011, 16:06

Spin pisze:
Mirek15 pisze:Kogo polecacie ściągnąć w 1. sezonie :?: Gram Toulouse, mam Kadleca i Bressana i co dalej :?: Skrzydłowi mi są na razie nie potrzebni.

http://www.google.pl/#sclient=psy&hl=pl ... 20&bih=914
Błysnąłeś :brawo:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”