FMy - Strona 574

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Re: FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 12 wrz 2011, 22:33

Boromir oni zawsze mniej wiecej maja taka date, ale czesto ja przesuwaja mniej wiecej do prawie konca listopada. Zawsze jakis blad ktory musi zostac wyeliminowany przed wypuszczeniem. Jesli wyjdzie jak planowane jest, bedzie wysmienicie. Ja czekam tylko juz na dobry pre order na wyspach ;) narazie zavvi i hmv ciekawe oferty maja. moze jakis pre order gift niedlugo bedzie ogloszony ? ;)

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6662

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 wrz 2011, 23:38

THEMANIEK pisze:Boromir oni zawsze mniej wiecej maja taka date, ale czesto ja przesuwaja mniej wiecej do prawie konca listopada.
Zazwyczaj jak podadzą datę, to się jej trzymają, z tym że tak jak piszesz, raz jest pod koniec października, raz pod koniec listopada. Teraz zapowiedź była, że przed świętami więc nie zdziwiłbym się gdyby faktycznie wyszła w połowie grudnia. A tu proszę, bardzo miła niespodzianka.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8402

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 wrz 2011, 23:44

Boromir pisze:Teraz zapowiedź była, że przed świętami więc nie zdziwiłbym się gdyby faktycznie wyszła w połowie grudnia. A tu proszę, bardzo miła niespodzianka.
Z tym, że zawsze zapowiadają na "przed świętami", a w grudniu nigdy nie wyszła. Częściej jest to końcówka października/początek listopada niż nawet późny listopad, więc IMO nie było "zagrożenia", że w tym roku wyjdzie później niż zwykle. Choć najpierw powinni się ustrzec błędów, bo coś w tym jest, że wersje początkowe są niegrywalne (przynajmniej we wcześniejszych latach tak było). A ja głupi jestem i latam do Empiku czy MM w dniu premiery i wydaję duże pieniądze (rok temu chyba 120 zł) za grę, którą mógłbym kupić w lutym po niższej cenie (wersję 2009 kupiłem chyba za 60 zł, czy jakoś tak) :wink:

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 13 wrz 2011, 15:06

U mnie cena normalna gry to 30 funtow, na zavvi itp cena schodzi do 20 a raz kupilem przedpremierowo za 18 funciakow. Na wyspach ta gra sprzedaje sie swietnie wiec nie nawet w lutym gra utrzymuje sie w cenie dosc niezle... a zreszt ajestem zbyt zagorzalym fanem ze naprawde nie moge sie nigdy doczekac pazdziernika/listopada a co mowic dopiero o lutym...

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 99

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 22 wrz 2011, 12:29

Kolejny sezon Fiorentiną za mną i jak zwykle w sumie to samo jak w poprzednich w Lidze Mistrzów doszedłem do Ćwierćfinału w którym po dwu meczu odpadłem z Barcą ,Puchar Włoch został wygrany poraz trzeci z rzędu to samo tyczy sie Serie A.

Obrazek

Obrazek

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 22 wrz 2011, 12:35

Czy ja naprawdę Milan widzę na 16. miejscu :?: :roll:

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 99

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 22 wrz 2011, 13:04

Tak widzisz Milan na 16 miejscu :P

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 22 wrz 2011, 13:34

Ja Fiorentina juz wszystko co sie da wygralem 4 razy z rzedu. Mialem takze genialna passe 96 meczow w lidze bez porazki przerwana przez Bari. Sklad juz prawie sami Regeni, no i powoli zaczynam sezon 21/22.

BTW Nowy manager juz zamowiony, £25 Amazon. :beer:

gatto78
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gatto78 » 22 wrz 2011, 14:20

THEMANIEK pisze:Sklad juz prawie sami Regeni, no i powoli zaczynam sezon 21/22.
Powiedz mi, (bo po raz pierwszy mam zamiar dotrzeć też daleko jeśli chodzi o ilość sezonów moim Porto) z jakich krajów najczęściej są ci najlepsi regeni zazwyczaj? Mi się wydaje czy Brazylijczycy z Hiszpanami przodują w tym? Chciałbym mieć ciekawych Portugalczyków ale ich jest mało konkretnych.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 22 wrz 2011, 14:24

Turcja, Ukraina, Argentyna, Brazylia, Francja.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 wrz 2011, 14:58

THEMANIEK pisze:BTW Nowy manager juz zamowiony, £25 Amazon. :beer:
Nie lepiej poczekać do lutego/marca na 3 łatkę?Nie pamiętam kiedy ostatnio 'czysty' FM był w miarę odbugowany,ba - nawet z 3 łatką zdarzają się kwiatki (w FM 2011 z rejestracja wychowanków do LM - gra nie rozpoznaje prawidłowo tych wyszkolonych w kraju 0-21 i trzeba ratować się edytorami czasu rzeczywistego).

Awatar użytkownika
YoOoOgI89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: YoOoOgI89 » 22 wrz 2011, 16:49

Przewidywałem zwycięstwo ale żeby aż takie: http://zapodaj.net/078c678b9d4e.jpg.html
Od razu wspomnienia wróciły :twisted:

A co do Realu jeszcze to w miedzy czasie dostali też 0-2 od Wisły w fazie grupowej LM. :D

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 27 wrz 2011, 5:04

"Weszło oficjalnym partnerem Football Managera 2012 na Polskę. To nasze logo zobaczycie w grze, między innymi na bannerach wokół boiska."
Przypomnę logo:

Obrazek

:rotfl:

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 27 wrz 2011, 13:08

MazurXIII pisze:Nie lepiej poczekać do lutego/marca na 3 łatkę?
Que :?: Nie za długo :?: Jakoś bardzo nigdy nie narzekałem na łatkę.
THEMANIEK pisze:Nowy manager juz zamowiony, £25
3 godziny zwykłej pracy. U Nasz ok. 15h. Polska :roll:

Awatar użytkownika
Minor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 07 paź 2011, 16:48

Mam problem. Zacząłem grać od nowa Malagą i doszedłem do ósmego sezonu, w siódmym wreszcie wygrałem ligę z Realem i Barcą i odpadłem w finale LM. W pierwszym ściągnąłem ganso, neymara, babacara, po pierwszym sezonie porto mi jeszcze sprzedało hulka za 15 milionów. Drużynę już po pierwszym sezonie budowałem systematycznie, świetni gracze, głównie newgeni będący świetni na swoich pozycjach i to raczej za niskie pieniądze. Sporą część czas grałem systemem odgrywający - lis pola, ale go zmieniłem na grę 2 ofensywnymi, 1 napastnikiem i 3 środkowymi. Co jest moim problemem? Bramki, bramki i jeszcze raz bramki - strzelam ich najwięcej/prawie najwięcej w lidze (ostatnio barca miała chyba gol więcej ode mnie), ale sam nie mam pojęcia jak to się dzieje, mam niesamowity potencjał ofensywny (już bez hulka), z którym jest wręcz coś nie tak - Babacar który rozwinął się u mnie na MEGA koksa nie strzela 30 bramek w lidze, Neymar i Ganso nie dobijają nawet do dziesięciu, mimo to ich noty średnie są powyżej 7.00. Kiedyś miałem taktykę 4-3-3, o której tu zresztą pisałem, tam dwaj newgeni z ataku (z czego jeden wcale mega koksem nie był) nastrzelali łącznie ponad 100 bramek. Przechodząc do drugiej części mojej problemu - wartość, przede wszystkim wartość, ci dwaj newgeni o których wspomniałem po strzeleniu tylu bramek łącznie byli warci ponad 100 milionów, ja musiałem sprzedać Hulka po bardzo rozważnym oferowaniu za 20... Jest ktoś w stanie coś doradzić?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”