Liverpool (zbiorczy) - Strona 575

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6272
Kibicuję: 4rsenal

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 07 cze 2013, 13:59

Obrazek

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 07 cze 2013, 17:31

Peter Gulacsi odchodzi na zasadzie wolnego transferu do ekipy Red Bull Salzburg. Węgier podpisał z austriackim klubem 4-letnią umowę.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 07 cze 2013, 17:34

Daaaamian pisze:Peter Gulacsi odchodzi na zasadzie wolnego transferu do ekipy Red Bull Salzburg. Węgier podpisał z austriackim klubem 4-letnią umowę.
Dobry ktoś czy lama?

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 07 cze 2013, 17:38

Lama. Zapowiadał się nieźle jakieś 5 lat temu, kiedy przychodził do klubu na zasadzie wypożyczenia i po roku dostał 4-letnią umowę, ale później tułał się po wypożyczeniach po niższych klasach rozgrywkowych w Anglii i w gruncie rzeczy jestem zdziwiony, że odchodzi dopiero teraz (chociaż z drugiej strony nie dziwi mnie to, że nikt nie chciał za niego sypnąć groszem).

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 cze 2013, 15:08

lfc.pl pisze:Iago Aspas przyznał, że był ogromnie zdeterminowany, by dołączyć do Liverpoolu, odrzucając tym samym oferty z Włoch i Portugalii. Chociaż klub nie potwierdził jeszcze transferu, hiszpański napastnik nie może się już doczekać gry u boku nowych kolegów.

- Musiałem odwołać wakacje na Karaibach, jednak miałem ku temu powód. Kiedy dowiedziałem się o zainteresowaniu Liverpoolu, nie zastanawiałem się ani przez moment - wyznał w rozmowie z gazetą Marca.

- Liverpool jest jednym z największych klubów na świecie, i chociaż otrzymałem propozycje gry z wielu krajów, między innymi Włoch i Portugalii, postanowiłem spróbować gry w Anglii. Mam nadzieję, że pomoże mi obecność Reiny, Suso, Daniego Pacheco, Luisa Suareza, Coutinho, Lucasa Leivy oraz Jose Enrique.

- Jestem spokojny, ale zarazem bardzo podekscytowany, bowiem jest to bardzo ważny krok w mojej karierze - zakończył.
Czyli Iago Aspasa można już traktować jako zawodnika Liverpoolu.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 cze 2013, 15:23

Jutro Aspas ma przejść testy medyczne i podpisać prawdopodobnie 4-letnią umowę, na mocy której podobno będzie zarabiał 30-35 tysięcy funtów tygodniowo. Iago ma kosztować 7,7 mln funtów, o czym już pisałem jakiś czas temu.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 cze 2013, 15:26

Szkoda, ze Iago opuszcza PD. Obserwuje go od jakiegos czasu i moge smialo powiedziec, ze to moze byc powazne wzmocnienie sily ofensywnej Liverpoolu. Sturridge & Cou & Aspas - arcyciekawie wygladalaby taka linia ataku.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 cze 2013, 15:33

I jeszcze gryzak :wink: .Sam jestem ciekaw kolejnego wynalazku z PD w Liverpoolu, już pare było i okazywali się niewypałami.Nie mówie oczywiscie o Torresie ale za czasów Benka tez przychodzili utalentowani Hiszpanie i jakoś nie dawali rady.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 cze 2013, 15:41

Raczej spodziewałbym się Coutinho na "dziesiątce" i kogoś nowego w atakującej trójce (oczywiście zakładając odejście Suareza). Ciekawe gdzie Rodgers widzi miejsce dla Mkhitaryana, który zdaje się być jednym z jego priorytetów na to okienko. Sprawę transferów generalnie komplikuje niejasna przyszłość Luisa, dlatego mam nadzieję na szybkie rozwiązanie tej sprawy. 50 mln funtów i może iść. Jak zostanie, to wciąż będziemy mieli w swoich szeregach najlepszego moim zdaniem gracza w lidze angielskiej. Win-win situation jak dla mnie. Tym razem klub nie spierdoli sprawy tak, jak to zrobił po odejściu Torresa, kiedy kupił najdroższy w historii kawałek drewna, którego wciąż nie może się pozbyć, to ten wycenia swoje usługi na 100 tysięcy funtów tygodniowo.

Doktorze, Aspas może grać na wszystkich pozycjach w atakującej trójce, no nie?

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 10 cze 2013, 15:43

Teoretycznie na wszystkich, ale przede wszystkim na środku i po prawej stronie. No i warto dodać, że on kiedyś na 10 zaczynał podobno.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 cze 2013, 15:43

Czyli od biedy może obsadzić cztery pozycje.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 cze 2013, 15:47

Nikt nie da 50 za Suareza więc spokojna głowa że odejdzie.No chyba ze klub sam troche mu pomoże odejść

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 cze 2013, 15:48

Nie zgubiłeś gdzieś "nie" przypadkiem?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 cze 2013, 15:54

Nie wiem jakie są stosunki Suarez- zarząd i wątpie byśmy kiedykolwiek się dowiedzieli.Możiwe że po tylu wybrykach przyjmą jakąś dobrą oferte, no ale tego nikt nie wie.
50 mln funtów za Suareza nie zapłaci jednak nikt,więc fani Liverpoolu mogą spać spokojnie, nie za kolesia z takim mózgiem.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 10 cze 2013, 15:56

Jesli Suarez faktycznie sie uprze czy tam zlozy transfer request, to nie sadze zeby kwota transferu przekroczyla 40mln funtow

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”