Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 mar 2008, 0:45
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 25 mar 2008, 15:02
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 mar 2008, 16:57
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 mar 2008, 19:03
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 25 mar 2008, 19:10
ja tam bym bral z pocalowaniem reki 60 mln ojro bez niczegoMentor pisze:Te 60 mln euro, ten Julio Cesar i ten Materazzi. Ta plotka to ... Matrix Wink
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 mar 2008, 19:18
Rafael Marquez.Berik pisze:brakuje u nas kogos kto potrafi grac bardzo dobrze glowa, no i masywny obronca jakiego nie mamy
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 25 mar 2008, 19:23
Wreszcie byśmy mieli zawodnika na 1 miejscu w ilości czerwonych i żółtych kartekBerik pisze:A Materazzi by sie przydal..nie powiem. Nie przepadam za nim,ale brakuje u nas kogos kto potrafi grac bardzo dobrze glowa, no i masywny obronca jakiego nie mamy
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 mar 2008, 19:34
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 25 mar 2008, 19:44
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 mar 2008, 19:56
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 25 mar 2008, 20:06
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 mar 2008, 20:18
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 mar 2008, 20:23
Nie dostrzegłem. Taka plotka nie miałaby po prostu racji bytu. Po co puszczać plotkę której nikt nawet nie spróbuje rozważyć?Tobik33 pisze:dostrzegłeś jakieś plotki na temat zmiany klubu przez Bojana
Oczywiście, że nie. Problem w tym, że Gio nie musi osiągać klasy wyżej wymienionych grajków, aby pozostać w klubie. Wątpię, aby zawodnicy klasy wyżej wymienionych mieli pełnić rolę rezerwowego i to nawet nie pierwszego rezerwowego. Giuly (wiem, że jestem monotematyczny, ale Ludo mi tutaj bardzo pasuje) też odstawał pod różnymi względami a pomógł Barcelonie i to bardzo.Tobik33 pisze:do klasy Henrego, Eto'o, Ronaldinho, Iniesty, Messiego czy obecnie nawet Bojana trochę mu brakuje i nic tego nie zmieni
Na pewnoTobik33 pisze:Jeżeli będą zdrowi wszyscy
To nawet Dinho/Eto'o/Henry/Messi nie będzie się mieścił w pierwszym składzie a Bojan będzie grał tyle co SantiTobik33 pisze:Jeżeli będą zdrowi wszyscy
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 25 mar 2008, 20:31
Porównywanie Puyola wieloletniego kapitana Barcelony do Bojana jest nie na miejscu. Choć zgadzam się z Tobą w sprawie Bojana.Mentor pisze:Swoją drogą Puyol gra najgorszy sezon (nie licząc pierwszego, czyli debiutu) w barwach Barcelony. Tylko czekać na plotki o transferze do Milanu na którego temat sam kiedyś bardzo ładnie się wypowiadał.
No to mówię że będzie to nowi Santi. Jak widzisz gramy 3 z przodu. Jeżeli są wszyscy zdrowi to widzę miejsce Gio na ławce. Trzeba także zadać pytanie sobie czy jest on w stanie siedzieć przez większość sezonu na ławce.Mentor pisze:Problem w tym, że Gio nie musi osiągać klasy wyżej wymienionych grajków, aby pozostać w klubie.
Przyjdzie nowy trener przyjdzie nowy sztab więc jest szansa na toMentor pisze: Na pewno
Tobik33
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio